Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 22 401
  • 537
  •   1
Отговори
# 510
Как така да работи в празнични и почивни дни?Въпросния не работи нито в събота,нито в неделя!Има много други, които работят денонощно включително израждания по всяко време на денонощието…
Извинявайте много, включвам се само защото съм потресена от всичко изказано.
Лично мен доктора ме е преглеждал два пъти в събота, един път в неделя, един път на 3ти март (когато никой в болницата не работеше)

Какъвто ви е подхода тук в коментарите, явно има тази нотка и при подхода с него. Тези неща се забелязват и дразнят. И да когато отидеш пред кабинета има чакане, аз също съм чакала по 3 часа, но този път не е лесен, нещата не се случват за един, два или три месеца. Никой не е длъжен да ни обгрижва и гали с перо. Искаш да постигнеш мечтата си, хващаш се в ръце, стискаш зъби, чакаш, имаш търпение и драпаш с всички сили, за да се случи.

# 511
Работи се събота и неделя, когато е необходимо за процедура или преглед, но няма конкретно работно време и не се записват примерно първичен преглед или други нископриоритетни (мое тълкование) часове.

Регистратурата не работи събота и неделя.

Виждала съм по други теми за други клиники, че на жени са им пропадали стимулации, защото примерно така се развива, че излиза от график и пункцията трябва да се направи събота/неделя.

В Доверие категорично няма как да стане такова нещо.

Даже на база хормонално изследване в петък и уговорка по принцип за понеделник, доктора ми е звънял петък вечерта, че според резултата иска да ме види ден по-рано, т.е. неделя. И имаше хора освен мен, включително за транфер.

# 512
И аз съм ходила на преглед в събота извънредно. Регистратурата не работи, но лекари, ембриолози, акушерки, сестри са на линия всеки ден. Все пак е болница.
Дамите с негативните коментари, успокойте се и мислете позитивно. През бременността и майчинството ще ви е нужно много спокойствие и търпение. Не обръщайте внимание на кой какво казал, радвайте се на живота.

# 513
Вижте, то е ясно, че няма как да има само позитивни коментари, даже би било странно. Ама дайте да сме обективни. И той е човек, греши. Просто според мен греши много по-малко от другите и има страхотни резултати. Факт.
Аз му се подразних, когато отидох при него на първия преглед. Да сме пробвали естествено, въпреки че 1 година пробвахме и нищо. Видя спермограмата на мъжа ми - не била толкова лоша, пак можело да забременея (2% морфология). Да, ама след няколко месеца му казах, че нищо не става. И като направихме 4-те инсеминации и бяха неуспешни, се съгласи, че явно си трябва по-сериозна помощ. И да, успяхме с първото инвитро, за което съм му безкрайно благодарна. Не си представям живота без това малко диване, което родих.

По коментара за бонбона - и аз щях да дъвча на крак нещо, ако имам пациенти постоянно, дори уикенда Sad За нас го прави това, не хрупа от неуважение, а за да продължи да функционира.

# 514
Включвам се, за да подкрепя призива на Kat да сме по-емпатични една към друга.

Всички тук се борим за сбъдване на едно от най-съкровените желания в живота на всяка жена. Всяка една от нас има право да изпитва всичките си емоции - къде разочарование от лекаря или благодарност към него.

Приемете, че сме различни и подхождайте с емпатия една към друга, а не осъдителснот. Така можем да сме си полезни, иначе само си създаваме още повече негативна енергия, отгоре на всички реални трудности в живота ни.

За мен пътя на репродуктивните несполуки ме научи на това, че никой не може да разбере какво ми е, както и аз не мога да разбера до край другите. Но поне можем да опитваме...

# 515
Момичета, в крайна сметка доктора ще бъде ли на работа в събота или не? - някой да има договорка?

И работи ли лабораторията в събота в Доверие?

# 516
Здравейте имам едно детенце с помоща на д-р Станулов сега се почва борбата за второ някой има ли актуална цена на инцеминация с прегледите и успех на всички Simple Smile

# 517
Здравейте имам едно детенце с помоща на д-р Станулов сега се почва борбата за второ някой има ли актуална цена на инцеминация с прегледите и успех на всички Simple Smile
Прегледите са по 80 лв, инсеминацията мисля 500 или 550.

# 518
Прегледите са по 80 лв, инсеминацията мисля 500 или 550.
Много благодаря❤

# 519
Здравейте! Трябва ми актуална информация на кого се изпращат изследванията, правени във външна лаборатория. Преди беше на д-р Чолаков, но разбрах, че вече не работи там.
На доктора ли направо?

# 520
Здравейте! Сега се пращат на д-р Михайлова - 089 734 7824. Тя ги одобрява, а при нужда - назначава лечение.

Здравейте! Трябва ми актуална информация на кого се изпращат изследванията, правени във външна лаборатория. Преди беше на д-р Чолаков, но разбрах, че вече не работи там.
На доктора ли направо?

# 521
  • София
В новия лист пише на доктор Михайлова. Ако нещо много те притеснява, може и с доктора да обсъдиш, но аз съм доволна от доктор Михайлова, давала ми е лечение.

# 522
Благодаря! Пусках микробиология и цитонамазка и ме притесняват левкоцити, които се изолират.

Слагам лактажин сега и евентуално ще се наложи още една микробиология за следващия цикъл. Този месец се канех да започнем процедура, но пък TSH ми излезе високо и доктора каза, че трябва да го вкарам в норма първо.

# 523
  • София
Щом TSH ти е високо наистина по-добре да се свали, защото от някои лекарства и инжекции също се вдига. На мен ми беше в норма (под 2), но особено естрофем и кортикостеродите ми разбутват всичко, при други пък става от стимулацията. Ако не е много високо, бързо се сваля.
Относно левкоцитите, те са индикатор за възпаление, но при теб не е сериозно, имаш си и лактобацили. Важното е, че цитонамазката ти не е от опасните групи. Пиши ѝ на доктор Михайлова, може да ти продължи Лактажина или да предложи нещо друго.

# 524
Тсх ми е било винаги около 1 или под 1. Поддържах си го с хормон и сега изведнъж излезе 5.5… тествах го в две лаборатории. Писах на докторката и ще видим какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт