Омъжена и влюбена в друг мъж..

• 3 703
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Щом като не можеш да гледаш себе си и децата сама си стой на четирибуквието.

Защото ако те хванат, че вършееш горещите ти фантазии ще ги полеят с леден душ.

И пак опираме до това дали си финансово независима и имаш ли къде да идеш.
Един куп бракове щяха да са прекратени отдавна, ако хората можеха да си го позволят Grinning

# 31
Пък се оказва, че трябва да си поемат отговорностите като възрастни.
Може би представите за брака и реалността се разминават.
Предлагам да отблокира голямата любов и до му каже, че пристига с двете деца у тях.
Тогава той ще я блокира.

# 32
И аз не мисля, че е влюбена. По-скоро е отчаяна и от липсата на любов и нежност се хвърля сляпо и си вкарва мухи в главата сама. Какво означава един полупознат да ти каже, че ако не си била омъжена е щял той да се омъжи за теб. Ама той не те познава? 😀 не е ли малко прибързано такова изказване?

На такива неща се връзвах като бях тийн. Когато нещо с гаджето не вървеше и някой ми обърне внимание и аз летя в облаците. Ама не сме тийн вече.

А за раздяла - за предпочитане е децата да са в здраво семейство. Ама като не е здраво семейство, да се расте в среда без любов и уважение е по-гадно.
Семейство само за пред хората.. пък вкъщи.. децата усещат, много усещат, колкото и да са малки..
говорила ли си с мъжа ти, той какво казва?

# 33
Поговори с мъжа ти относно него и теб първо. Може да не осъзнава как те кара да се чувстваш. А ако нищо не се промени, пак ще научиш нещо, вече със сигурност. Какво имаш да губиш...
Здравей говоря с него с години по тази тема
Казвам му че имам нужда от разходки
От внимание от разговори
И прегръдки целувки но той за може би 2/3 се оправя после пак същата песен на нов глас вече нямам какво ново да му кажа казвала съм му много пъти защото ако не ми обръща нужното внимание той ще ми обръща някой деуг но той казва давайй.. И така

# 34
А ти обръщаш ли му внимание? Искаш ли да знаеш какво го вълнува, как се чувства? Неговите нужди посрещнати ли са? Опита ли да разбереш неговата стана? Какви са неговите нужди? Какво го радва? Когато някой се отнася с теб с уважение и обич системно и ти започваш да се променяш.  И сигурно сте заедно от 10+ години.
Какво обичаше в него в началото?
Изобщо, освен да изискваш, напъваш ли се да подобриш отношенията си, защото дори и само ТИ да се опитваш ще е 50 % по-добре. А аз вярвам, че доброто се посреща с добро. Често. Макар и не винаги.
Ако не можеш да се махнеш от съществуващата действителност, потърси начини да я подобриш.
Не да мрънкаш само. Хронично.

# 35
Той може да е казал, че я харесва като приятел. Преди това какви са ви били взаймоотношенията? Да не си въобразяваш?
Здравей знам че е изключително странна моята история
 дори аз самата не мога да проумея какво се случва с психиката ми.. Просто той е такъв джентълмен толкова мил добър с хубав характер умен всички хубави качества притежава
не мисля че го е казал приятелски защото той явно е напуснал работа по свой избор 😊 работихме заедно може би 1/2 месеца но не ми е показвал че ме хареса или нещо друго..
След това преди да напусне 3 дни ми хвана ръката и ми каза че много ме харесва че не е виждал толкова добра и мила жена като мен
Че ако не бях омъжена щеше веднага да се омъжи за мен и ме прегърна толкова хубаво ми стана.. Но се уплаших и се дръпнах казах му че съм омъжена и обичам съпруга си... И му блокирах номера
След това мина 1 месец го отблокирах
И му звъннах питах го как е той каза че е добре и много ну липсвам попита ме дали искам да се видим за малко мен пак ме хвана страх казах му че съжалявам че го потърсих да ми прости и пак го блокирах..
Но не спирам да мисля за него😶
За половин месец на работа няма как да знаеш този човек какъв е всъщност. Това са фантазии. Това не може да е истина. Мъж да каже на колежка, че е “мила и добра жена” и щял да се ожени за нея веднага. Идеализираш някакъв образ. А колегата е изключително съмнителен. Аз бих побесняла.

# 36
  • Далечният изток
Пишат половин (1/2), но имат предвид един - два (месеца) Grinning Повечето млади пишат така, не само авторката, затова употребих мн. ч.

# 37
  • София
Все едно. Авторката я е страх. Да прекрати брака си, да започне нова връзка, да направи каквото и да е за изход от ситуацията, в която е.

# 38
Не я е страх. Просто иска да ползва "благините" от настоящия мъж, но да получи успокоение тук, че може да се развява с други мъже преди да е прекратила брака си, защото не ѝ обръщат влияние.

# 39
  • Далечният изток
Точно. Пробва дали ще ѝ се приеме за извинение.
Не, няма. Мъжът ти няма да го приеме, нас ни остави.

# 40
Пишат половин (1/2), но имат предвид един - два (месеца) Grinning Повечето млади пишат така, не само авторката, затова употребих мн. ч.
Въй! И 1-2 месеца пак да не можеш да кажеш, че човека бил имал само хубави качества. Два месеца не ѝ показал с нищо, но 3 дни преди да си тръгне щял да се жени за нея ….
Авторката мисли, че ѝ се е случило нещо необичайно и има нещо изключително в “историята” ѝ. Няма. Много добре знаеш, че си изгладняла за всякакво мъжко внимание. Не си дори влюбена в този мъж. Мислиш за него, защото ти е доставил някакво удоволствие като ти е казал мили неща, докоснал те е и те е прегърнал … за сбогуване!
Съвети за хорските бракове не давам. Успех ти желая първо да избереш какво искаш и после да го постигнеш.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 11:23 от Di Soleil

# 41
  • София
Представям си каква катастрофа щеше да настъпи, ако се връзвам на всички мъже, които са ми казали няколко мили думи и са ме прегърнали!

# 42
Аз помислих, че има връзка с друг мъж, а той само я прегърнал. Може да е мислел да се пробва, но не е знаел, че ще трябва да се жени и отглежда деца. Grinning Не, че няма такива мъже, но трябва здраво да ги е захапало и на двете места.
Може нещата в семейството да не са чак толкова зле, но също да се преекспонират.
Измислени драми, за да е по-интересно. Блян по нещастната и невъзможна любов.

# 43
  • София
Мадам Бовари?

# 44
Охх…винаги всички в началото започват да ти говорят омайващи думи,да правят какво ли не за теб,след това заживяват заедно,сключват брак и роди ли се дете….показват колко големи непукисти,инати и мързеливци са.
Не бих вярвала на този твой бивш колега,освен ако не е имал предвид да се виждате за по час-два.
Но в твоя случай е нормално да ти повлияят тези негови думи-все пак той те е накарал по този начин да се почувстваш видяна,желана,докато мъжа ти (според мен) целенасочено се държи с теб по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт