Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 23 625
  • 558
  •   12
Отговори
# 390
  • София
Те се вероятно по-скоро тип мус, а не от тези матовите, които засъхват на устните. Аз не си падам много по такива, с изключение на тези на Nyx. Те засъхват след време де, но просто по-бавно.
Сега не са актуални течните матови, а глосовете, тинтовете и мусовете, така че сигурно затова са ги актуализирали Simple Smile

# 391
Имате ли вече наблюдения от балсамите за устни на Мейбълин, които от скоро са в България? Спрягат ги за dupe на Фенти.

# 392
  • София
Имате ли вече наблюдения от балсамите за устни на Мейбълин, които от скоро са в България? Спрягат ги за dupe на Фенти.
Аз ги разгледах вчера в Лили и ми се сториха много зле - обикновен оцветен балсам в евтина пластмасова опаковка. Много леко са пигментирани и са доста мазни. Предполагам, че няма да са никак трайни.
Буржоа са пуснали също нови и са нещо средно между глос, тинт и червило. Не са лоши, но са доста ароматни (като гланцовете им) - аз ги харесвам, но принципно предпочитам да нямат аромат.
https://shop.lillydrogerie.bg/bourjois-butter-tint-guavamour-tin … a-ustni-03-548975

# 393
Ако имаш предвид Lifter Gloss, нещо не ми хареса на мен. Мирише на пластелин. И цвета не ми хареса, и изобщо... не ти трябва.

# 394

Твърдо, ама твърдо не. Пореден случай на "гроздето е кисело"... както обикновено е с dupes.

Много харесвам лифтър серията, ама тия балсами* за нищо не стават и ревютата за тях са мега превземки.

Първо, зле пигментирани са. Купете си цветен балсам за устни на Нивея, поне да има обгрижване.
Второ, въобще не се топят. Ама грам. Трябват 5 минавания, докато се стоплят и започнат малко от малко да пускат цвят. Няма я тази сочност, няма го и интензитета на цвета - а Фенти къртят и по двата параграфа.
Трето, двата тъмни цвята, които единствено биха си заслужавали - Бери и Асай, се нанасят неравномерно и това е много видимо.

No thanks. Няма да се мъча да накарам оцветен балсам да проработи, за Бога.

*Говоря стриктно за балсамите - т.нар. Glaze, не за Gloss - вторите са фантастични и правят точно това, което се очаква от тази категория продукти.

# 395
  • София
Аз и глосовете не харесах - мазни, нетрайни и с ужасна миризма. Плюс евтината, неудобна и цапаща опаковка.. Не, мерси! Тези на Лореал за мен са в пъти по-добри, а са на същата цена. Мейбълин отдавна ме загубиха с продуктите си за устни.
В момента съм в период на изхабяване на наличностите, защото установих, че имам няколко пълни кутии с червила. Имаше момент, в който всеки ден си купувах по нещо. Няма сми Simple Smile

# 396
И аз за балсамите говоря, а съм написала Gloss, извинете! Blush

# 397
  • Варна
Взех от моливите на Мейбълин и от балсамите lifter glaze. Моливите са топ, балсамите дроб.
Толкова ревюта изгледах за тия балсами, проверявах всеки ден дали има наличност и накрая разочарование.

# 398
Тук не прочете ли вчера? Аз понеже го поръчах без проба, поне съм доволна че "имах акъл" да поръчам само един, а не два цвята.

# 399
В момента съм в период на изхабяване на наличностите, защото установих, че имам няколко пълни кутии с червила. Имаше момент, в който всеки ден си купувах по нещо. Няма сми Simple Smile
И аз уж съм в такъв период, поради същата причина. ☺ Само си повтарям, че ноември има големи намаления.

# 400
  • Варна
Тук не прочете ли вчера? Аз понеже го поръчах без проба, поне съм доволна че "имах акъл" да поръчам само един, а не два цвята.
Поръчах от Лили на 5 септември, не съм чела тук, но не са dupe нито на YSL нито на Fenti.

# 401
Не съм тествала нито YSL , нито Фенти , но пък искам да похваля балсамите на Golden Rose , които зимата също бяха много вайръл. Имам двата нюд цвята и са страхотни, мазни, пигментирани и устните изглеждат плътни и сочни с тях.

Очаквах същото и от Мейбълин, но предвид вашите мнения се отказах да ги поръчвам.

# 402
  • София
Днес все пак реших да си взема нова опаковка от Maybelline Superstay Matte, цвят Pioneer.
Поносих го само 4-5 спирки на трамвая, но утре възнамерявам цял ден да съм с него. Първото ми впечатление е, че все пак по формулата има промени. Първо, червилото вече не стои напълно и абсолютно матово, има мноооооого лек блясък. Второ, стори ми се, че се нанася малко по-лесно и не лепне толкова, колкото преди. Добре помня усещането, че имам маджун по устните - сега не го усещах толкова тежко.
Дано утре не се окаже, че впечатленията ми са ме подвели.

# 403
  • София
Имате ли впечатления от балсамчетата на Summer Fridays? Някой тук май беше споменал, че е поръчал. Заглеждам един, макар че, не си падам много по балсамчета и глосове. Ама нали да не съм по-назад Simple Smile

# 404
Аз имам Summer Fridays, и аз не си падам по балсамчета, но реших да рискувам. Взех си с кафяв цвят, не е нищо специално. Има приятен цвят, не лепне, но дотам. Не си заслужава цената.

Общи условия

Активация на акаунт