MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 088
  • 401
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Габи и в ИВ гледаше ако може да не нарани никого.
Тя си е типичен представител на поколението, а и твърде дълго време се задържа в Щатите и там е облъчена още повече. Не очаквайте от такива хора да кажат или направят нещо директно, особено пък ако е нещо злепоставящо човека. И това не е задължителна дефиниция на лицемер, както казват някои.
Колкото до драмата. Явно тя си мисли, че Александър е хлътнал и не иска да го нарани, защото при нея няма тръпка. Аз нещо такова сххванах ама за без субтитри толкоз. Отделно и даде пример от живота си как много лесно е можела да пристане на някакъв богаташ и да има всичко, но нея си я влекат свободата и пътуванията. Трудно се задържа на едно място. А и най-важното, не е имала чувства. Мозъка казва едно, душата друга. Нещо такова.

Следващите номинации ще са интересни. Кой ще излети? Зико или Кики? Трудно е да се прецени, защото има няколко течения и опции. Кактуса и Димов ще искат да е Зико, ама близнаците и Анна ще искат да е Кики. Интересно ми е дали Габи, Кики и Зико ще гласуват като едно. Ако наистина има подобна коалиция сега ще си проличи. С тези 3 гласа могат и да изгонят някого, ако по-голямата групичка не се разберат по кого да стрелят.

# 286
Според мен няма да им се получи на тримата, защото са много социално желателни и дори с уговорка, поне един/една от тях ще се оплете и отметне.

# 287
  • София
Богдан в промото за следващия епизод отново си позволява да обижда на К*рва ако чувам правилно, и да казва на Анна - "много си тъпа казвам ти", " колко пъти да ти кажа ,че като ти говоря нещо няма да излизаш и да ми се фръцкаш " . Думи нямам , не знам каква им е възрастовата разлика , но жена с дете да търпи такива изказвания и после да си легне до този ...

След справка с първия пост за годините на гореспоменатите , не мога да повярвам ,че имат само година разлика , тя излежда малко като леля му. Извън това - държанието и на двамата е средно м/у 15-18 г .

# 288
Много са зле Богдан и Анна, с всеки епизод ми става все по-трудно да ги гледам. Снощи заспах малко преди края, но видяното и "чутото" (в кавички, защото и двамата мънкат, тя и фъфли с този хиалурон) ме потресоха съвсем. Нагледен пример на крайно токсични отношения.

Що се отнася до играта, точно Анна ми се струва подходяща за пръв лицемер (освен ако не излъчват моментите, в които е честна с другите). Много се разбираме с момичетата, но в изповедалнята Кики и Габриела са въздух под налягане.

Това недоразумение Фикуса много си е повярвало, че е тартор на мъжленцата. Все по-често имам чувството, че говори със задника си, няма такава нечленоразделна реч. Ще разгледам социалните му мрежи да видя коя е тази клетница, която доброволно приема в живота си толкова неприятен тип.

Присъединявам се към мнението на Mama xxl, че игрите са супер, идеята на предаването също е много интересна, но кастът е тотал щета. Габриела е такъв болен конформист, няма накъде повече.

# 289
Улична разходка с Габито

# 290
Случаят на Габриела е следният:
Към онзи момент си има приятел и е във връзка с него от месец и половина. Той е доста по-голям (14 години разлика), обезпечава я, тя го вижда като перфектен партньор, но не го чувства свой. В същото време ѝ е приятно, както тя казва “кликнахме си много бързо” с Александър, но и го изкарва сякаш той ѝ се натрапва, а тя не е сигурна, че го иска вече (откакто ѝ каза, че ако трябва, ще изхвърчи). Драматизми от типа “Крадецът на праскови” на жената със свободната душа 😁 или както Кактуса и компания биха се изразили “леки работи”.

# 291
обезпечава я, тя го вижда като перфектен партньор
Е тя заради това го вижда като идеалния партньор, нищо че е с 14 г. по-възрастен Wink

# 292
Ох, голяма мъка да се гледа. Габриела с кой акъл коментира връзката си пред камери!?
Кактуса : „ Какво си се одрискала...?" (по-цветисто беше). Тоя малоумник има жена. Така ли ѝ говори?!
Продуцентите се опитаха да създадат интрига с играта, но участниците са толкова неадекватни, че ефекта се изгуби.

# 293
Малко се изгуби хайпа и не е заради КнИ. Наградата вече е толкова малка, че всички знаят, че просто трябва да избутат. Според мен в следващ сезон трябва продуктите да са по-евтини, така че да остане по-голяма награда. Иначе е ясно, че всичко над 10-15 хиляди награда е трудно за даване.
Габриела вече не е толкова малка, че да си позволи да е толкова безхарактерна. Дано порасне.

# 294
  • out of space
Леле мале, от шестимата само Димов става и то с известни уговорки.

Калина- перфектната, над нещата, безинтересна
Анна- чиста проба мазохист, а изобщо може ли да се усмихва тази жена?
Зико- мрънкащ предател със спешна нужда от ортодонт
Близнаците- ако не им беше външността просто не знам как щяха да бъдат забелязани, може би с токсичното им и нарцистично поведение
Кокоса- фурнаджийска лопата и нагаждач, дълече ми е от мъж на място
Габи- хихи, мяу мяу, цър цър, все някаква изкуствено приповзигната и позитивна, отчаяно бореща се за внимание и да е харесвана от всички. Греда!

# 295
Калина е майка и съпруга - напълно ок си се държи по мое мнение, няма и как иначе, търси "златната" среда. Че това не е интересно - не е.

# 296
  • out of space
Калина е майка и съпруга - напълно ок си се държи по мое мнение, няма и как иначе, търси "златната" среда. Че това не е интересно - не е.

То и други са майки и съпруги, хубаво е да си по-обран от към простотии, но никак не е зле да не се държиш като еленска глава в крайпътна кръчма- т.е всички виждат, че си там, но след 2 секунди се захващат с шопската салата.

Нищо лошо към жената, много е сладка, но на фона на Габи превъзбудеността, то Кики е в другата крайност.

# 297
Снощи догледах последния епизод. Не съм моралист, обаче езикът на Фикуса е просто покъртителен. Все едно е на 15 години и се опитва да е вървежен пред съучениците с вулгарни изрази и лафчета. В изповедалнята с чашка в ръка става великият анализатор, който е решил, че Зико, Габриела и Кики са страшни предатели.

От промото се вижда, че Анна и Богдан пак ще се вихрят с неадекватно поведение. Направо полудях, като го чух да ѝ обяснява как не била въздух под налягане, защото се вслушвала в него, била готова да се учи. 🤦🏼‍♀️ Кой излъга близнаците, че са такива умове, че трябва другите да ги слушат? И за какъв външен вид говорим при тях, татуирани табуретки.

След напускането на Венета и Марешка лъснаха останалите колко са зле.

Симпатизирам на Йоан-Петър и му пожелавам за втори сезон да намери по-добър каст.

# 298
Снощи догледах последния епизод. Не съм моралист, обаче езикът на Фикуса е просто покъртителен. Все едно е на 15 години и се опитва да е вървежен пред съучениците с вулгарни изрази и лафчета. В изповедалнята с чашка в ръка става великият анализатор, който е решил, че Зико, Габриела и Кики са страшни предатели.

От промото се вижда, че Анна и Богдан пак ще се вихрят с неадекватно поведение. Направо полудях, като го чух да ѝ обяснява как не била въздух под налягане, защото се вслушвала в него, била готова да се учи. 🤦🏼‍♀️ Кой излъга близнаците, че са такива умове, че трябва другите да ги слушат? И за какъв външен вид говорим при тях, татуирани табуретки.

След напускането на Венета и Марешка лъснаха останалите колко са зле.

Симпатизирам на Йоан-Петър и му пожелавам за втори сезон да намери по-добър каст.

Недей така. Според много жени те са много красиви Simple Smile

Ако нямаше камери ония двете щяха да пъшкат по цели нощи на пода, а близнаците щяха да помнят доживот късмета си в Мистър Кеш

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 12:48 от dsfds

# 299
По-добре в 21.30, откоколкото никога! Еп. 16:

Общи условия

Активация на акаунт