Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 24 938
  • 620
  •   2
Отговори
# 225
Страхотно звучи!
Много благодаря! Поздравления за това, че не сте се отказали след цели 5 години. Да са ви много здрави така чаканите дечица и много да ви радват.
Дано скоро всички да видим двете чертички и да се радваме на здрави бебчета!

Малко по-нагоре бях писала, но ще споделя пак. С женски фактор сме с открита ендометриоза през 2018, лапароскопки беше изчистено всичко, по късно се установиха почти изцяло запушени тръби, а мъжа ми е с 2% морфология. 5 години правихме опити (инсеминации, инвитро), но не се получаваше. При др Станулов от първия опит инвитро забременях през 2023. Имахме 8 яйцеклетки, 4 ембриона с отлично, много добро и добро качество, като забременях с отличника. Сега направихме ЗЕТ и пак се получи от първия път..наистина е нереално като знам колко трудно беше преди това. 
Здравейте, момичета Simple Smile Минавам да вдъхна кураж на всички, които чакат положителните резултати. Ние имаме успешен ЗЕТ (втори успешен опит при др Станулов) и се надявам всичко до края да мине нормално. Доктора знае какво прави и го прави по най-добрия начин! Ние живот и здраве ще се окажем с две породени дечица, така че ако има някой друг минал по този път, ще се радвам да ми пише. Вярвайте на доктора, чудесата ги случва 🍀

Честито! Това звучи страхотно! Дай Боже на всеки такова щастие!
Може ли да споделите малко повече - колко транфера сте правили при доктора, на какви ембриони, с какъв фактор сте били?
Някой може да се припознае във Вашата история. Simple Smile

# 226
Ние живот и здраве ще се окажем с две породени дечица, така че ако има някой друг минал по този път, ще се радвам да ми пише.

Честито! Моите са с година и 10 месеца разлика, малкото бебе сега е на 8 месеца Simple Smile И двамата са инвитро бебета.

# 227
Здравейте, момичета,
Благодарение на един истински отдаден професионалист, д-р Георги Станулов, на 24.07.25г се роди нашият син Теодор, 3600гр, 51см. Историята ни не беше лека, но вече нямам нужда да преразказвам годините с болка, разочарования, тъга и сълзи. Сега сме щастливи родители, прегръщаме своя син, нашата сбъдната мечта и вечно ще бъдем признателни и благодарни на този невероятен доктор, без когото това нямаше да е възможно.
Вярвайте, слушайте доктора, не се съмнявайте и нека скоро всички да могат да погледнат в очите на своето дете, защото там е целият Свят.

# 228
Здравейте, момичета!

Искам да споделя своя личен и изключително положителен опит с д-р Георги Станулов – лекар, на когото дължа най-щастливия момент в живота си. След дълъг и труден път, пълен с неуспешни опити и разочарования, именно при него видях двете така чакани чертички.

Д-р Станулов е не просто отличен специалист, но и човек с огромно сърце и внимание към всяка пациентка. Подхожда индивидуално, изслушва, обяснява и търси най-подходящия план според конкретния случай. При него се чувствах спокойна, уверена и подкрепена – нещо безценно в такъв деликатен момент.

Доказателство за доверието към него е и огромният брой жени, които всеки ден търсят помощта му. Много от тях идват след дълги години и неуспешни опити в други клиники – и именно с 1–2 процедури при д-р Станулов сбъдват мечтата си.

След приноса му към отличните резултати в МЦ „Афродита“, сега той е част от екипа на МК „Доверие“, където успеваемостта значително се е повишила именно благодарение на неговия професионализъм и отдаденост.

Ако търсите лекар, на когото да се доверите с цялото си сърце в този важен процес – искрено Ви препоръчвам д-р Георги Станулов. За мен това беше най-правилното решение и с радост го споделям с вас.

# 229
MiraaM чудесно , радваме се теб!
Но би ли споделила по подробно , с какъв фактор сте от кой път е станало при вас в клиника Доверие ли е изцяло процедурата с трансфера ? Би било от полза на нас момичета , които те първа ни предстои този път при него!

Благодаря 🫂

# 230
  • София
MiraaM, Polly, честито!

На мен също тази седмица доктор Станулов ми доказа за пореден път, че не е само лекар, а човек с огромно сърце, който е насреща винаги. Каквото и да се случи, съм му много благодарна за цялата подкрепа и помощ. ❤️

# 231
Привет, момичета!

Предварително се извинявам, но аз съм от недоволните пациентки на д-р Станулов. Искам да напиша мнение тук, тъй като лично аз се подведох по множеството положителни мнения. И останах изключително неприятно изненадана от непрофесионалното му поведение. Разбирам, че всеки си има настроения и емоции, но що се отнася до преглед и разговор с отчаяни и притеснени двойки като всички нас, смятам, че би трябвало да се прояви професионализъм.
Много чета, много се интересувам, питам, търся мнения за лекари в надеждата да открием лекар с добър подход за нашия сложен случай.
Той беше петият репродуктивен специалист, когото посещаваме в търсене на мнение и идеи. Не съм получавала по-лошо отношение!
Мисля, че отдели повече време на въпроса "откъде разбрахте за мен", отколкото на въпросите, които ни притесняват. Още щом чу диагнозата ми, директно заяви: оооо, вие сте безперспективен пациент и никой лекар не би се занимавал с вас!!!
Отделно, беше доста арогантен, неуважително се държеше и с двама ни, почти не ни поглеждаше, дъвчеше дъвка и мляскаше изключително шумно. Няколко пъти си смени мнението за типа стимулация, която предлага, накрая просто отсече: подайте документи към фонда, да сме сигурни в средствата и тогава ще го мислим.

Тук намирам мнения, които още щом прочетох ми заприличаха на откровена реклама. Радвам се за всички, които имате успех при лекаря! Но наистина е съмнително, че има акаунти, регистрирани в датата, в която е написано суперлативното мнение и всичките мнения на въпросния акаунт са само 2 и то едно и също, постнато и в друга група...  
Ако аз бях прочела поне едно откровено мнение за лекаря, може би не бих пътувала 600 км, изпълнена с надежда,  за да се срещна с него и да чуя мнението му, което в моя случай беше повече от обидно!
Успех желая на всички ви! ❤

# 232
Leda, съжалявам, че така се е държал с теб...Писали сме си и по други групи и на лично и знам, че си страшно мил и отзивчив човек и не би предизвикала лоша реакция у никого и няма да оправдавам поведението на доктора. За 160 лв. мисля че може да се насили да бъде учтив за 30 минути, дори денят да е кофти. Прегръдки и дано намерите лекаря, който да ви доведе до ревящ финал.

# 233
Привет, момичета!

Предварително се извинявам, но аз съм от недоволните пациентки на д-р Станулов. Искам да напиша мнение тук, тъй като лично аз се подведох по множеството положителни мнения. И останах изключително неприятно изненадана от непрофесионалното му поведение. Разбирам, че всеки си има настроения и емоции, но що се отнася до преглед и разговор с отчаяни и притеснени двойки като всички нас, смятам, че би трябвало да се прояви професионализъм.
Много чета, много се интересувам, питам, търся мнения за лекари в надеждата да открием лекар с добър подход за нашия сложен случай.
Той беше петият репродуктивен специалист, когото посещаваме в търсене на мнение и идеи. Не съм получавала по-лошо отношение!
Мисля, че отдели повече време на въпроса "откъде разбрахте за мен", отколкото на въпросите, които ни притесняват. Още щом чу диагнозата ми, директно заяви: оооо, вие сте безперспективен пациент и никой лекар не би се занимавал с вас!!!
Отделно, беше доста арогантен, неуважително се държеше и с двама ни, почти не ни поглеждаше, дъвчеше дъвка и мляскаше изключително шумно. Няколко пъти си смени мнението за типа стимулация, която предлага, накрая просто отсече: подайте документи към фонда, да сме сигурни в средствата и тогава ще го мислим.

Тук намирам мнения, които още щом прочетох ми заприличаха на откровена реклама. Радвам се за всички, които имате успех при лекаря! Но наистина е съмнително, че има акаунти, регистрирани в датата, в която е написано суперлативното мнение и всичките мнения на въпросния акаунт са само 2 и то едно и също, постнато и в друга група...  
Ако аз бях прочела поне едно откровено мнение за лекаря, може би не бих пътувала 600 км, изпълнена с надежда,  за да се срещна с него и да чуя мнението му, което в моя случай беше повече от обидно!

Съжалявам за случилото се, ако се е случило.

Станулов е точно обратното на това, което вие описвате - “дъвчещ дъвка” арогантен лекар.

Даже ми е трудно да си представя д-р Станулов в такава светлина.

Писал ми е по вайбър в 22:00 часа във връзка с мои въпроси.

Вече бях бременна и прокървих, писах му /беше неделя рано сутрин/, веднага ми звънна, за да ми даде насоки, а аз даже вече не му бях пациент.

Следящият ме гинеколог беше в отпуска и не ми отговори, затова звъннах на доктора.

Много чудесен човек е Доктора.❤❤❤

# 234
Съжалявам, Леда. Sad

Има коментари от време на време, че връща по-възрастни пациенти или праща бързо за донорска... явно има такъв наплив, че си позволява да си подбира и ако не му се занимава с някой, може и нарочно да се държи зле, за да го откаже.

Пращам ти прегръдки и дано скоро намериш надежда някъде. Видях, че обмисляш Тургут - и ние сме се насочили към него и скоро ми предстои първичен преглед.

# 235
  • София
Според мен щом ѝ е казал за подаване на документите, значи не я е отпратил.

Често се коментира този въпрос с първичните прегледи и че понякога оставя такова впечатление у пациентите. Някои дори са в тази тема и са били на косъм да се откажат след първия преглед, но са решили да продължат и (няма да посочвам никове 😁), но родиха и още след няколко прегледа вече имаха коренно различно мнение за него. Нашите добри чувства към доктора не изключват това, че вие не сте се почувствали добре на първия преглед. Реално си ни е мнението за него, имаме различен опит. Доста пъти ме е спасявал и е бил насреща. Включително преди седмица, когато отново оправи проблем, настъпил след операция при друг колега. Посред нощ вдигнах температура от операцията, придружено с кървене и болки. Не се оказа голям проблем, с антибиотик се оправи, но бях доста притеснена, докато не ме прегледа. Да знам, че мога да разчитам на него, а би трябвало да се обърна там, където е възникнал проблемът, ми носи голямо спокойствие.

Успех, Леда, където и да решиш да продължиш!Първичните прегледи са полезни, човек отива и преценява дали това е неговият лекар. Доктор Станулов явно не е вашият, не се е получило, дано следващият покрие очакванията ви. Аз също не съм оставала доволна от всеки първичен преглед, но пък те са затова. Продължих напред.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 14:03 от Niya-

# 236
По принцип си го има това нещо, че доктора има...по-особено отношение към пациенти, които не му допаднат като характер. Има си своите недостатъци. Понякога също и пациентите не остават доволни, когато получат по-откровенно мнение относно своят проблем. Във всеки случай, явно не е отказал да поеме вашият случай, щом ви е казал да подавате документи за фонда.

Но пък и не е единствения добър репродуктивен специалист в България, тъй че ви пожелавам скоро да откриете "вашият" лекар, който да ви доведе до успех.

ПС. А колкото до откровеността на мненията, темата е пълна с такива. Има едно, в последните страници, което навява на реклама.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 15:13 от Tessaria

# 237
Хич не се занимавайте с него, само ще Ви изгуби времето! При мен лошо отношение нямаше, само мотаене почти една година. Такива ,,безперспективни,, случай като нас не сме ,,лъжица за неговата уста,,. Аз лично съм му благодарна, че ме отказа от себе си!

quote author=Leda* link=topic=1780318.msg50024465#msg50024465 date=1753779861]
Привет, момичета!

[/quote]

# 238
Аз съм била само на първичен преглед при него. Абсолютно ти вярвам за опита. На мен лично също ми се стори арогантен, със самочувствие до Луната, и, честно казано, с маниери, които бих описала като на “надежденски/люлински гамен.” Изобщо имах в началото усещането, че хич не му се занимава с мен. В крайна сметка ще пробваме при него, общо взето заради доброто му име, а и защото аз не знам към кого да се обърна, честно казано. Не ми трябва да сме си приятели, а да свършим работата все пак. Има много добри отзиви и от много пациентки, тук и по всевъзможни групи, където отзивите не са със сигурност фалшиви.

# 239
Най-вероятно просто има такива дни. Аз лично съм имала много, много добра комуникация с доктора през цялото време. Вероятно, както всеки човек и той има симпатии, към някои по-големи, към някои по-малки, което разбира се не е правилно. Но сме хора все пак. Аз имах успех при него само за няколко месеца и никога не е бил арогантен или пък дъвчещ дъвка.

Относно кога хората са се регистрирали и писали коментари, аз също се регистрирах в bgmama едва, когато започнах стимулация, което при мен беше месец март. Така че, не знам колко е показателно кой кога се е регистрирал и дали прави реклама.

Общи условия

Активация на акаунт