Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 682
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Към любимите глосове добавям и тези.

# 226

Абсолютен любимец!!! 😍

# 227

Абсолютен любимец!!! 😍
+1

# 228
  • В морето
Айде грабнах и аз един No7:

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 10:32 от Taffta

# 229
  • София
Това ми е любимият цвят от тези, но са адски нетрайни. След 5 минути го няма Sad Бяха пуснали и една серия Велвет от тези балсамчета и не бе никак лоша. Трансферират доста, но са с матов (кадифен) финиш и са дълготрайни без да изсушават устните.

# 230
  • Вестерос
На Кико имам глос, червило и молив и съм доволна и от трите. Но имам и един друг глос, който изчезва за секунди. Явно е на проба-грешка. Иначе имам спирала, средна работа, някаква лимитирана на little mermaid, но пък бб крема им е супер за моята кожа. 

# 231
  • В морето
Ако някой се интересува, намаление в Lilly, важи само on-line:

# 232
  • ново
Дъщеря ми е фен на Juicy tubes на Ланком, а в момента в Нотино са на добра цена, ако има и други фенове споделям 😉

# 233
Ако някой се интересува, намаление в Lilly, важи само on-line:
Скрит текст:
Имам и трите глоса, и трите са страхотни!

# 234
Да споделя мнения за новите моливи на Худа (тези, които се водят като тинт), взех най-светлото бежово и в момента на нанасяне се превърна в малиново. Confounded За първи път ми се случва, моите устни по принцип са много розови, но такова оксидиране (ако е това) не бях виждала. Да похваля от колекцията ма Сефора-Jelly lip tint, много по-добри от тези на Rare Beauty, прилична трайност, добра пигментация. От тези на Rare устните ми се изсушаваха много, въпреки че се водят tinted oil.

# 235
  • София
Да раздвижим малко темата в жегите Simple Smile Обичате ли и носите ли ярки червила? Кои са ви любимците? На мен днес изненадващо ми се приноси нещо цветно и ярко. Случва ми се супер рядко, защото в ежедневието ползвам нюд, розови, кафеникави и mauve. Но имам няколко “цветни бомби” в колекцията. Номер едно от тях ми е една лимитка на Лореал от серията с Карл Лагерфелд отпреди няколко години. Няма такъв цвят, но за жалост вече го няма никъде (изкупих последните, които открих онлайн за запас Simple Smile.

Цветът е брутален и е страшно пигментирано и дълготрайно.

# 236
Ооо, тези червила бяха страхотни! Имаше един уникален керемидено - прасковен цвят, от който бях купила няколко бройки.
А на въпроса ти - не, не нося ярки червила, а камо ли лятото 😃 Имам маслинена кожа и лятото като хвана тен само ярко червило ми липсва 😃 Ако ме разбирате Simple Smile
Есента си позволявам винено, зимата - червено, но 99% съм нюд. 😊

# 237
  • София
Аз изкарах две години само с червено червило, изпробвах какво ли не, защото там все пак бая си личи, като се изтрие. После преминах на нюд нюансите.
Червени фаворити са ми:
- NARS Powermatte Lip Pigment - цвят Starwoman
- Catrice Matt Pro Ink - цвят This is my Statement
- Kylie Jenner Lip Kit - матов, в цвят Bite Me

Най-трайното възможно при мен (имам чувството, че съм със странна кожа на устните) се оказа това на Кайли Дженър, плюс че върви с молив в съответния цвят. Разнася се лесно, моливът е мек и много приятен, червилото е матово и държеливо. Не изсушава много, макар че към края на деня вече се усеща некомфортно.
Catrice е страхотно червено червило в ярък червен цвят, взех го заради влогърка, стюардеса към Emirates. Отново много трайно, много бюджетно е, издържа цял ден с минимум освежаване.
NARS, поне при мен, се разнася трудно и малко се разтича. Формулата му ми идва една идея по-течна, отколкото ми трябва, за сметка на велик цвят. Като трайност е ок. Да речем, че за тези пари можеше и да е малко по-трайно.

И два тотални антифаворита:
- Fenty Beauty Icon Velvet matte - цвят The MVP
- Мac в гилза, не помня коя серия - цвят Russian Red

Това на Риана е може би най-красивият червен цвят, който съм виждала на устните си. Мек, кадифен и... толкова нетраен, че чак е престъпно. Същото мога да кажа и за Mac.

# 238
  • София
Много е гадно, че така ги спират. Тъкмо си харесам нещо и те го спрат Sad Още страдам и за това на Мейбълин

Сега не са тик ток хит ярките червила и затова няма голям избор. Joy

# 239
И аз като Tulip не нося ярки червила през лятото, все още съм в търсене на идеалния нюд (от многооо време и респективно след доста парички, все още не мога да го намеря…). Държа да е много светлокафяво, но все не намирам.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 21:28 от Galya_Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт