MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 066
  • 401
  •   1
Отговори
# 315
Зико не ги харесва, Зико няма то.ки. Съвсем умишлено се опитва да им се хареса, защото са имали търкания назад във времето. На мен той най-много ми падна в очите, трябваше да гласува за момичетата и тези да си ходят по бързата процедура.

Хората които ненавиждам и мразя най - много са точно гъзолизците и нагаждачите. Те са по страшни и опасни от агресивните, защото винаги са на страната на по- силните и от тях човек никога не получава подкрепа, но те заблуждава че те уважава и почита. Просто е лицемер, за да не го разкриеш и разкараш

Дори и да са партньор в живота или ,,уж,, приятел. Лошото е че го разкриваш твърде късно или никога не разбираш с каква мърда си губиш времето

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 10:38 от dsfds

# 316
  • София
Относно Зико ми направи впечатление, че Кактуса се изказа много точно. Каза, че си мислел, че двамата с него са близки, но щом той бил изгонил най-близкия си човек - Пацо, значи не може да му има доверие съвсем. Зико се опита да го представи, че не са били толкова близки, но ето, че и хората вътре са си.

Правилният ход беше да избере директно на коя страна е, жени или мъже, много повече щяха да го уважават.

# 317
Като цяло не разбирам този натиск "за кого гласува преди малко"? И да трябва да се аргументирам едва ли не защо?  Ама ще гласувам за когото си искам, кои сте вие, че да ми държите сметка? Най-дразнещото беше, че я караха да се чувства виновна през цялото време, а в същото време те, самите.. не се гласували за нея. Тоест тя не е получила нито един глас от съквартирантите си и най-вече от тези, които я нападаха. А тя е длъжна да гласува за тях? Чак ме беше яд, че тя не им нашока канчетата. Трябваше да им натяква "щом не съм получила НИТО ЕДИН глас от вас, тогава си затваряйте устите, не се чувствам виновна, ще гласувам за когото си искам"
Аз така и не харесах близнаците, инстинкта ми рядко ме е лъгал. И има за какво. Е, видя се. Лекенца.
Изложиха се много в този епизод.
Те се излагат в няколко поредни епизода, Богдан й съска от няколко дни, фрази от рода на "ще отговаряш като ти казвам нещо, не си говоря сам". И тя му мълчи... Как не си е намерил майстора този?!
И ако не бяха камерите, съм убеден, че тя и шамари щеше да яде. Спомнете си и разправията преди гласуването, на спалнята. "Чуваш ли кво те питам"? Говорене на БЕ, на МА, на П**KO...  Представете си цялата тази сцена без камери. 100% щеше да й посегне.
Нали уж са заедно двамата извън предаването
Това не се знае.  Да видим довечера какво ще каже Анна в предаването на живо.

# 318
Даже освен вменяване на вина за нелоялност имаше и многократно набиване, че е тъпа. Когато беше съгласна с Богдан или отстъпчива, тогава беше похвалена, че “слуша”. Когато постъпи по съвест и по своя цел в играта, тогава стана тъпа. А целта да даде шанс на Зико, тя си я постигна и то сама, така че точно в тази ситуация тя не беше тъпа и даже се видя добре кои двама за един играчи не бяха много умни, макар единият да е твърде остър.
Подкаста с нея ще го гледам евентуално след вашите отзиви тук, защото ако е вярно, че е заедно с Богдан и го защитава, предпочитам да си остана с последното впечатление от излизането й.

# 319
Не видях в края на епизода дали на тръгване тя се прегърна с някого?
Богдан гласува доста злобно против нея, така че се съмнявам тя изобщо да се е прегърнала с близнаците.

Довечера в излъчването на живо сигурно ще ги оневини и ако прочетат зрителски коментари, които масово хейтят по Богдан... тя пак ще намери начин да каже, че не е проблем толкова поведението му.

# 320
  • София
И на мен лампичката ми светна в някой от миналите епизоди точно като ѝ обясни колко е тъпа и как трябвало да е послушна. Не я пускаше да излезе от стаята. Още на тази част от разговора бих прекратила всичко, пък какво остава някой да ме нарича п..... и да ми говори на "ма".
Разбирам, че моят опит е различен от нейния и че не ми се е случвало да избера партньор, който така да ми говори, пък какво остава да ми посяга, но точно тук идва въпросът с избора. Затова и в предишен коментар писах, че е хубаво да поработи със специалист защо избира все такъв тип мъже. Ако не е Богдан, ще е друг.

# 321
Не видях в края на епизода дали на тръгване тя се прегърна с някого?
Богдан гласува доста злобно против нея, така че се съмнявам тя изобщо да се е прегърнала с близнаците.

Довечера в излъчването на живо сигурно ще ги оневини и ако прочетат зрителски коментари, които масово хейтят по Богдан... тя пак ще намери начин да каже, че не е проблем толкова поведението му.
Момичетата отидоха в стаята да я прегърнат, за мъжете не видях.
И на мен ми е интересно какво ще каже довечера, дано не се подмазва на гамените.

# 322
  • София
Зико загуби най-много от това си участие според мен. Близнаците също, но те просто отидоха в една съвсем друга плоскост.
Зико обаче излезе лицемер.

# 323
АННА е на живо:

Богдан й вдъхвал спокойствие, OMG...

# 324
Анна не престана да защитава Богдан в момента.Навън каза ,че са пробвали ,но не станало и не са заедно.

# 325
Аз гледам с десетина минути закъснение, но на скорост 1:1.25, така че ще настигна реалното време. Защитава го, за съжаление.  И казва "тъпа съм, каквото кажеш, това ще съм, окей, тъпа съм". Е как може такова нещо?

# 326
  • София
Тя каза, че той не я е удрял никога, а тя му е посягала неведнъж. Явно агресията за нея е нормална, не било проблем някой да я обижда, от зодията било - овен. И аз съм тази зодия, ама нито се обиждаме вкъщи, нито се бием. 🙄

С Богослав подкастите бяха по-добри.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 00:23 от Niya-

# 327
Да, жалко, че Богослав го няма.  Този водещ е хихи-михи, "от краката за вратата", вика. Grinning A девойчето е много семпло.

Анна отново повтори "Пацо е супер интелигентен", дооообре Grinning

А иначе навън тя била по-агресивната към Богдан, той се сдържал и бил много по-хрисим. В къщата просто напрежението, че са затворени си казало думата. Добре, добре. Защо другите не се държаха така, пък и те бяха затворени?

# 328
Ще повърна. Чиста форма на Стокхолмски синдром.

# 329
На Богдан проблемът не беше, че не е гласувала за тях, а за Зико, от който ревнува. Той го каза - мъжко его. После допълни, че ако е дала вота си за момиче, нямало да има проблем.  Цялата му драма беше свързана персонално със Зико, а не с гласа и.

Общи условия

Активация на акаунт