Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 540
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Абе, дори касиерката ме попита как съм отворила ( ваучера за минус 3 лв., другите продукти не ми трябват).

# 616
Скрит текст:

Няма никакъв проблем с изобразяването на баркода в имейла. Проблемът е от твоя страна. Правиш грешни кардинални изводи.

Благодаря за коментарите - препратих си имейла на друг имейл и го отворих на същия телефон в същия браузър - виждат се графиките. Предполагам тогава проблемът е в самия имейл Thinking
Благодаря още веднъж.
Не. Ако беше в самият имейл, след препращане, пак нямаше да го виждаш.
Имам предвид забраната да е в моя имейл (mail.bg), а не в браузъра. Не съм променяла никакви настройки.

# 617
  • Варна
Накратко, забраната е автоматична, с цел Вашата безопасност. Но Вие знаете, че не е опасно, от Билла е, затова давате разрешение: ,,Покажи графиките".

# 618
  • софия
Откъде да купя хубави лозови листа? На коя фирма?
Виждала съм в различните вериги, но нямам идея кои са хубави.

# 619
  • София
Такива купувам аз, мисля че бяха от Фанстастико.

# 620
Здравейте,
В МЕТРО до 31.12 има АРИЕЛ течен или капсули.
Течен 2 × 3.6л  = 160пранета
Капсули 2 × 60 = 120 пранета

Някой взимал ли от гела или капсулите?
Дали не са прекалено разредени , смятате ли, че качеството е същото като на по- малките опаковки? Чувала съм мнения, че големите и  уж изгоднио паковки от каквото и да било, са с по - ниско  качеството - напр. ако е гел за пране съответно е по- разреден....

Мерси.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 17:30 от benita_a

# 621
Ако имате много жълти стотинки, има възможност само в Метро да се пуснат на машина за монети. Дава се ваучер за покупка от магазина. Има доста хора, но май това е вариантът за монети от касички. Жълтите стотинки не ги искат никъде.

# 622
Аз моите ги дадох в една аптека. Много се зарадваха даже, те вечно нямат, та ще са им от полза.

# 623
  • Буркина Фасо
Здравейте,
В МЕТРО до 31.12 има АРИЕЛ течен или капсули.
Течен 2 × 3.6л  = 160пранета
Капсули 2 × 60 = 120 пранета

Някой взимал ли от гела или капсулите?
Дали не са прекалено разредени , смятате ли, че качеството е същото като на по- малките опаковки? Чувала съм мнения, че големите и изгоднош опаковки от каквото и да било , не са със същото качеството.
Мерси.

препарата не е немски. иначе за 30 ст на пране ... ядва се.

# 624
  • гр.София
Ако не ви се свиди да подарите жълтите стотинки, днес последен шанс да се предадат в НДК,Панаир на книгата, на щанда на Жануа 98.
 Хората от години имат акция Жълти стотинки,купуват мед. апаратура за детски отделения.
За да има и нещо по темата- много хубаво жълто грозде купих вчера от Била - не в кутиите , а в плик.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 09:07 от blanc

# 625
Днес видях в Билла малки декорирани саксийки с някакви нежни иглолистни( с меки листенца) овързани с канап. Много ги харесах, но понеже не знаех какво е, реших първо да го проверя.  Само че името, което съм запомнила е на някакво друго цвете. Случайно някой да знае какво е? търсих някакви подобни снимки, но не откривам.

# 626
Здравейте вчера в Била след маркиране на Била карта отдолу ми изписа Лимитирана оферта -30% и получих отстъпка от 30% на сметката.Опитвам се да намеря това къде е в каталога но имат цели три .Това някаква промоция ли е около празниците ?

# 627
Днешната награда от Коледния календар на Била за минус 2 лева при сметка над 20 лева пак не работи! Супер зле е тази "немска" верига!
Управителят вдига рамене, нищо не можел да направи. Не бил чувал за приложението и календара и наградите.

Уточнявам, че само тази награда исках да ползвам.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 14:09 от DeTra

# 628
Имаше такъв случай вчера пред мен. Жената на касата каза, че не може две награди да се ползват в една сметка и накара  човека пред мен да плати два пъти на отделни сметки. Може да е такъв казуса.

# 629
Здравейте вчера в Била след маркиране на Била карта отдолу ми изписа Лимитирана оферта -30% и получих отстъпка от 30% на сметката.Опитвам се да намеря това къде е в каталога но имат цели три .Това някаква промоция ли е около празниците ?

В колко часа е пазарувано?

Общи условия

Активация на акаунт