Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 12

• 31 732
  • 689
  •   1
Отговори
# 300
Като цяло има едно приложение към здравната каса ЕЗДРАВЕ теглиш,  регистрираш го в хеи и там излизат четливо и листовете от лл и направленията
Регистрацията за е-здраве се прави в Здравната каса.

# 301
Като цяло има едно приложение към здравната каса ЕЗДРАВЕ теглиш,  регистрираш го в хеи и там излизат четливо и листовете от лл и направленията
Днес ще имам работа близо до 20 ДКЦ а там има офис на здравна каса и ще видя да ми направят достъп до онлайн досието !

# 302
Или с електронен подпис/мобилен електронен подпис...

Днес ще имам работа близо до 20 ДКЦ а там има офис на здравна каса и ще видя да ми направят достъп до онлайн досието !
Ще имаш достъп до своето и до деца (на пълнолетни - не), на други роднини няма да виждаш Hands V

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 11:56 от peneva_a

# 303
За да сме напълно изчерпателни Grinning
https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/eZdrave

# 304
Да, в здравната каса или рзи , то ми е излязло автоматично хеи в место рзи. Аз съм регистрирала в рзи, става за 2 мин

# 305
Пропуснала съм, че може и в РЗИ да се направи регистрацията.

# 306
Аз се опитах с електронен подпис чрез evrotrust и все не успявам Sad

# 307
Опитайте да влезете от лаптоп или компютър в Електронно пациентско досие, защото и при мен от телефона не се получава, понеже за да подпишеш излизаш от самото приложение.

# 308
Да, нещо подобно се случи. Ако излезна от приложението, за да потвърдя подписа, ме отхвърля. Благодаря, ще пробвам.

Опитайте да влезете от лаптоп или компютър в Електронно пациентско досие, защото и при мен от телефона не се получава, понеже за да подпишеш излизаш от самото приложение.

# 309
  • Монтана
Здравейте,при годишен профилактичен преглед ми бяха назначени изследвания. Един от резултатите много ме притеснява,може ли някой да ми обясни какво означава това?
Благодаря

# 310
# 311
  • Бургас
Здравейте! Бременна съм в 21 г.с и след пуснати кръвни изледвания ми излязоха положителни за глюкоза и кетони в урината. Какво значи това? В изследванията ми за първи триместър имах положителен резултат за кръв и кетони в урината, сега за кръв е отрицателен

# 312
Здравейте, това са изследванията на 7 годишния ми син. Бих те ли ми казали дали трябва да се притесняваме за нещо. Анти–ТРО е доста повишен, дали става въпрос за автоимонно заболяване.
Благодаря ви!

# 313
Да, автоимунен тиреоидит на Хашимото! Защо не са изследвани хормони на щитовидната, а само антитела?

# 314
изследвани са, те са в норма. Само този е проблемен. Пуснах ме повторен тест, според Ендокриноложката понеже няма нужните оплаквания не иска да ги приеме за точни.

Да, автоимунен тиреоидит на Хашимото! Защо не са изследвани хормони на щитовидната, а само антитела?

Общи условия

Активация на акаунт