Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 559
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Пъпешите в Т-маркет са много вкусни и сладки/не медена роса,другите/
Намалени са и са Бг.

# 136
  • In transit
От всички магазини, според мен, най-добре изглеждащи са етикетите в Била, след това в Лидл. В Била с едър щрифт са намалената в лв/евро, а върху тях с доста по-дребен е ненамалената цена. Ако стоката не е на промоция, цените изглеждат, като в Лидл. Но, цената първо е лв, после в евро е доста по-прегледно и разбираемо.
В Кауфланд днес инстинктивно се засилих към едни промоционални домати на 1.53...хем знам, че там първа е цената в евро. Grinning

Кайсиите в Била са много сухи, чак стипчиви. Напомняха вкуса на мушмулата. Sad

# 137
От 31.07 до 13.08 в BILLA. Направи покупка за над 30лв.с BILLA Card и получаваш 1 еднократен ваучер(всяка отделна покупка дава по 1 ваучер) за следваща покупка за отстъпка в размер на 60% на сладолед по избор(важи за 1бр. - Oreo 425 мл., Milka Ванилия и Шоколад/Ягодов Чийзкейк/Butter Cookie  425 мл или Kit Kat 480 мл.). Ваучерът може да се използва до 17.08.

# 138
Безсмислена промоция за мен.
В момента във Фантастико е същата. Над 30 лв дават талон за 60% на нуи, милка и орео.
Ама те редовните цени са по 30 лева и кусур. Останах потресена. И уж с 60% се намалява и сладоледа става към 12 лева. Голяма промоция няма що.
Сладоледите никога не са стрували 30 лева, че да пишат такава редовна цена.

# 139
  • софия
Тази промоция се върти от доста месеци, като минава през Ф и Била.
В Била не съм стъпвала откакто ми прецакаха профила и дори и след като писах, никой не е отговорил.

# 140
  • Sofia
И в Т-маркет имаше такова намаление за различните видове в кутия NUI /3бр/
По 7-8лв.,което е ок.
Взех манго и пистачо….уж за един рд да черпя 😀 Сама си ги изядох 😏
Харесаха ми 😋

# 141
е то  Нюи как да продават на редовна цена 65 грама сладолед за 6 или 7 лева. Даже и по кварталните магазини пуснаха промоции два броя за цената на един

# 142
Нуи като ги пуснаха в България след ковида бяха 1.99 на редовна цена единичен на клечка.
Сега хем грамажът е намален, хем един сладолед струва 5 лв…

# 143
Безсмислена промоция за мен.
В момента във Фантастико е същата. Над 30 лв дават талон за 60% на нуи, милка и орео.
Ама те редовните цени са по 30 лева и кусур. Останах потресена. И уж с 60% се намалява и сладоледа става към 12 лева. Голяма промоция няма що.
Сладоледите никога не са стрували 30 лева, че да пишат такава редовна цена.
Не струват 30лв. Oreo, Milka и Kitkat сладоледите са по 17.49лв, тоест след 60% намаление стават по 6.99лв. Не че и 7лв. за такова количество сладолед е малко, но все пак.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 17:29 от ЧревоУгодник

# 144
Във Фантастико са толкова.

# 145
На мен във Фантастико веднъж ми връчиха няколко талона на предишна кампания при малка снетка, явно никой не ги иска.

Милка сладоледите иначе ми харесват.

# 146
  • София
Купих от Фантастико страхотни розови домати "Розова магия". Препоръчвам ги!

# 147
Забелязвам, че в различните магазини Билла не продават еднакъв вид цветя. И не заради липса на място, а просто има видове, които се предлагат само в един магазин. Вече няколко пъти ми прави впечатление, явно им е практика.

# 148
В предстоящата промоция на била има 50 процента отстъпка пщппри закупуване на втори продукт от избрана селекция. Ще видим как ще сложат етикетите, че в брошурата някой ще се подлъже всичко на половин цена

# 149
Този вид промоция са много неизгодни според мен, защото те карат дефакто да купиш 2 артикула с по 25% намаление. Да не говорим, че наистина не е изписано много коректно и самото цветово оформление не е ок, губи се надписът "на втори артикул".
Не знам кога това свинско филе е станало 6.19 за 150гр.... мисля че беше по-евтино и все едно са ги вдигнали малко цените, за да могат да си правят подобни промоции.... 41лв. килото излиза на редовна цена при положение, че всяка седмица ги правят тези филета в насипните витрини на 14-16лв. за кг. Сега с промото на 2-рата бройка излиза 31лв./кг - голяма оферта, няма що. Grinning За 30лв./кг си купуваш сьомга, а не пресовано свинско месо с нишесте и др.екстри. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт