Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 432
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Билла трябва да вземат пример от приложението на Лидл !!!
Винаги има с какво да ти грабне вниманието и да те отведе до магазина!
В Била не съм пазарувала от пролетта сигурно....

# 661
Имам  email че проблемите с ваучерът за 2 лв е отстранен
Благодарим ти, че участва в нашия Коледен календар на 15.12.2025г. и спечели ваучер за 2лв / 1.02€ отстъпка при следващо пазаруване за минимум 20лв / 10,22€ в магазин BILLA.

Бихме искали да те уведомим, че поради технически причини, имаше затруднения при използването на този ваучер на 15.12.2025г.

Причините вече са отстранени и ваучерът може да бъде използван във всеки BILLA магазин до 20.12.2025г. включително.

Извиняваме се за причиненото неудобство, наложено от обстоятелства извън нашия контрол.

Пожелаваме светли празници!

# 662
Ами сега да бяха дали 4 лв за извинение, като са разкарвали толкова хора напразно за 2лв.Stuck Out Tongue Winking Eye
Хич не се и пробвах да им взимам отстъпките, то с толкова разправии...

# 663
  • София
Тя и отстъпката е толкова малка, че чак обидна. 2 лева... Не ги е срам.

# 664
E, на 20 лв. са си 10%. Не  е чак толкова малка, ако сметката ти не е голяма.

В Кауфланд са 5 лв на 100 лв сметка, което е 5% или 2 лв. на 50 лв, което е 4%, но пък техните са по-често давани, примерно през седмица-две.

Като казах Кауфланд, имам чувството, че вече не ми начислява точки от покупките с карта, т.е. лоялните точки..?!

# 665
  • Буркина Фасо
2 лв отстъпка, но не от цялата сметка.

# 666
  • ВАРНА

Това означава ли че не важи за намаления от седмичната брошура например?

# 667
Къде мога да намеря джинджифилови бисквити? Искам с тях да направя основа за чийзкейк.

# 668
  • Буркина Фасо

Това означава ли че не важи за намаления от седмичната брошура например?
аз го разбирам, че важи само за продукти с бял етикет. не съм се интересувал да питам какво е "лоялна програма", но ако не го хване на касата ще им оставя продукта.

# 669
# 670
  • Буркина Фасо
значи би трябвало да важи за продукти и с червен етикет. изненадаха ме.

# 671
Къси краставици имат по 1,99 лв. Доста свежи. Кампанията им не ми харесва.

# 672
  • София
Аз сега ми ах с 2 лева на каса на самообслужване и всички стоки ми бяха в промоция. Никакви проблеми, да първо картата, поле бар кода от мейла минах.

# 673
  • София
Момичета, рядко пазарувам във Фантастико, но сега имам въпрос: Дали някой си е купил от  по-малките прахосмукачки Rowenta, които са с промо точки.  И дали сте доволни? Благодаря предварително.

# 674
Аз си взех ръчна прахосмукачка на Ровента от Фантастико. Ами не съм доволна. Бързо й пада батерията , въпреки че я зареждам много дълго време , тази от Лидл без известната марка, държи повече и дърпа по-силно трохите.

Общи условия

Активация на акаунт