MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 096
  • 401
  •   1
Отговори
# 240
Тройката финалисти са ясни -най-много поддържащите се са Кактуса ,близнаците и Димов и последния победител Laughing

# 241
КОЙ от тройката? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
Близнаците нали са като един участник -Кактуса ,близнаците и Димов.

# 243
Еп. 1 зад кадър (влизането на участниците)
Скрит текст:

# 244
  • out of space
Близнаците нали са като един участник -Кактуса ,близнаците и Димов.

Близнаците изглеждат много секси, но поне този Богдан си е...абе познавам такива хора- що си със шапка, що си без шапка.
Кокоса хич не ми харесва.

Та, остана ми Димов като фаворит- много весело и чаровно момче, мъжката се държи в отношенията. Айде да не го хваля много, че не винаги ме радва.

# 245
# 246
Бях сигурна, че Кактуса има мисия да проваля, мислех и за Зико. Интересен епизод и наистина са прави, че при тях нонстоп се случва нещо, докато в КнИ повече се излежават.

# 247
  • София
Добър епизод.
Аз се хванах, не подозирах, че е мисия.
Браво на момите.
Пацо май е пътник...

# 248
Мернах Пацо при Мъци, честно казано ми е малко гнусен с шегичките си за момичета, които могат да са му дъщери.

# 249
Пацо мяза на Дядо Стефчо – дърт коцкар, който обичаше да разказва на младите момичета по улиците как трябва да правят любов SatisfiedSatisfiedSatisfied
Така или иначе НИЕ сме по-силния пол, когато става въпрос да се спраявяме с гадости!

# 250
  • София
Интересното е, че скоро в един подкаст Йоан-Петър каза, че Дядо Стефчо му е бил прадядо и много са се разбирали.

# 251
Горкото момче – кой знае на какви истории се е наслушал SmileSmileSmile

Ана нали твърдеше, че не си пада по ниски мъже – сега ще употреби Богдан, за да стигне по-нагоре...

# 252
И според мен го използва, не ми се вижда толкова глупава, че от ден 1 да лапне по такъв тип. Той си е лапе, поведението му е като на 16 годишен, изобщо не знае как да се държи с жени.

# 253
# 254
Много готини въпроси им задават в новия епизод.Зико най-умен Grinning  ,ама жалко за Пацо .

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 20:23 от Еlpida

Общи условия

Активация на акаунт