Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 25 345
  • 624
  •   1
Отговори
# 210
Доколкото аз знам, не съм имала все още упойка в този инвитро център, а в друг, в който също има такова изискване. На мен ми обясниха, че щипката на пръста, която слагат, за пулса (може би се нарича оксиметър) работи с лазерен лъч и той невинаги успява да премине през дебелия слой гел лак ❤
- Да попитам момичетата , които имат назначена терапия off-label от доц. Михайлова. Д-р Станулов взема ли я в предвид?!
- И още нещо относно пункцията , това да сме без гел лак е строго , така ли? - и преди да ме хокате , въобще не ми е проблем да съм без маникюр. Просто любопитство?

Това и д-р Станулов ми го обясни, но се случва рядко. За моите 10 анестезии досега гел лак не е бил проблем. Но както написах, оставям тези на краката без, просто за всеки случай.

# 211
  • София
Винаги го махам, няма да ви върнат, ако сте със, самата процедура е лека, но все пак е за наша безопасност. В един момент спрях да слагам, а си е голямо удобство.

За терапията от доц. Михайлова зависи какво е изписала. И все пак те дават мнение, крайното решение кой лекар да послушате, какво да пиете или да си вливате е ваше. Аз не бих част от нещата.

# 212
Miracle, на мен д-р Станулов ми каза да не си вливам имюуноглобули. За интралипиди и преднизолон е окей, но другите терапии няма да ги назначи. Съответно, ако искаш да ги правиш, трябва да си вземеш рецепта от Михайлова и да търсиш друга клиники. Май в Малинов ги правят масово.

# 213
ВаНиЛа а какъв му беше аргумента за имуноглобули? Твърдо против ли беше или по-скоро несигурен в тях ?!
Понеже имам неблагоприятен KIR , и завишени клетки Th17 ...и не знам дали наистина не е необходимо това.
- Все още нямам коментар от д-р Станулов, но все пак ( кофти ситуация)..Мрън!

# 214
Писах ти на лично.

ВаНиЛа а какъв му беше аргумента за имуноглобули? Твърдо против ли беше или по-скоро несигурен в тях ?!
Понеже имам неблагоприятен KIR , и завишени клетки Th17 ...и не знам дали наистина не е необходимо това.

# 215
Аз също имах назначена терапия от нея за същите показатели -Зарзио и Такролимус и доктора беше твърдо против.

# 216
Здравейте, момичета! Взех си ембриопротокола от болницата, но имам нужда от помощ за неговото разчитане. На трансферирания ми ембрион пише, че е с качество 3 AC - това го разбирам. Но на замразените ембрион пише 1, ке - това изобщо не разбирам какво означава. Що за качество е това?

# 217
  • София
Изненадвам се, че са ти замразили 1, той е по-слаб от другия. Ако искаш ми прати на лично доклада, но със скрити лични данни.

# 218
Качество единица е най-високо качество ембрион. Не трябва да се бърка със степените на развитие на ембриона.

# 219
  • София
Може и да са сменили означаването. Доскоро означаваше друго. Най-добре да се говори с Кристиана Маринова. Тя е много учтива и ще обясни всичко, против съм да се безспокоят всички по веригата за всичко, но специално за това си заслужава и други се свързват с нея да им обясни по опита. Няма смисъл да го мисли човек още два месеца, за една минута може да отговори.
И всеки ембрион има шанс, дори и най-слабичките, в темата си имаме успели.

# 220
Здравейте, който е правил инсеминации при д-р Станулов може ли да разясни процеса и нужните предварителни изследвания? Както и на каква база персонално е преценено да се правят инсеминации, а не инвитро. Доколкото разбрах 500 лв. е цената?
Благодаря Simple Smile

# 221
Здравейте, момичета Simple Smile Минавам да вдъхна кураж на всички, които чакат положителните резултати. Ние имаме успешен ЗЕТ (втори успешен опит при др Станулов) и се надявам всичко до края да мине нормално. Доктора знае какво прави и го прави по най-добрия начин! Ние живот и здраве ще се окажем с две породени дечица, така че ако има някой друг минал по този път, ще се радвам да ми пише. Вярвайте на доктора, чудесата ги случва 🍀

# 222
Здравейте, момичета Simple Smile Минавам да вдъхна кураж на всички, които чакат положителните резултати. Ние имаме успешен ЗЕТ (втори успешен опит при др Станулов) и се надявам всичко до края да мине нормално. Доктора знае какво прави и го прави по най-добрия начин! Ние живот и здраве ще се окажем с две породени дечица, така че ако има някой друг минал по този път, ще се радвам да ми пише. Вярвайте на доктора, чудесата ги случва 🍀

Честито! Това звучи страхотно! Дай Боже на всеки такова щастие!
Може ли да споделите малко повече - колко транфера сте правили при доктора, на какви ембриони, с какъв фактор сте били?
Някой може да се припознае във Вашата история. Simple Smile

# 223
Angelova,  не се тревожи! Минах и аз хистероскопия, но при друг лекар, имах мини полип, който отрязаха с ножичка. Скоро след това забременях след ЗЕТ. При д-р Станулов сте в добри ръце.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 00:07 от So close

# 224
Малко по-нагоре бях писала, но ще споделя пак. С женски фактор сме с открита ендометриоза през 2018, лапароскопки беше изчистено всичко, по късно се установиха почти изцяло запушени тръби, а мъжа ми е с 2% морфология. 5 години правихме опити (инсеминации, инвитро), но не се получаваше. При др Станулов от първия опит инвитро забременях през 2023. Имахме 8 яйцеклетки, 4 ембриона с отлично, много добро и добро качество, като забременях с отличника. Сега направихме ЗЕТ и пак се получи от първия път..наистина е нереално като знам колко трудно беше преди това. 

Честито! Това звучи страхотно! Дай Боже на всеки такова щастие!
Може ли да споделите малко повече - колко транфера сте правили при доктора, на какви ембриони, с какъв фактор сте били?
Някой може да се припознае във Вашата история. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт