Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 539
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Буркина Фасо
Днешната награда от Коледния календар на Била за минус 2 лева при сметка над 20 лева пак не работи! Супер зле е тази "немска" верига!
Управителят вдига рамене, нищо не можел да направи. Не бил чувал за приложението и календара и наградите.

Уточнявам, че само тази награда исках да ползвам.
ще ме накарате да отида  да я използвам и тази награда без да ми е необходима. Grinning

# 631
Здравейте вчера в Била след маркиране на Била карта отдолу ми изписа Лимитирана оферта -30% и получих отстъпка от 30% на сметката.Опитвам се да намеря това къде е в каталога но имат цели три .Това някаква промоция ли е около празниците ?

В колко часа е пазарувано?

Доста късничко около 20:20 мисля бях в магазина

# 632
  • Пловдив
Ако си пазарувала от топлата витрина, след 20 ч. намаляват цената на асортимента.

# 633
Здравейте, знаете ли дали е възможно да се върне уред във Фантастико, който е закупен с програмата им с точки. Става въпрос за кампанията, която върви сега на Ровента.

# 634
  • София
В Била на бул България, София има колело на късмета.
Скрит текст:

# 635
И при мен не работи талона от 2лв, маркира се но излиза като 0.00лв в сметката.

# 636
  • София
Днес си взех вторият ваучер за 20лв, който спечелих и то в същия Била магазин Laughing Сякаш аз самичка си играех в томболата...
След това използвах два ваучера от касова бележка за -25% на два ненамалени продукта и за финал имах и ваучер за продукт за 0.01лв.
На далавера съм днес Sunglasses

# 637
  • гр.София
Преди час и при мен не стана с двата лева. За киселите млека пък касиерката ги мина като отделна сметка, в общата не стана. Мила жена беше, викна и управителка,не се получи. Добре,че нямаше опашка. Незнайно защо за две LB платих 1.31
Трябваше да са 2*0,99./според мейла/
А реално, те са  в акция,намалени, и след намалението имат още 49% намаление... И станаха по 65 ст.
Не ми се занимава с глупости. Чак са смешни вече.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 20:00 от blanc

# 638
Потвърждавам, че талона за 2 лева не работи.
На касата дори не знаят, че такъв съществува....

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 21:28 от BOSS SAMORAI

# 639
Тези в Била са много неориентирани. Веднъж уж ми маркира картата и бързо нацъка продуктите, не можах да проследя какво маркира. Накрая се оказа, че картата ми не е маркирана и не съм ползвала отстъпките, заради които съм взела някои неща. Като й казах на касиерката, отговори, че няма какво да направи, едва ли не аз не съм си маркирала картата. Ставаше въпрос за 4-5 лв., но пък и да не е малко.....

# 640
Тези в Била са много неориентирани. Веднъж уж ми маркира картата и бързо нацъка продуктите, не можах да проследя какво маркира. Накрая се оказа, че картата ми не е маркирана и не съм ползвала отстъпките, заради които съм взела някои неща. Като й казах на касиерката, отговори, че няма какво да направи, едва ли не аз не съм си маркирала картата. Ставаше въпрос за 4-5 лв., но пък и да не е малко.....
Имах подобен случай - просто не платих и  изоставих продуктите.
Всеки път питам - картата маркирана ли е и отговора - да.
Следователно на кого е вината?

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 21:27 от BOSS SAMORAI

# 641
В моя случай платих и видях разликата в касовата бележка после, тъй като маркират бързо и трябва да прибирам в торбата, за да не бавя опашката. Подразних се малко, не, че съм за 4-5 лв., ама пък защо да не ги ползвам тези отстъпки.....

# 642
  • Буркина Фасо
не плащаш и си готова.

при нас днес са минавали 2-та лв. отстъпка.
от Кис.млека от календара взех 5 бр. с отстъпката.

# 643
И Колелото им на късмета е доста подвеждащо. Уж печелиш продукт, а се оказва, че е всъщност отстъпка за него.

# 644
  • София
Някой пазарува ли от Била, в Левски Г в София? Все още ли е толкова зле заредена? Имаше период, в който елементарни неща липсваха.

Общи условия

Активация на акаунт