Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 426
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
значи би трябвало да важи за продукти и с червен етикет.
За червените етикети добре.

А  дали някой има идея може ли да се комбинират 2-та лева от коледния календар с още 10% ваучер за рожден ден върху цялата сметка?

# 676
  • София
А  дали някой има идея може ли да се комбинират 2-та лева от коледния календар с още 10% ваучер за рожден ден върху цялата сметка?
Преди време исках да използвам ваучер за рожден ден и седмичен купон за някакви ядки. Касиерът категорично отказа, защото 2 купона не можели да се комбинират. Единият щял само да се маркира, но нямало да намали сумата. Ядките трябвало да са на отделна сметка. Тогава се ядосах и ги оставих. Дори питах тук в темата дали някой има опит и наистина ли е така, но никой не отговори.

# 677
  • Пловдив
Миналата седмица ползвах купон за РД, който успешно се съчета с купон за кашкавал и мляко от календара.
Изобщо не питам касиери за каквото и да било, маркирам си сама кодовете на четеца.

# 678
Някой взе ли си от червеното помело в Билла? Взех и няма вкус на нищо. Чудя се такова ли си е по принцип или имам проблем с вкуса?

# 679
Някой взе ли си от червеното помело в Билла? Взех и няма вкус на нищо. Чудя се такова ли си е по принцип или имам проблем с вкуса?
Последните 2 години каквото е помело да вземем без значение на магазина е все сухо вътре без особен вкус.

# 680
Ще помогнете много,ако споделите в кой хипермаркет пълнените чушки с ориз са вкусни и няма риск от стомашни проблеми? Въпрос,който всяка година по това време възниква...

# 681
Вчера купих от Фантастико - имаше и с боб, и с ориз. Аз взех с ориз и вкъщи се харесаха.

# 682
Вчера купих от Фантастико - имаше и с боб, и с ориз. Аз взех с ориз и вкъщи се харесаха.
Благодаря.

# 683
Пълнени постни чушки продаваха в Метро, в едни по-големи разфасовки, които са вакумирани и си пише датата на производство, така че ако са в срок, не би трябвало да има прблем. Обаче информацията ми е от предни години, тази не съм проверявала. Имаха и постни сърми.
По топлите витрини никога няма гаранция кога са готвени.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 21:38 от GG*

# 684
  • София
Пълнени пости чушки продаваха в Метро, в едни по-големи разфасовки, които са вакумирани и си пише датата на производство, така че ако са в срок, не би трябвало да има прблем. Обаче информацията ми е от предни години, тази не съм проверявала. Имаха и постни сърми.
По топлите витрини никога няма гаранция кога са готвени.
Вероятно са същите, виждал съм да ги вадят от едни големи, продълговати, вакуумирани и прозрачни опаковки.

# 685
  • Буркина Фасо
Ще помогнете много,ако споделите в кой хипермаркет пълнените чушки с ориз са вкусни и няма риск от стомашни проблеми? Въпрос,който всяка година по това време възниква...
бих те насочил към местата, където се приготвя храна за вкъщи.
кажи за коя географска точка в БГ питаш.  Simple Smile

# 686
бих те насочил към местата, където се приготвя храна за вкъщи.
кажи за коя географска точка в БГ питаш.  Simple Smile

София

# 687
В Т-Маркета гледах, че също продават опаковани и съответно с написан срок на годност, има ги и в брошурата.

Обаче не съм ги опитвала и изобщо никога не съм купувала готови. Тази година мислех да взема, но във Фантастико не ми харесаха много нито на вид, нито на цена.
Та реших, че пак ще си ги готвя вкъщи, ама така съм се заплеснала покрай хиляди задачи, че взех че купих кайма за тях преди малко, даже в списъка с покупки си я бях включила. Съвсем забравих, че трябва да са постни.Sweat SmileJoyJoy

# 688
  • Буркина Фасо
там са охладени при производителя и след това ги аклиматизират в магазина преди да ги пуснат в употреба.

# 689
  • София
По празници, когато се купуват много сарми и пълнени чушки, в Била също продават вакуумирани пакети по 1 кг с отбелязана дата на годност (6 месеца е Joy), съдържание и т.н. Иначе са същите продукти на Кенар (Талар), които разопаковат и слагат във витрината в тавички. Вчера купих 1 пакет сарми. Дори тази година са сложили допълнителен етикет с баркод и не таксуват 30 ст за кутия. Предишни години обясняваха как щом е от кулинарния щанд, системата автоматично слага и цена за кутия. А колкото до дразненето на корема, до корем е. Wink Но щом не е приготвено вкъщи, рискът да е бъкано с боклуци е голям.

Предполагам, че в Метро сармите и чушките също са на Кенар.

Общи условия

Активация на акаунт