Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 21 773
  • 522
  •   1
Отговори
# 510
Взех си Dior 720 Velvet червилото и молива - страхотни са! Харесвам се с тях и ще си ги нося този сезон и зимата с удоволствие!
Благодаря за препоръката!

# 511
Ай, мвого се радвам, че се ахресват и на други хора.
Аз днес извадих коледните Диори с блясъците. Мислех, че е рано, но са точно нюдовете и кафявите. Всички ме питат както винаги.

# 512
Момичетааа, и аз уж във фаза разчистване пък пак се сдобих с нови неща. 😹
Освен червилото на Мак което не съм пробвала още поръчах и олито reve de miel lip care на Nuxe. Фен съм на продукта в бурканчето, но беше изчепрано пък това беше на промоция. Чела съм и негативи, но искам сама да се убедя 😹 за протокола балсама с розата не ми харесва толкова като медения. По-малко хидратира.
И lancome juicy tubes 08

# 513
... поръчах и олито reve de miel lip care на Nuxe. 
Чела съм и негативи, но искам сама да се убедя 😹
Ще се убедиш... 🫤

# 514
A за Lancome Juicy Tubes какво ви е мнението, дами? Лепнат ли? Издръжливи ли са? Цветове 07 и 08 заглеждам Simple Smile
Ако може да ги сравните с Guerlain глосовете, Clarins, Kiko, Estee Lauder...

# 515
Леко лепнат, но са много трайни и правят устните страхотни.

# 516
Лепнат ми на мен и не нося.
Най- хубавите глосове са новите на Мас. Изключителни са. Сладки, не лепнат грам и са супер красиви.

# 517
  • Sofia
На Мac взех виолетовия, много красив цвят. Бързо попива и става прозрачно с оттенък на цвят.

# 518
И аз ги одобрих, чудничък!

# 519
Гледайте двата светли с частиците Холо с розови и една лимитка със сини и винения с частици. И трите са уау.

# 520
Аз MAC ги отписах след 2 опита с техни глосове: Dazzleglass и Lipglass, ужасно ми лепнеха… иначе добре изглеждаха на устните

# 521
Е новите не лепнат грам. Аз лепила не нося, дори и малко вече.

# 522
  • София
Джуситата са си супер! На мен не ми лепнат и са доста дълготрайни за глос + че имат страхотни аромати. Количеството им също е доста голямо. На Мак са супер малки и свършват много бързо. Аз не ги харесвам - само lipglass, но те си лепнат определено. Nymphette и Love Child са ми любимите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт