На мен любимо нюд червило ми е Sable Smoke на TF. Винаги ползвам моливи, като него го комбинирам с 09 на Givenchy или 606 на MUFE.
Като тийн ми се набиваше в главата, че имам твърде голяма (грозна) уста и аз носех бежови, кафеникави, пастелни цветове. В никакъв случай перлени, пак по същата причина. После започнах да нося цветове клонящи към оранжево, но не си представяйте слънчево оранжево, а прасковено по-скоро. И сега вече всички носят такива цветове и нюдове.

Точно моя подтон си, но аз съм 2W2 зимата и 3W1.5 лятото (ползвам автобронзант целогодишно и затова, иначе съм Снежанка). Предлагам ти TF Sable Smoke с молива на Givenchy 09. Но любимото ми комбо е молив (Givenchy -то, или Golden Rose 214 - любимият ми топло кафяв молив, нищо, че е евтин, но ми е топ ъф дъ топ и имам сигурно 20 бр). + течно матово червило на Flormar в цвят Теракота и отгоре в средата на устните Nyx soft matte - London. Получава се много приятно кафяво-нюд, като може да се модифицира колко да е светло като се сложи повечко от едното. А финишът е супер велвет и траен, без грам да изсушава. Пробвала съм с годините каквото се сетите - Guerlain, TF, Kilian, Lisa Eldridge (общо взето почти всичко) и това ми е фаворитът до момента. Може и само Nyx London или Stockholm с някой от изброените моливи.

Пиши после дали са ти допаднали
Въобще не ме впечатлиха. А специално заради тях, подведена от всеобщия hype, пуснах поръчка от официалния сайт на Kiko, като към нея добавих и няколко други продукта – спирала, очна линия и пр. Е, нищо от поръчаното не ми допадна, даже ме хваща яд, че вместо да си купя разкрасителни неща, които истински ще ме радват, се нахендрих на поредните излишни боклучета.
), е Fenty Beauty, Stunna Lip Paint, Uncensored – никак не е лошо, стои доста фатално, но по женствен начин – въпреки това, съм го носила броени пъти. Личното ми мнение е, че трябва да имаш много красиви устни (нерядко – "подплатени" с хиалурон), за да ти стоят добре толкова ярки цветове. Препоръчани теми