Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 23 627
  • 362
  •   2
Отговори
# 300
  • Sofia
Доли, да не са въвели екотаксата за тези торбички? В Европа от години се плащат, дори в Румъния поне от 2 години е така. Само тук чакат последния срок.
Да,плащат се,но аз не взимам от тях.
А и моите торбички не са от найлон.

# 301
Наскоро се карах с една парцалана в Лидл.

Представа си нямам как Ви хрумна да обиждате по тоя начин! Некомпетентна, незаинтересована, груба - някак си бива, може би...
После се сърдим, когато някой е груб и невъзпитан към нас.

# 302
След като съм получила компенсация за поведението на въпросната, значи, че епитетът който съм използвала е напълно удачен.
Също така на работно място във фирма с утвърдени стандарти се спазва стриктен дрес код, а не се маркират кроасани с отворено деколте и тежък грим като за дискотека. Ти ако я беше видяла на каква гротеска прилича, не на парцалана ами не знам какво трябва да се оприличи.

# 303
Вярно ли това за деколтето? Досега в Лидъл не съм виждала служителка с деколте, съвсем "прибрани" са им униформите.🤔

# 304
  • София
Бести е взел датско синьо сирене от Билла, от брошурата. Чопнах си малко - плътно, богато и вкусно е! Ако обичате, пък и цената е изключително добра.

# 305
Каква е цената?

# 306
  • София
20-21 лева за кг

# 307
След като съм получила компенсация за поведението на въпросната, значи, че епитетът който съм използвала е напълно удачен.
Също така на работно място във фирма с утвърдени стандарти се спазва стриктен дрес код, а не се маркират кроасани с отворено деколте и тежък грим като за дискотека. Ти ако я беше видяла на каква гротеска прилича, не на парцалана ами не знам какво трябва да се оприличи.
Лошото е поведението не облеклото. Облеклото е черешката на тортата. Стига да си върши добре работата не ми пречи да е с метла и широкопола шапка. Пък да лети в халето ще е още по-готино Joy

# 308
  • русе

Това сирене мирише много силно на някакво лекарство , хвърлих си касовата бележка , иначе мислех да  се върна до БИЛЛА .

# 309
  • Буркина Фасо
май винаги сиренето на Дряново мирише.  аз го оприличавам на лизол - течността, с която санитаркиге мият пода в болницата.

# 310
  • София
Била са мега-зле.
Грешката е вярна.
Скрит текст:

# 311
  • София
Жалко за ЧЕХ. Преди много, много години още бяха съвсем малка фирма и продаваха само в района - Дряново, Търново, Трявна, Горна Оряховица, Габрово .... Продуктите им бяха разкошни - и месните, и млечните. После се преориентираха към най-долнопробните.

# 312
Това сирене е с повишено водно съдържание и е лош избор дори да не мирише на химия.

# 313
  • 1st floor
Талонът за -10% за рожден ден в Била важеше ли за стоки в промоция? Нищо не пише, а не помня от миналата година.

# 314
  • Буркина Фасо
от цялата сума.
в сайта им може да видиш подробности.

Общи условия

Активация на акаунт