MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 123
  • 401
  •   1
Отговори
# 195
Венета е завършен егоист.
И вика "нали е чисто нова кола", е  нова кола Мерцедес ще струва ли 16k, бе Венетке? Мисъл тече в русата й глава Grinning

# 196
Да, да, то там е бездънна яма, ама такива образи са толкова извън нашия свят, че не могат да ме изнервят. Grinning

# 197
  • София
Малее тази Венета

Скрит текст:
Какъв завършен егоист е. Но не е луд този, който яде баницата. Не знам защо Йоан-Петър е решил, че това недоразумение заслужава специално внимание, че и поощрение.
Тази 100% ще продаде колата и ще си тръгне с повече пари от крайния победител в риалитото.
Този път не я спасиха, но беше ясно. Колата и беше подарък за изпращане. И да се беше отказала от колата - пак щяха да я изгонят. Сега си тръгва с кола->пари, но пък с огромен негативен отзвук. Не че и пука особено от последното, защото тя не е инфлуенсър, а си заработва парите със с...

Браво, че се събраха и излапаха каквото можаха поне наполовина да си върнат тази яма от 16 хилки.

# 198
Тамън щях да питам от какво се издържа Венета, щом се води "безработна", но @Diavolo ми отговори. Да, определено не е инфлуенсър.

В понеделник ще бъде пусната нова анкета. Нека който още не е е гласувал в настоящата анкета да го стори, неделя е последният срок.

# 199
LIVE с Венета от тази вечер. 

Познахте, Венета е продала колата. Утре връчва ключовете на новия собственик Grinning

# 200
Надявам се да не кара пияна, забравяйки, че няма книжка.

# 201
Не, няма да кара, продала е колата.

Йоан-Петър в подкаст на Блиц разказва за Мистър Кеш
Скрит текст:

# 202
Венета в MR. CAST пак успя да се изкара жертва, но поне си дава сметка, че ако я срещнат на улицата, може и да я ступат другите участници.

Явно добре заработва на любовния фронт, щом живее в района на Парадайс.

# 203
  • София
Венета , доста интересни и смешни моменти вкара в предаването, аз като зрител не се вълнувам колко пари ще спечели победителя, интересува ме съдържанието. Факт е ,че доста провокира и изкара реалните образи на другите. Близнаците на моменти, се държаха супер мутренски / доста грозни заплахи и обизи съм жена/  дори повече от Димов , от който го очаквах подобно поведение.
Този Ананас ли е кокос ли е , толкова не мога да търпя неправилния му говор и интунация.
Много трудно мога да излъча  фаворит - Пецо евентуално ,  той милия най- сдържан и възпитан. /не мога да повярвам ,че го казвам хаха / И много правилно каза в края на епизода , Венета си излезна като най- големия победител. Почина си , хапна си , ходи си на фризьор и на каквото можа и си продаде колата.

# 204
Резултати от анкетата за любим участник:

Панайот 20.4%
Калина 16.3%
Богдан и Александър 13.3%
Габриела 12.2%
Марешка 8.2%
Венцислав 7.1%
Иван Димов, Стилиян и Иван Цанов по 6.1%
Анна 4%

Добавена е и отрицателната анкета, за най-неприятни участници. Тя е над най-горния коментар.

# 205
5 гласа за В*нета за най-неприятен участник

# 206
  • София
Миналата седмица ми попадна подкаст на Зико съа заглавие, че се обясняваше нещо кадрите, в които го хванаха с балон в дискотека. После го потърсих подкаста да го гледам, но не го намерих. Стори ми се, че беше при Ивайло, но може и да бъркам. На някого да му е попадал?

# 207
При Ивайло Герасимов не е. Да не би да е в Time Out?

И още един подкаст с кака ви Grinning

# 208
  • София
Мисля, че беше точно при Ивайло и беше свален, освен да съм бълнувала. Ново видео беше, то наскоро и беше изцепката с балона.

# 209
Ами значи видеото наистина е свалено, защото го няма на профила му. Автоцензура Grinning
Но ако това с балона е вярно... чуден пример се дава на подрастващите от този индивид.

Общи условия

Активация на акаунт