MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 115
  • 401
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
Това с тортилата по бузите беше малко гадничко.
Иначе игрите като цяло им се получават.

Скрит текст:
Логично си тръгна Диди.
Нямаше и за какво повече да я пазят след като Венета си тръгна, а Диди стана прекалено пасивна и тиха.
Сега обаче става интересно. Останаха все 'готините' мацки за момчетата. Струва ми се, че Зико може да е следващата жертва. Не го виждам да стои добре социално в групата, ама кой знае, всичко е възможно. Пацо и той е с потенциал за изгонване.

# 227
Сега става интересно.
Скрит текст:
И аз мисля, че ще опукат Зико, не се вписва. Според мен ще остане ядрото Близнаците, Анна, Габриела, Димов и Кактуса. Тоест Кики, Зико и Пацо са аут.
Интересно финалът между колко човека ще е, реално има потенциал да няма интересни номинации занапред.

# 228
  • София
Очаквам (може да е спойлер)
Скрит текст:
че финалът ще е само от момчета. Марешка като беше в подкаста каза нещо в стил, че Венета е била права и пак ще го видим. Което мк се стори като намек за мъжки финал. Аз също смятам, че следващите отпаднали ще са Зико и Пацо.

# 229
Е то още сме далече от финала, има 21 епизода, Йоан-Петър го каза в един от подкастите.  Значи още месец.
Играта с ъглите и цифрите ме разсмя. Най-умно беше да ги казват по азбучен ред на имената, ама нямаше как да уточняват условия. Димов с това почукване ме издразни. Поне 5 пъти го направи, преди Мистър Кеш да го дисквалифицира. Този човек слуша ли правилата преди да започне дадена игра и какво пробва да хитрее? Винаги ще се намери по някой тарикат.

# 230
Жалко, че Венета пие толкова, за мен най-добре си изигра картите тя. С продажбата на колата е взела повече, отколкото ще получи последният, сигурна съм. Grinning И си беше на почивка жената - нищо не ѝ липсваше. На мен обаче вербалната агресия ми дойде в повече, откровени простаци са голяма част от участниците, невъзпитани и ужасно груби.

# 231
Тя ако не пиеше, едва ли щеше да приеме тази роля и да действа само в собствен интерес. Просто е без задръжки и това е заради алкохола, не толкова заради качества или мислене. Плюс грешките на другите, от които тя се възползва, но за тези грешки са си отговорни те, не тя.

# 232
Тя по едно време им правеше напук, съвсем очевидно, аз лично смятам, че ако те се бяха държали по друг начин - развоят за тях щеше да е различен.

# 233
Дано никога повече не я видим. Тотален кенсъл за тая

# 234
За мен официално Анна е по-неадекватна от Венета, при все че втората очевидно има някакви поведенчески проблеми.

Не може някакъв дришльо да те нарича десет пъти "тъпа п*тка", да те хваща за гърлото, ти да го навикваш, после да го допускаш в леглото, че и да го питаш какво има за пране. Кога ще спрат жени да се унижават заради боклуци в риалити предавания и не само...

А за Богданчо: все си мислех, че с брат си делят мозъчна клетка, но се оказа, че не била цяла, а на всичкото отгоре постоянно стои при Александър. И двамата трябваше да са вън след недопустимото поведение на Богдан към Анна. За обидите към Венета даже не искам да отварям дума.

Бях изостанала и миналата седмица изгледах три епизода с надеждата да се разтоваря, а резултатът беше обратният. Не знам как са успели да намерят толкова счупени и ограничени хора (в огромната си част). Плюха Венета, че харчи, а бяха първа писта да ходят всички на спа, при това срещу солидна сума.

Пацо взе да си показва старото лице, като усети, че вече може и да идва неговият ред за изгонване.

Единственото нещо, което искрено ме развесели, беше играта с броенето в ъгъла. Монтажът допринесе за комичния ефект.

# 235
Леко тъповато е. Слава богу продуцентите се опитват да създадат добри условия с леки предизвикателства. Разбира се всичко е в името на играта Smile.

Пацо прекалено много се мазни на продуцентите, другите се снишават, а  момичетата извън фен-групата на близнаците, Димов и Какатуса/КОКОСА ще бъдат изпидуркани. Ана и Габи си играят мижитурската игра.

Богослав-Тервел е много адекватен водещ и подкастът беше приятен за гледане.

# 236
На мен ли ми се струва или са изтрити всички мнения от неделя (13 юли)?  Някой беше публикувал подкаста от снощи, после го коментирахме (поне аз помня, че похвалих също Богослав-Тервел като добър водещ), имаше и други мнения, всичко заметено…
Но предпочитам да остане Б. Тервел като водещ, другият е направо трагикомичен. И не знае какво да пита.

# 237
Да, трили са Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Точно, Богослав–Тервел задава добронамерено въпросите и се получава що-годе приятен разговор. Момичето-водеща задава много жълто-кафяви въпроси. Все пак атмосферата в подкаста беше приятна, въпреки гостенката, която е добро момиче, но няма нищо интересно за споделяне. Успяха да извлекат най-доброто от интервюто с нея SatisfiedSatisfiedSatisfied.

Допълвам относно Димов – момчето било искрено и първично – много сладко SobSobSob. Само че недодяланиите хора не се харесват на никого. Винаги ще има такива, които да му се надсмиват, а той ще си мисли, че е голяма работа – Народът го е казал: Те го плюят, той си мисли, че дъжд го вали YumYumYum

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 16:01 от LadyCharming

# 238
На мен също много ми допадна Богослав-Тервел как задава въпроси, дикция също има чудесна. Рай ми е симпатичен, но определено Боги-Тери се справя по-добре.

# 239
Следващите, които ще си тръгнат ще са Пацо и Калина – не са в групата на готините. И оттам нататък ще стане интересно. Е, да Ана и Габи също ще ги изпратят по живо по здраво. Интересно ми е как ще определят победителя.

Харесват ми игрите – различни са от всичко, което сме гледали Smiley

Общи условия

Активация на акаунт