Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 22 958
  • 545
  •   5
Отговори
# 120
Според мен задължително си я доплатете.
Вие правили ли сте допълнителна селекция и колко ембриона оцеляха до 5-ти ден?

# 121
Според мен задължително си я доплатете.
Вие правили ли сте допълнителна селекция и колко ембриона оцеляха до 5-ти ден?
Не сме. Ние сме по женски фактор, но тъй като нямаме нито едно ембрионче до ден 5 от първата ни стимулация , сега ще правим всичко. В друга клиника съм за сега. .

# 122
Момичета, включвам се с въпрос относно ПИД - предимплантационна диагностика. Практика ли е да я предлагат в Доверие, да очаквам на 5-тия ден след пункцията да ми предложат? На всички ли се предлага или дано в някои случаи? Какво е мнението ви, дали има смисъл и каква е цената на тази услуга в Доверие?

# 123
Момичета, включвам се с въпрос относно ПИД - предимплантационна диагностика. Практика ли е да я предлагат в Доверие, да очаквам на 5-тия ден след пункцията да ми предложат? На всички ли се предлага или дано в някои случаи? Какво е мнението ви, дали има смисъл и каква е цената на тази услуга в Доверие?

Мисля че д-р Станулов не е фен на ПИД. Все пак го има като опция.

# 124

Трябва да го заявите предварително. Изговорете го с доктора и ембриолога, плюсове/минуси и дали се препоръчва във вашия случай.
Дали има смисъл - няма да получите еднозначен отговор, много е комплексно.

# 125
Здравейте, момичета! След няколко дни ми предстои трансфер. Днес обаче започвам да вдигам температура, която все още е ниска и не ми се иска да притеснявам доктора. Някой знае ли какво мога да пия на този етап?
И възможно ли е Утрогестана да вдига телесната температура?

# 126
По принцип е възможно от прогестерона да се поддържа ниска температура. Имате ли други симтоми?
Все пак пишете на доктора, вие сте и след пункция, така че е хубаво да се консултирате.

Здравейте, момичета! След няколко дни ми предстои трансфер. Днес обаче започвам да вдигам температура, която все още е ниска и не ми се иска да притеснявам доктора. Някой знае ли какво мога да пия на този етап?

# 127
По принцип е възможно от прогестерона да се поддържа ниска температура. Имате ли други симтоми?
Все пак пишете на доктора, вие сте и след пункция, така че е хубаво да се консултирате.

Нямам други симптоми. Единствено лека температура. Ще пробвам с домашни лекове, за да не пия каквито и да е лекарства. Но все пак ако някой е бил в тази ситуация и знае какво е разрешено да се пие ще ми е много полезно. Simple Smile

# 128
Ани, подкрепям момичета да пишеш на доктора. Той наистина е на линия да помогне и никога няма да ти се разсърди, че си го потърсила (даже обратното)! Щом си след пункция е още по-важно да го държиш в течение. Нали му имаш вайбъра?

# 129
Имам да, ако не я сваля ще му пиша. Благодаря! Просто все се опитвам до последно да не го тормозя. И без това е толкова отдаден на работата си. Понякога си мисля, че нощува в болницата, а след това и на вайбър.

# 130
Имам да, ако не я сваля ще му пиша. Благодаря! Просто все се опитвам до последно да не го тормозя. И без това е толкова отдаден на работата си. Понякога си мисля, че нощува в болницата, а след това и на вайбър.

Пишете му, той изпраща и стандартно съобщение с разрешени медикаменти. Споделям какво ми е написал за температура:
Температура под 37,5 не налага лечение. При температура над 37.8 може да се приема парацетамол до 3х500мг (чист - например Panadol, а не с добавени вещества - например Fervex).

# 131

Пишете му, той изпраща и стандартно съобщение с разрешени медикаменти. Споделям какво ми е написал за температура:
Температура под 37,5 не налага лечение. При температура над 37.8 може да се приема парацетамол до 3х500мг (чист - например Panadol, а не с добавени вещества - например Fervex).

Много благодаря! Точно това ми трябваше.

# 132
Здравейте, момичета,
Имам следното питане, излязоха резултатите на мъжът ми, за микробиологията всичко е ок, за вирусологията доколкото разчетох и те са ОК, но все пак следва ли да се чуя и с д-р Чолаков.
Как се процедира, той иска готовите резултатите по вайбър за преглед?

# 133
Аз си принтирах готовите резултати и ги занесох в клиниката и ги дадох на сестрата.

# 134
Трябва да си занесете принтираните резултати в клиниката при следващия ви преглед. Те ги съхраняват в нещо като портфолио с вашите данни

Общи условия

Активация на акаунт