Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 22 001
  • 531
  •   1
Отговори
# 15
И аз така предполагам, защото единствените такива статии са само в тази медия. Чудя се какво се е случи, за да се стигне до това.

# 16
Firebird, мен нищо не ме изненадва. Даже го очаквах. Когато един човек се откроява с опита, знанията и успехите си, често е трън в очите на другите. Смело записвайте час, пък Вие ще прецените дали това е Вашият лекар. Още от първия преглед спечели доверието ми и знаех, че мога да му се доверя. Резултатът е ясен, сега спи.

# 17
Аз питам, защото съм убедена, че ако дамите не са доволни ще си кажат. Някои от тях знам, че пишат от години в темите за проблемно забременяване, нищо не печелят да излъжат.

Ще ми е интересно да чуя и други гледни точки, но в тези статии имаше публикувано писмо от Афродита, където пишеше, че двете дами нямали квалификация, но не ми става ясно като нямат квалификация защо са ги наели и са ги оставили да работят с пациенти изобщо. Говори доста зле и за тях.

# 18
Статията написана неграмотно, със смислови и всякакви други грешки, колко да е вярна? Доверие били на дъното по успеваемост, сигурно е така, но това са статистики за предходни години, когато Станулов не е бил там. Тепърва в идните години ще се види черно на бяло неговия успех, в който аз непоклатимо вярвам.
А биоложките имаха опит и си бяха наред като оплождаха в Афродита нали? Толкова са смешни от това медицинско центърче в жалките си опити да очернят човека, който тях ги издигна до цифри на успех. От Осанна до разпни го стана тя, но всеки който има малко мозък, няма да се върже на тия смешни и неграмотни статии, а ще си създаде сам лично впечатление от доктора и ще реши дали да му се довери.
Междувременно Афродита само могат да копаят земята от злоба че му дишат праха и като излязат следващите цифри на ЦАР вече няма да са където бяха.

# 19
Наистина е нелепо всичко това, което се излива по адрес на доктора. Аз по-отдаден на каузата си човек не съм виждала… надявам се никой здраво мислещ човек да не повярва на тези статии, защото загубата ще си за тяхна сметка. До живот ще съм благодарна на доктора, че сбъдна нашата мечта Heart

# 20
Здравейте,
Настоящи и бъдещи мами. Simple Smile
В предната тема бях споделила, че ми предстои ХСГ.
Процедурата извърши д-р Стоянова ( която бе една от препоръките на д-р Станулов).
Един от малкото лекари, които съм срещала с такова отношение и позитивизъм.
През цялата процедура подхождаше много внимателно, питаше и се интвресуваше дали има болки, къде има болки( разбираемо предвид манипулацията).
Резултатите, не знам дали са много оптимистични, ще видим какво ще каже д-р Станулов.
Заключението е, че лявата тръба е напълно запушена, а дясната силно нагъната, но пропуска.
Ще бъда благодарна, ако някой с подобна участ сподели, как и какъв път е извървяла(върви) към мечтаното бебче!
Успех на всички! Simple Smile
Моята участ е 1:1.С цветната снимка, която установи запушената тръба, ни одобриха от ЦАР. След това се случи спонтанно естествено забременяване с овулация отдясно. Приключи в 14г.с. , но по други причини.
Скоро бях при д-р Калчев за проверка на тръбите при него и се видя, че и двете тръби пропускат. Когато направих първата снимка, 2-3 момичета във форума споделиха на лично за грешни снимки в България и ме съветваха да отида в Турция на цветна снимка. Това мисля да е следваща стъпка, ако не се получи естествено забременяване скоро, защото тези разнопосочни резултати са ужасни. Успех при теб и ако искаш пиши като види доктора снимката как са нещата при теб!

# 21
Момичета, след като направихте изследванията от списъка преди започване на процедура как процедирахте при отклонения. На доктора ли писахте или директно на д-р Чолаков? Така е вписано най-отдолу в листа с изследванията - ако има отклонения да се пише на доктор Чолаков и не знам дали трябва сега да притеснявам и доктор Станулов.

# 22
Привет,
Съжалявам за крайния изход и силно се надявам скоро да видиш 2 чертички и да гушкате Вашата мечта!🫶❤️
Чухме се с доктора, имам да изчакам резултата на още 2 изледвания ( свързани с тромбофили и риск от съсирване на кръвта), но като цяло, т.к. в заключението от ЦС липсва конкретен израз ( не го запомних), няма как да минем към Инвитро директно.
Ще започнем с инсеминациии, като както се изрази и д-р Станулов " ще стискаме палци на не стане извънматочна".
Ще следим и само овулацията в дясно.
Малко се обезкуражих, изчетох доста теми  за подебн развой ..... и рязко спрях, защото в тактива моменти е нужен позитивизъм и вяра за най-добрия резултат.
Изпращам цялата си позитивна енергия и се надявам скоро да се похвалим с добри новини! 🤗😊
Ще пиша допълнително, когато има развитие, дръж ни в течение и как вървят нещата при теб!

Здравейте,
Настоящи и бъдещи мами. Simple Smile
В предната тема бях споделила, че ми предстои ХСГ.
Процедурата извърши д-р Стоянова ( която бе една от препоръките на д-р Станулов).
Един от малкото лекари, които съм срещала с такова отношение и позитивизъм.
През цялата процедура подхождаше много внимателно, питаше и се интвресуваше дали има болки, къде има болки( разбираемо предвид манипулацията).
Резултатите, не знам дали са много оптимистични, ще видим какво ще каже д-р Станулов.
Заключението е, че лявата тръба е напълно запушена, а дясната силно нагъната, но пропуска.
Ще бъда благодарна, ако някой с подобна участ сподели, как и какъв път е извървяла(върви) към мечтаното бебче!
Успех на всички! Simple Smile
Моята участ е 1:1.С цветната снимка, която установи запушената тръба, ни одобриха от ЦАР. След това се случи спонтанно естествено забременяване с овулация отдясно. Приключи в 14г.с. , но по други причини.
Скоро бях при д-р Калчев за проверка на тръбите при него и се видя, че и двете тръби пропускат. Когато направих първата снимка, 2-3 момичета във форума споделиха на лично за грешни снимки в България и ме съветваха да отида в Турция на цветна снимка. Това мисля да е следваща стъпка, ако не се получи естествено забременяване скоро, защото тези разнопосочни резултати са ужасни. Успех при теб и ако искаш пиши като види доктора снимката как са нещата при теб!

# 23
Момичета, пуснах си вирусологията, но не виждам Anti HBcore total, който докторът е посочил, че е задължителен. Възможно ли е да е записано в изследването по друг начин? Или да приема, че е пропуснато и сега трябва да пускам ново?

# 24
Къде го пусна в Доверие точно така си излиза? Хепатит Б. Ако искаш прикачи резултати, но не вярвам да не се включва

# 25
  • София
Ако си го пуснала през ваучерите на Рамус, ти бях писала, че трябва да си го заявиш и доплатиш и него 25 лв. Не е част от пакета.

# 26
Не го пуснах в Рамус с ваучерите, защото докторът ни изпрати в друга лаборатория. Пускам снимка на това, което в пуснато.

Мисля че вместо anti HBcore total е пуснато anti HBe.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 23:38 от Anni123

# 27
Разични са. Едното е антитела срещу HBcAg, другото срещу антитела срещу HBeAg, но не вярвам да е такава драма.

# 28
Разични са. Едното е антитела срещу HBcAg, другото срещу антитела срещу HBeAg, но не вярвам да е такава драма.

Мисля че е проблем, защото точно за липсващото доктора е написал, че е задължително.

Ако беше някое от другите нямаше да обърна внимание…

# 29

Мисля че е проблем, защото точно за липсващото доктора е написал, че е задължително.

Ако беше някое от другите нямаше да обърна внимание…
Да, не бях обърнала внимание, че Anti-HBc total е специално упоменат, защото си ги правих в „Доверие“. И трите маркера важат за различни периоди от заболяването, като включват и евентуална ваксинация и т.н. Аз бих се обадила в клиниката в такъв случай, за да не се боцкам излишно – сестрите знаят какво трябва.

Общи условия

Активация на акаунт