Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 22 046
  • 531
  •   1
Отговори
# 30
Разични са. Едното е антитела срещу HBcAg, другото срещу антитела срещу HBeAg, но не вярвам да е такава драма.

Мисля че е проблем, защото точно за липсващото доктора е написал, че е задължително.

Ако беше някое от другите нямаше да обърна внимание…
Да, не бях обърнала внимание, че Anti-HBc total е специално упоменат, защото си ги правих в „Доверие“. И трите маркера важат за различни периоди от заболяването, като включват и евентуална ваксинация и т.н. Аз бих се обадила в клиниката в такъв случай, за да не се боцкам излишно – сестрите знаят какво трябва.
На кой е най-добре да се обадя?

# 31
На регистратурата на инвитро центъра, ако не знаят ще те насочат към сестра.

# 32
  • София
Аз не виждам как ще ѝ помогнат на нашата регистратура, ако ги е правила на друго място. Вариант е да се звънне в лабораторията, в която са правени, ако още пазят кръвта, могат да пуснат изследването, ако не, ще трябва наново да се даде.

Задължително изследване е, държавата го иска, така че трябва да го има.

# 33
Ще й кажат трябва или не трябва на регистратурата. Колко пък да е задължително? В Надежда пускат 5 неща във вирусологията, а не 6. Не ми се вярва да имат проблем с държавата. На половината места не пускат микробиология, а и тя е "задължителна".

# 34
Здравейте, може ли да ми споделите контактите на др Стоянова, тъй като др Станулов ми препоръча само др Генов, но не успявам да се свържа с него, а искам възможно най-скоро да си направя ХСГ.

Здравейте,
Настоящи и бъдещи мами. Simple Smile
В предната тема бях споделила, че ми предстои ХСГ.
Процедурата извърши д-р Стоянова ( която бе една от препоръките на д-р Станулов).
Един от малкото лекари, които съм срещала с такова отношение и позитивизъм.
През цялата процедура подхождаше много внимателно, питаше и се интвресуваше дали има болки, къде има болки( разбираемо предвид манипулацията).
Резултатите, не знам дали са много оптимистични, ще видим какво ще каже д-р Станулов.
Заключението е, че лявата тръба е напълно запушена, а дясната силно нагъната, но пропуска.
Ще бъда благодарна, ако някой с подобна участ сподели, как и какъв път е извървяла(върви) към мечтаното бебче!
Успех на всички! Simple Smile

# 35
Аз не виждам как ще ѝ помогнат на нашата регистратура, ако ги е правила на друго място. Вариант е да се звънне в лабораторията, в която са правени, ако още пазят кръвта, могат да пуснат изследването, ако не, ще трябва наново да се даде.

Имате ли идея дали в Бодимед пазят кръв? Не знаех, че има такава опция досега

# 36

Имате ли идея дали в Бодимед пазят кръв? Не знаех, че има такава опция досега
Всяка лаборатория трябва да пази кръв. При мен в Кандиларов бяха забравили едно изследване, обадих се и казаха, че пазят кръв и го направиха.

# 37
Здравейте, момичета! Направих всички изследвания преди започване на процедура. Сега ми се обадиха, че в цитонамазката има малко бактерия и ще трябва да ми изпишат лекарства. Това означава ли, че ще трябва да пропуснем този месец и няма да започнем процедура, при положение, че до няколко дни очаквам да ми дойде цикълът?

# 38
Според мен първо се лекувайте, за по сигурно
Здравейте, момичета! Направих всички изследвания преди започване на процедура. Сега ми се обадиха, че в цитонамазката има малко бактерия и ще трябва да ми изпишат лекарства. Това означава ли, че ще трябва да пропуснем този месец и няма да започнем процедура, при положение, че до няколко дни очаквам да ми дойде цикълът?

# 39
Ще се свържа с доктора, но ми беше интересно дали някоя от вас е започнала процедура въпреки малко бактерия в цитонамазката.

# 40
Здравейте ! При мен няма още бебче, но 2 пъти правих ХСГ и двата пъти резултата ми е същия като вашия. При др Станулов съм и в момента правим инсеминации , като втората мина и чакам да дойде време за тест. Просто всеки месец се следя от коя страна ми е овулацията, в момента в който е в дясно му пиша да запазя час и след прегледа при него насочваме ден и час за инсеминацията Simple Smile успех !
Здравейте,
Настоящи и бъдещи мами. Simple Smile
В предната тема бях споделила, че ми предстои ХСГ.
Процедурата извърши д-р Стоянова ( която бе една от препоръките на д-р Станулов).
Един от малкото лекари, които съм срещала с такова отношение и позитивизъм.
През цялата процедура подхождаше много внимателно, питаше и се интвресуваше дали има болки, къде има болки( разбираемо предвид манипулацията).
Резултатите, не знам дали са много оптимистични, ще видим какво ще каже д-р Станулов.
Заключението е, че лявата тръба е напълно запушена, а дясната силно нагъната, но пропуска.
Ще бъда благодарна, ако някой с подобна участ сподели, как и какъв път е извървяла(върви) към мечтаното бебче!
Успех на всички! Simple Smile

# 41
Здравейте, за нов пациент при др.Станулов имате ли представа как вървят записването на часове ?за след  месец, два..?

# 42
Здравейте, за нов пациент при др.Станулов имате ли представа как вървят записването на часове ?за след  месец, два..?
Аз успях да се запиша за след 2 седмици. И аз се изненадах. Дано имате късмет!

# 43
Здравейте,
Като записах час за първичен преглед, свободният беше за след 2 седмици.

# 44
А какви изследвания иска предварително пуснати ?

Общи условия

Активация на акаунт