MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 121
  • 401
  •   1
Отговори
# 210
  • София
За балона със сигурност е вярно, има видео в тик ток:

Не мога да направя хубав скрийншот, но може да се види в профила на това момче.

# 211
Ее човекът си има хобита Sob

# 212
diziler, не можа ли да отпуснеш 10 гласа за тази анкета? В миналата не гласувах, а тук искам за почти всички.

# 213
Ох, аз пък отбелязах само двама (Диди и Марешка).  Дори не предполагах, че ще има хора, които да гласуват за 10 от 12 Wink  Венета, като персонаж в предаването не ме дразни. Но да, в реалния живот няма как да общувам с такива като нея.

Учудвам се, че има гласували за близнаците.  Недоумявам с какво дразнят хората. Много правилни доводи изтъкваха и при споровете с Марешка, с Венета, с Диди... И общо взето се държат нормално.

# 214
  • София
Аз не съм за кенсъл за един балон, все пак за разлика от други там не го пропагандира, а са го снимали тайно. Ясно с каква цел, да се види сблъсъкът с образа, който се опитва да гради като противоположност на другите младежи - интелект и морал. Щеше да ми е интересно той какво ще каже. Изглежда ми възпитано момче, може да е добър пример, но малко се обърква. В предаването засега нищо не показва, малко е хлъзгав.

# 215
Близнаците никак не се държат нормално. Приличат на мутрички, единият от тях постоянно вряка като последна инстанция. Много тегави и досадни.

Венета и мен не ме дразни, тя просто не е добре.

# 216
  • София
Близнаците имаха ужасни изказвания към Венета , съгласна съм ,че е здразнител - но това е игра все пак , а и никой друг не чух да мутрее като тях. То не беше - ще ти трябва доктор и тн . Доста грозно , и хич не мъжко поведение.

# 217
Кактуса и близнаците  и мен ме дразнят много.

# 218
Аз нещо съм бъгната, ама нито близнаците, нито Анна ме дразнят.
Зико ми е страшно фалшив герой, няма лошо да дърпа балон в дискотека, проблемът винаги е като се правиш на по светец от папата. Не съм гласувала за него за дразнещ просто защото забравям, че е там.
В шок съм, че Панайот не ме дразни - и изглежда никого. Какво нещо са годините...

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 16:58 от Clouded

# 219
Пацо ми беше по -интересен и забавен като млад в Брадъра ,сега като чичак ръси едни цинизми ,само се излага -как бил свалил мацка 20годишна Stuck Out Tongue  , как се подмивал Laughing и се прави на вървежен да го харесват мацките по ТВ.Пацата ще е следващия изгонен ,но след всички жени в къщата.На финала според мен ще са Кактуса и Димов и Димов ще е победителя.

# 220
Много се разглезиха. Кафенца всеки ден (само сравнете с тези в ИВ, Сървайвър, О100Г и т.н.), спа, басейнчета... мъжете с ултракъсите прически, подстригани малко преди да влязат в къщата си поръчаха нови прически? Особено тези двамата, seriously?
Скрит текст:

Снимките са отпреди да се подстрижат
Целият им престой в къщата е 14 дни, но решават да бъде приспаднато от бюджета, за да бъдат подстригани пак?

Калина за пореден път я чувам да казва "напримерно".  Изглеждаше уж начетена, на фона на останалите гламари Grinning

Т.нар. "скандал" между Анна и Богдан, то нищо не се чува почти. Аз половината реплики ги изпуснах. От малкото, което прочетох... цинизми нонстоп, със съответната цензура... от Богдан как да е, ама тази жена как псува като каруцарка и какви цинични изрази използва, направо ужас.

От тийзъра към следващия епизод намекват, че ще изгонят този с най-малко номинационни гласове (в случва 0)? Значи ще е поредна гавра с волята на мнозинството.

Пацо тамън да го похваля като най-непретенциозен и най-неконфликтен, лесно приспособим и скромен... той пък взе да да обяснява с подробности как се бил подмивал. Сериозно ли в монтажа не изрязоха всичките тези детайли, а трябваше да ги слушаме?

За пореден път озвучаването е под всякаква критика. А операторите (и техниката им) ги дават вече наравно с останалите участници. "Велико".

"Въй въй въй" (Кактуса) изглежда най- се държи на ниво. За момента.

# 221
  • София
Коварна игра им бяха дали. Наглед лесна, ама не баш. Подразниха ме Калина и Габриела как не вярваха на продукцията. Тя се дъни само по време на съветите, няма да им прави сечено с неточен брой чипчета, капачки и т.н. Много добра тактика за играта бяха избрали Анна и Богдан. А те двамцата дали са правили секс? Според мен е сигурно, че са правили.
Да видим утре как ще извъртят нещата, за да си спасят къртицата.

# 222
Фен съм на рап музиката, Близнаците не ми бяха от любимите, но мислех че стават, с това предаване ББ се изложи тежко според мен..

Видях един коментар, с който съм съгласен, той гласеше един вид че в техния “тип” рап казват как не трябва да се вманиачаваш по жените и да “симпваш”, а тук Богдан го прави по смея да твърдя жалкарски начин

Дано Памеца ако наистина е бил в КНИ малко да опровергае, понеже хората така още повече се настройват срещу рап музиката

# 223
Какво е КНИ?

# 224
Къщата на инфлуенсърите.
Хареса ми играта с броенето и най-вече стратегията на Александър и Анна.
Проблемът на играта е, че нивото на интелект е изключително ниско, макар и да нарасна драстично след отпадането на Венета. Дано има повече игри за логика, не за знания.

Общи условия

Активация на акаунт