Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 31 047
  • 722
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аспирин изписват някои гинеколози, но на фона на инвитро или настъпила бременност, тук май говорим за естествени опити и поне аз не бих пила, освен ако гинеколог или ангиолог с доплер не виждат наистина проблем като намален кръвоток към матката или има прием на някакви други лекарства, които сгъстяват кръвта.

Знам, че повечето жени ходят на хематолог, правила съм и аз консултации и всички са били добри, но най-много ми допада доктор Минкова, която е ангиолог и при нея се е случвало да ходят реално бременни с тромби, които не са се следили. Има богат опит с бременни - инвитро или нормално, с тромбофилия. С нея работят и някои от следящите гинеколози В Токуда. Впрочем за нея научих от този форум, няколко пациентки на доктор Станулов бяха писали, че са изкарали цяла бременност със следене от нея и така и аз ходя преди трансфер да ме прегледа на доплер. Много доволни като хематолози има от доктор Иванова и доктор Тончев.

На 36 години официално го водят да се посети репродуктивен специалист след 6 месеца неуспехи, но аз не съм чакала също, а бях на 31.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 11:54 от Niya-

# 721
Русев изписа Аспирин заради мутациите, които имам (MTHFR хомозигот, PAI-1 хомозигот, ACE хетерозигот, Factor XIII хетерозигот и MTRR хетерозигот) - през ден преди забременяване, а от + аспирин и НМХ всеки ден.
Към Русев ме препрати гинеколожката, при която ходих до скоро.
Да, не съм казала, че тромбофилията е проблем за забременяването, а по-скоро двата аборта са заради нея. Simple Smile

Аз също съм чела положителни отзиви за Минкова и Тончев и мисля да направя консултация и с някой от тях.
Може би тъп въпрос, но Минкова дали прави консултации на небременни?

Очаквам цикъл този месец на 13.11, надявам се да не дойде Simple Smile ще изчакам и ако имам цикъл, ще запиша час при Станулов, защото повече не ми се чака Sad

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 09:16 от Пагане

# 722
Русев изписа Аспирин заради мутациите, които имам (MTHFR хомозигот, PAI-1 хомозигот, ACE хетерозигот, Factor XIII хетерозигот и MTRR хетерозигот) - през ден преди забременяване, а от + аспирин и НМХ всеки ден.
Към Русев ме препрати гинеколожката, при която ходих до скоро.
Да, не съм казала, че тромбофилията е проблем за забременяването, а по-скоро двата аборта са заради нея. Simple Smile

Аз също съм чела положителни отзиви за Минкова и Тончев и мисля да направя консултация и с някой от тях.
Може би тъп въпрос, но Минкова дали прави консултации на небременни?

Очаквам цикъл този месец на 13.11, надявам се да не дойде Simple Smile ще изчакам и ако имам цикъл, ще запиша час при Станулов, защото повече не ми се чака Sad

Да, Минкова прави консултации за жени, които не са бременни.

Общи условия

Активация на акаунт