Въпроси за TBI Bank - 4

• 27 319
  • 657
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Не мисля, че ти е отпуснат.
При мен, без нищо да съм натискал, на личния заем пише : Още малко остана. Продължи.
Което навява на мисълта, че вече са предприети някакви действия, но такива не са. Начин на рекламираме на продуктите. Не е редно, според мен,  да е прекалено агресивен.

# 526
Да, явно не е отпуснат.

# 527
Казаха в офис,че картите няма да работят от 29ти до ...1 или 2.
Дали всичко изведнъж ще спре идея нямам,но ме предупредиха.
То имала и статия ,но сега видях
и не е точно така,а както казваха и по новините за всички банки:
https://tbibank.bg/news/%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1 … 0%b5%d1%85%d0%be/

# 528
  • София
Успявате ли да влезете в приложението, от прочетеното от линка разбрах, че отделни функции няма да са достъпни, но аз въобще не мога да вляза.

# 529
Влизам и виждам наличност и транзакции( вкл. и от днес), но има предупредителен надпис, че някои от функциите не работят.

# 530
  • София
Благодаря, аз въобще не мога, излиза човечето, пише преход към еврото с пояснения за недостъпни функциии и бутон Назад.

# 531
  • София
При мен всичко изглежда нормално, имам достъп навсякъде. Нямам предупредителни надписи.

# 532
Влизам, но вече не ми дава да прехвърлям пари от сметка в сметка. Има предупредителни надписи във връзка с прехода към еврото.
И не знам защо, не ми прие Неон преди малко, вестник исках да купя, миналата седмица със същата карта можеше, сега не.
А преди това платих с нея в аптеката.

# 533
Е те предупреждаваха че ще има и проблеми с картите, може и ПОС терминала да не е работил добре. Ти нали не ползваше преди НЕОНа?

# 534
Не ползвам Неон, но сега нали Револют е в евро и затова. От 01.01 пак си минавам на Револют.

# 535
Влизам, но вече не ми дава да прехвърлям пари от сметка в сметка. Има предупредителни надписи във връзка с прехода към еврото.
И не знам защо, не ми прие Неон преди малко, вестник исках да купя, миналата седмица със същата карта можеше, сега не.
А преди това платих с нея в аптеката.

Аз си платих тренировката днес .Нямях проблем.Бачка си.
Приложението не работи вече.

# 536
А има ли информация кога ще бъде пуснато мобилното?
Още рано сутринта доста от банките си пуснаха мобилните банкирания, но ТБИ никакви ги няма..

# 537
  • София
Не са само ТБИ.
И ДСК, и пощенска не работят приложенията при мене.

# 538
Аз съм на Тексим банк и от 29.12 го няма никакво. Не се и учудвам, те Тексим са доста назад с технологиите.
ТБИ също го няма.

# 539
На ЦКБ също ще работи на 2ри след 12:00

Общи условия

Активация на акаунт