MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 126
  • 401
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз съм доволна от развитието и преди го писах, че въобще бях против участието й. Може би трябваше и Диди да замине или примерно да остане, но с три наказателни гласа. Ние знаехме, че остава, тъй като БТ беше пуснал едно изказване в подкаста, в което ставаше ясно, че не е от първите 1-2 отпаднали.

Пацо много унил, не се вписва, само с Венета се разбира, момчетата го бъзикат. Първите епизоди беше във вихъра си, създаваше ми настроение.

Направи ми впечатление, когато Марешка каза на Венета, че има проблем с алкохола, тя как подскочи и веднага отрече. Доколкото помня, баща й беше също алкохолик, а тя явно е във фаза на отричане.

# 181
Live c Марешка

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 23:10 от diziler

# 182
Мен ме подразниха мисиите с разголването на момичетата и тази за гадните прякори. При първата беше много гнусно да ги карат да се гъзурят пред примати, а при втората имаше изискване да продължат да се обръщат по същия начин и след края на мисията. Венета имаше добро попадение с Кокоса.

Марешка явно още търси себе си, но в общи линии говори верни неща за отношенията мъже-жени. Не я познах в подкаста с русата коса и черните очи. Влезнала в реалити формат да търси себе си.

Венета, ако не беше такова пиянде, щеше да е готин образ.
Ана и Габи са мега 'лъзгави.

И на мен ми харесват игрите, но последната беше недомислена, с тези режещи капачки на консервите.

В общи линии номинациите са базирани на познанствата между младежите и момите, които не им пърхат с мигли, слушайки в захлас простотиите им, ще бъдат първите иизгонени.

# 183
беше много гнусно да ги карат да се гъзурят пред примати
Ама верно са големи примати, от простак нагоре. Такива подмятания и коментари  правиха, както и и грозни подвиквания... просто отврат.  Особено Димов, нямам думи. А Пацо пък пита една дали е пробвала "плюене в устите", "златен дъжд", "само мазо" и т.н. Дори и да го е казал, трябваше ли да го излъчват? При монтажа може да орязват тези гнусарщини. Да не говоря, че вечерях в същото време, докато гледам.

# 184
Направиха ми добро впечатление с Калина, знаеха, че е майка и съпруга и се държаха прилично. На нейно място за мен също би било крайно обидно, но в този тип предавания не се очаква друго.

# 185
И още един подкаст с Марха Османова:

Не съм го гледал, но този от неделя на живо беше пълен с цинизми и простотии, изречена от жена. "What the f**k" и "е*авам" беше най-малкото. Или момента, в който обясняваше за разликата между л**ото и течния шоколад. Речник, който не приляга една възпитана жена, но тя явно не е такава.

Довечера чакаме нов епизод.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 11:45 от diziler

# 186
Новият епизод е излязъл.Половината е спор относно кой щял да ходи на СПА ,кой на вечеря и цигарите им.Кактуса е много вулгарен и ми е противен заедно с близнаците .Димов не спря да носи чорапите си с джапанки с пръст Smiley

# 187
ЕП.9

Вече почти го изгледах.  Това съчетание от игри+продуктово позициониране вече леко дразни. Сега пък с марка за презервативи.

Богдан какво вижда в Анна? За мен си остава голяма загадка.

# 188
  • София
В този епизод няма какво да дискутирам. Браво на Габи за успешната мисия, никак не и беше лесно. И май е това.
Останалото няма смисъл да го коментирам. Просто не е моето.

# 189
Пацата гледаше да спести някой лев от СПА ,от храна ,въздържа се и накрая остана прецакан без нищо .

# 190
Да, Пацо наистина го дава най-пестеливо и не го натяква на останалите.
Обаче ме учудва как тия хора провалят мисии, само защото разкриват конспирацията пред останалите. Що за глупост е това? Не са ли гледали Биг Брадър или други подобни риалитита? Винаги когато разбереш, че някой има мисия, трай си, за да не провалиш мисията, накрая ще си прецакан и ти!  А това предаване копира Биг Брадър в 90%. Изповедалня, мисии, номинации в изповедалня, номинации лице в лице, изгонване.

На мен малко ми дотяга да гледам през цялото време една и съща стая. В Къщата на инфлуенсърите, в Диви и красиви... поне дават някакви гледки, външни снимки, басейн, двор... Тука в почти цели епизод гледаш всички завряни в една стая и говорят едновременно, с включени всички микрофони и  просто чуваш една говорилня, гледката една и съща. За малко да дадат и стаята на Венета, после пак връщат на голямата стая. Двор нямат ли поне?

# 191
Да, Пацо наистина го дава най-пестеливо и не го натяква на останалите.
Обаче ме учудва как тия хора провалят мисии, само защото разкриват конспирацията пред останалите. Що за глупост е това? Не са ли гледали Биг Брадър или други подобни риалитита? Винаги когато разбереш, че някой има мисия, трай си, за да не провалиш мисията, накрая ще си прецакан и ти!  А това предаване копира Биг Брадър в 90%. Изповедалня, мисии, номинации в изповедалня, номинации лице в лице, изгонване.

Абсолютно същото съм се чудила и аз винаги. Grinning

# 192
  • София
нЕма парЕ за двор.

# 193
EП.10

И пак остава загадка как така Венета скочи от дивана още преди Мистър Кеш да си каже условието докрай...

Отново говорилня, всички едновременно, от 11.45.
Когато говори Биг Брадър, всички мълчат и пазят тишина, имат някакъв респект.  А когато Мистър Кеш говори, всички приказват едновременно с него и зрителите дори не чуваме какво казва Мистър Кеш! Велико!

# 194
Аз съм в началото, но Диди много ме дразни, честно, има нещо, което ми е супер неприятно в това момиче, натегачка ми идва.

Общи условия

Активация на акаунт