Странна случка Англия

• 2 604
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • Paris, France
Според мен по описанието е психичноболна.

И според мене.

Аз бих сигнализирала в полицията. В Англия избягвам места, които не са оживени. Не бих завела детето си сама в безлюден парк. Преди 30-35г имаше убита майка в един парк в северен Лондон.

Запознай се с други майки и излизайте заедно!

Не, нито в индийската, нито в друга култура е прието това, което жената прави. Индийците може да са по-лепливи и да си врат носа, но да доближават телефон до лицето на детето ти не е ОК, а в UK не е ОК и да го пипат. Не сте в Индия. Ако я срещнеш пак, оставаш спокойна и вежлива, но не допускаш да ти се лепва.

# 16
  • Sofia
В момента в който я видите отново звъните на полицията но без да се разбере от нея за да могат да я приберат докато и там.

# 17
В момента в който я видите отново звъните на полицията но без да се разбере от нея за да могат да я приберат докато и там.

Защо трябва да прибират жената?!

# 18
  • Paris, France

Да я приберат, защото се разхожда в парка? Няма да стане. Жената нищо незаконно не прави. Ако прибираха всеки, който пипнал дете по ръката или го снимал на улицата, хора няма да останат навън.

# 19
Аз бих споделила с други майки в квартала и съседите си по време на quick chat за времето, как сте и т.н, ей така да видя дали е правила впечатление и на другите . Ако тръгне пак да ви доближава я питай директно дали може ти да я снимаш или защо иска да снима детето ти.

# 20
  • Sofia
Не я съветвам в Англия да влиза в разговори с такива сега - всички са агресивни и нападат с ножове или каквото имат. Като не знаеш състоянието и по-добре не се занимавай и викай полиция.

# 21
  • Paris, France
Не зная дали полицията ще иде само защото някаква странна индийка с раница се разхожда наоколо. Според мене въпросната е съседка, леко чалната, но без да е агресивна. Може и да е на лечение.

Да иде в полицията и да обясни от какво я е страх вместо да им губи времето да звъни на 999, 112 или какъвто е спешния номер сега! Ще и кажат какво да прави.

Не е ОК да се разхожда в безлюдни паркове и места сама с детето. Да се запознае с други майки и да излизат по 3-4 заедно на такива места! Имаше две убити сестри в един парк, някъде в Брент. Полицията даже не беше отишла да ги търси, та родителите бяха намерили окървавения нож и май и ръганите им трупове. В Брент се развива действието:

https://en.wikipedia.org/wiki/Murders_of_Bibaa_Henry_and_Nicole_Smallman

Майка беше убита. Намерена когато окървавеното и дете тръгнало към хора. Можеше и него да убият без никой да разбере, камо ли да види. В Wimbledon Common се разви действието. Сега погледнах и видях, че убиецът е намерен, но след нея убил и други. Тогава се потресох.

https://en.wikipedia.org/wiki/Killing_of_Rachel_Nickell

Ако някой я нападне на безлюдно място, себе си ли да защитава, детето ли и с коя ръка да звъни на полиция? Better safe than sorry. Никакви дерета, никакви безлюдни паркове, улици и места! Запознанства с местни майки ASAP.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 21:04 от Nevena Virolan

# 22
Парка не е безлюден. Това е квартален парк, заобиколен от къщи. Една от тях е нашата. Дори от задния двор на нашата къща мога да изляза директно в парка. Също не си представяйте голям безлюден горист парк. А по-скоро градинка с оградена детска площадка и 2 малки пътечки около нея, които водят до къщичките в парка. И две пейки , с две три големи красиви дървета. Това е. Обикновено тук идват живущите в квартала. Нали, не съм тръгнала с детето по горите. Реално това се разигра до оградата на нашата къща. Всеки ден сме там.

Не живея в Лондон, а в един от най-спокойните градчета в Англия. Дори се намирам до база на НАТО. Голяма част от живущите тук са военни и почти няма “черно” население.

Попитах българка съседка, тя каза че я е виждала също, но нищо съмнително. Ходила да си купува цветя от друг наш съсед, който продава.

Онзи ден я видях, просто беше седнала на една от пейките и си стоеше 20-30 мин. Аз бях на площадката , но вътре имаше и други деца. Нито е поглеждала, нито е идвала. После просто си тръгна.

Не знам какъв й е бил случая…

# 23
Аз също живея на подобно място, освен трите парка с езера наблизо, едната част на града е гора. Обикновено “пришълците” веднага ги разпознаваме. Тази странна птица може да е местна и безобидна, но може и да не е. Имате ли местен полицейски участък? Ако имате, може да отидеш да споделиш и подадеш сигнал . Обаждане до полицията не знам дали ще има някакъв ефект, но в сайта на metropolitan police има формуляр, който можеш да попълниш и изпратиш . Те обикновено после се свързват с теб.

# 24
  • Истински се вижда само със сърцето.
Виж кога има среща с кварталния ви полицай и споделете случката, предполагам имате нещо подобно, поне при нас има, но ние живеем в малък град в провинцията. Така разказано ми изглежда като психично болна жена, аз лично бих си имала едно наум, помните случая в Нотингам с психично болен мъж, който уби трима и рани други.
Когато моята дъщеря беше бебе много я заглеждаха защото се роди с голяма коса, но никой не си е позволявал да я пипа или снима, дори са ме питали може ли да я погледнат в количката.
Имай си едно наум с въпросната жена, но и не позволявай на притеснението да ти се отрази на ежедневието с детето.

# 25
Според мен тази жена те преследва.Щом е успяла да дойде от нищото в парка,в който сте били с детето ти,значи има нещо гнило тук.
Възползвала се е от момента,че сте сами и е отишла смело при вас.
Един за мен нормален човек,не би тръгнал да докосва детето на нечия майка без нейното съгласие.
Аз като съм се разхождала с малкия в количката,хората винаги са ме потали дали може да погледнат,но не и да барат.
Айде,комшията един път му правеше “боц”,но все пак го знам,не е някой случаен.
Аз в такова итношение съм много мнителна.Даже като видя,че кола кара зад мен от няколко пресечки,си мисля,че ме преследва,но аз си имам основание да си мисля така..
Не мисля,че е било редно да реагираш остро,защото не се знае как ще реагира-може да изкара нещо опасно,не дай си Боже…
С такива хора трябва човек да внимава!

# 26
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Така,така..Напълни се Англия с прошляци от цял свят.
За мен това не е нормално поведение и факта,че осъществява физически контакт с дете и иска да го снима?? (дори не знам дали легално има това право) за мен говори,че тази жена или е психично болна или нещо друго не е ок.
Има ли деца,че се навърта във вашия квартал край парковете и детски площадки? Знаете ли какво държи в тази раница,че винаги я мъкне с нея?!

Аз бих разговаряла с полицията при първа възможност.
У наше село съседи сигнализират за непознати коли обикалящи кварталите ни,а какво остава за такива инциденти?

# 27
Според мен, заради описанието, е индийка Grinning А сега сериозно - на мен ще ми стане много неприятно също, признавам. Ама аз съм баща и индийката може и да няма кураж да идва, знам ли.
Трябва да кажа, че от опита ми в Индия знам, че те така си се държат. Когато бяхме там, се запознахме с едно семейство от Дания, които обикаляха Индия с 5-годишната си дъщера - бяла, русичка. Е това дете .. все едно минаваше Дженифър Лопез по бул.Витоша. Всеки идваше да я снима, да я пипне, родителите едва я опазваха. Изобщо никакво чувство за лично пространство нямаха и към нас. Ако не бях с жена ми, хем е по-тъмничка, постоянно някой щеше да я е хванал да се снима с нея. В случая я снимаха от далеч само (от около метър).

Общи условия

Активация на акаунт