Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 643
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Аз нося супер ярки червила и не само лятото. Оранжеви, корали, лилави, розови, пембяни. Най- рядко нося нюд и никога керемиди и тъмно кафяви. Вече не нося и сини, бери и такива странни, защото съм на годинки и някак не ми отива като преди.

# 256
  • В морето
Може би е добър момент, ще взема да пробвам и аз някой поне корал за лятото. Simple Smile

# 257
  • София
Ами да, трябва понякога и малко разнообразие. И аз рядко нося, но пък ми е кеф. За всеки тип кожа има подходящи нюанси, просто трябва да се нацелят Simple Smile

# 258
  • Sofia
Едното е N 2,  не знам дали е същото.

Да, 02 е именно Rose Allure. Обаче, и двете червила, които взех, на рекламните клипчета и снимки около Коледа ми изглеждаха далеч по-разкошни. Simple Smile Та, вече нищо не купувам без проба (не ги бях видяла на живо, преди да поръчам).

# 259
Почти винаги ходя с ярко червило. Друг грим освен спирала не ползвам и обожавам ярки червила. Никога в живота си не съм носила нюд или кафяво. Най новата ми ярка любов е Шисейдо! Има бляскав финиш и много ме кефи!

# 260
Аз ярки червила не нося - или нюд или розови нюанси. Със сини очи съм и ярко червило не ми отива.

# 261
  • В морето
Мисля да пробвам ето тези, има и по-ярки цветове:

# 262
  • София

Тези са хубави, имам няколко от тях. Малко са сухички и тежки на устните, но имат страхотен шоколадово-ментов аромат Simple Smile

# 263
  • София
Аз съм със светъл топъл тон на кожата,долната схема е много точна и полезна. Избягвам всякакви Малиново боровинкови цветове ,като съм с тен хващам долния ляв квадрант,без тен горния, няма грешка

# 264
Имах едно матово течно червило от тези на the Balm, много е плътно, цвета няма нищо общо с този от снимката, по който го избрах. Прилича на латекс на устните.

# 265
  • В морето
Имах едно матово течно червило от тези на the Balm, много е плътно, цвета няма нищо общо с този от снимката, по който го избрах. Прилича на латекс на устните.

Ей от това най- ме беше страх, но рискувах, ще пробвам едно, ако не става - подарявам после на някое девойче и това е.

# 266
Аз в ежедневието винаги нося нюд, но за специални поводи обожавам червено червило. Също така много харесвам бордо или тъмнокафяви нюанси. Смятам, че червеното ми отива - получавала съм и много комплименти. Но с времето като че ли ми липсва смелост да го нося в ежедневието.

От червените обожавам класиката: Russian Red и Ruby Woo на MAC. Също така много харесвам Millebaci Nouba 7 и номер 46.

# 267
Подмини ги с чисто сърце, не стават за нищо.

# 268
И аз мен са ужасни тези на the balm.

# 269
  • София
Flormar не съм пробвала от години, ще взема да ги погледна...

Общи условия

Активация на акаунт