Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Буркина Фасо
Тези в Била са много неориентирани. Веднъж уж ми маркира картата и бързо нацъка продуктите, не можах да проследя какво маркира. Накрая се оказа, че картата ми не е маркирана и не съм ползвала отстъпките, заради които съм взела някои неща. Като й казах на касиерката, отговори, че няма какво да направи, едва ли не аз не съм си маркирала картата. Ставаше въпрос за 4-5 лв., но пък и да не е малко.....
на монитора ясно се вижда/пише когато е активирана картата. с четене се избягват тези ситуации.

# 646
Може би, когато ти хвърлят продукти, които трябва да прибираш, нямаш възможност да гледаш и монитора. Когато попиташ дали е маркирана, редно е да се отговори. Да, със сигурност грешката е и моя, платих си, прибрах си нещата и намалих пазаруването от Била до минимум.

# 647
Многократно е коментирано тук, че и с изписан активиран Lidl Plus на екрана е имало проблеми и неотчетени купони. А пък при Billa си е перманентно проблемно приложението.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 22:56 от alllllimei

# 648
  • Буркина Фасо
преди малко имаше несъответствие на цената според мен  и бях прав. не исках да плащам. ходихме с касиерката до продуктите и ѝ показах цената. "не били сменили цените". ми хубаво. тя пое към касата, а аз към изхода . продуктите на лентата да си ги подреждат както и когато искат. гледам активирана ли ми е картата преди плащанев мой интерес е. аз нямам проблем.

# 649
И хубаво, де, дойде в темата да ни се подиграваш колко сме невнимателни и си е наша вината, че ни цакат на касата ли?

# 650
Soul Free - спокойно. на всеки се е случвало или ще се случи. я цена несменена, я нещо не хванало картата. и като имаш повече продукти не се усещаш веднага, че цената е по-висока

# 651
Здравейте, има ли в някоя от големите вериги термо бельо? Търся да купя на детето и миналата година взех от Кауфланд, но сега нещо не намирам.

# 652
Аз съм си спокойна, много пъти ми се е случвало да има проблеми с цените. Ама не ми е ок някъФ си да идва да ми обяснява колко е велик, че си гледа на касата и че "нямал проблем". То и ние проблеми нямаме, споделяме за малки тарикатлъци на веригите, от които човека да се пази. Пазарувам основно от Кауфланд, където няма проблем да ти върнат парите, ако има разминаване на етикета и касовата бележка.

# 653
Здравейте, има ли в някоя от големите вериги термо бельо? Търся да купя на детето и миналата година взех от Кауфланд, но сега нещо не намирам.
Миналата или  по-миналата седмица имаше в Lidl. Може да има останали бройки изложени.

# 654
  • Буркина Фасо
Аз съм си спокойна, много пъти ми се е случвало да има проблеми с цените. Ама не ми е ок някъФ си да идва да ми обяснява колко е велик, че си гледа на касата и че "нямал проблем". То и ние проблеми нямаме, споделяме за малки тарикатлъци на веригите, от които човека да се пази. Пазарувам основно от Кауфланд, където няма проблем да ти върнат парите, ако има разминаване на етикета и касовата бележка.
няма смисъл да ми правиш оценка, както аз не правя на теб.
едни споделят тарикатлъците, други пък как ги решават. само преди 10-на дни в Билла ми върнаха пари от разлика в цена на етикет и на каса. не е проблем ако си ги поискам. днес им оставих стоката на лентата заради липса на реална цена. коригирали са ми кас.бележка след като съм минал каса и я преглеждам за нередности. навсякъде пропуските са еднакви, но все пак имаме някакви права и трябва да си ги използваме. и в Лидл, и в Билла нямам проблем ако спазвам това, което и тук го споделям.

# 655
  • Бургас
Имам извинителен мейл от Била за 2 левовия им ваучер:

Благодарим ти, че участва в нашия Коледен календар на 15.12.2025г. и спечели ваучер за 2лв / 1.02€ отстъпка при следващо пазаруване за минимум 20лв / 10,22€ в магазин BILLA.

Бихме искали да те уведомим, че поради технически причини, имаше затруднения при използването на този ваучер на 15.12.2025г.

Причините вече са отстранени и ваучерът може да бъде използван във всеки BILLA магазин до 20.12.2025г. включително.

Извиняваме се за причиненото неудобство, наложено от обстоятелства извън нашия контрол.

Пожелаваме светли празници!

# 656
И хубаво, де, дойде в темата да ни се подиграваш колко сме невнимателни и си е наша вината, че ни цакат на касата ли?
Не му се връзвай на bongo, коментарите му са безмислици, с които цели да дразни и вкарва в обяснителен режим останалите. Очевидно така се забавлява, а и уж много гледа кое е активирано, а от разказа му разбираме, че и него са щели да го прецакат с цената...Joy

# 657
Ама това бонго ли е?!? С това трябваше да почне..... ясно.

# 658
  • Варна
Мислех вчера да споделя , че и моите минус 2 лв не са отчетени, ама...Благодаря на margo**. Имам същия мейл.

# 659
  • гр.София
И аз имам мейл. Може да ползваме кода до 20 дек.
Значи,прощавам им Grinning

Общи условия

Активация на акаунт