Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 23 379
  • 547
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!
Търся си матово червило в нюд неутрален цвят за топла маслинена кожа. Гланцове си намирам много лесно, напр. любимият ми е Фенти в цвят Фенти Глоу, но..при матовите червила всичко ми докарва вид на мъртвец, включително Мак Велвет теди.. Имам и на Николета Лозанова, и на Мейбълин номер 65 и всичко е сиво, студено и даже избива лилаво..

# 406
Tulip🌷, и аз издирвам подобно “животно” и все попадам на или много студени, или много топли. Последният ми опит е с на Худа течните матови в цвят Sugar Boo, светлокафяв, много приятен цвят. Доближава се максимално до това, което търся, но продължавам да приемам и нови предложения. Sunglasses

# 407
  • София
Mac Yash e топъл нюд и стои много хубаво, но трябва проба. Аз го нося с по-тъмен молив, защото е доста светло. Моливът също има огромно значение, защото може коренно да промени визията с червилото.
Топли нюанси има доста при Флормар, които доста пъти хвалих Stuck Out Tongue
От Summer Fridays поръчах Vanilla Beige, но нямам големи очаквания - все пак е балсам. Дано мирише поне добре.

# 408
Здравейте!
Търся си матово червило в нюд неутрален цвят за топла маслинена кожа. Гланцове си намирам много лесно, напр. любимият ми е Фенти в цвят Фенти Глоу, но..при матовите червила всичко ми докарва вид на мъртвец, включително Мак Велвет теди.. Имам и на Николета Лозанова, и на Мейбълин номер 65 и всичко е сиво, студено и даже избива лилаво..

В MAC имат поне 3 опции за теб. Фен съм на серията Powder Kiss, а конкретен нюанс за твоето търсене би бил My Tweedy. Можеш да погледнеш и Loreal Colour Riche 505 (Nu resilient) - със сатенен финиш е, но е много добра серия генерално, а нюансът е силно нюд и изразено топъл.

При много нюд цветовете има огромно значение с какъв молив си, както Шоколадка каза. Най-сигурно е да очертаеш с кафяв молив и да бленднеш към червилото - любимите ми за целта са Cocoa на Freya Beauty и On it от Мейбълин лифтър моливите. My tweedy съчетавах с моливa Spice - това ми беше единственото нюд комбо, което носих - без майтап - всеки ден в продължение на година и половина.

# 409
На La neige поничките са по- хубави от Summer Fridays

# 410
  • София
Nyx London или MAC Impulsive с молив MAC Cork/Nyx Nude truffle/Nyx Total baller/Morphe Bite Me
Или Кико 01 матовия дебел молив
Или GR 51 от най- старите червила с молив 209 или 211, ще излъжа
Или течното матово Revlon Model Behavior, зависи колко си тъмна.

# 411
  • София
Nyx London или MAC Impulsive с молив MAC Cork/Nyx Nude truffle/Nyx Total baller/Morphe Bite Me
Или Кико 01 матовия дебел молив
Или GR 51 от най- старите червила с молив 209 или 211, ще излъжа
Или течното матово Revlon Model Behavior, зависи колко си тъмна.
При мен всички от първия ред са сивеещи и студени. Може би само London на Nyx, но винаги го комбинирам с по-тъмно топло червило или молив.

# 412
  • София
Impulsive ти е сивеещо? Това е най- топлият кафяв/нюд на МАС. А съм пробвала почти всичко.

# 413
  • София
Само него не съм пробвала, но всички останали - да и или са сивеещи, или "кални" при мен.

# 414
Шоколадка, моят балсам е точно Vanilla Beige-мирише много хубаво. Погледнах и на Ланеж, обаче ми се стори много странен апликатора и затова се въздържах.

# 415
  • София
Ами, и част от моливите са обективно много кафяво, кафява кал.
Нека пробва питащата, аз знам за какво говори. Мачвали са ме няколко пъти като напълно неутрална, в което има логика, тъй като откъм дрехи ми отиват и топли, и студени от един цвят, но е факт, че много хвалени червила върху мен лилавеят.

# 416
Момичета, в мейкъп има намаление, на част от асортимента. На червила, на моливи, на всякакъв грим. Отстъпката се начислява в кошницата.
Например

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 14:18 от Minnie.Mouse

# 417
  • София
Шоколадка, моят балсам е точно Vanilla Beige-мирише много хубаво. Погледнах и на Ланеж, обаче ми се стори много странен апликатора и затова се въздържах.
Опасенията ми се оказаха напълно оправдани, за жалост. Поредният мега вайръл, с извинение, шит е това балсамче Grinning Ще го ползвам вечер преди лягане, че ми е жал да го хвърля (макар да е баш за коша).
С това слагам край на подхлъзването и купуването на такива продукти. Занапред съм решила първо да изхабя любимите ми неща от тоновете, които съм насъбрала и второ - да се придържам към доказаните с времето любимци.
Вчера се замислих.. Ми, аз имам всъщност любимо червило. За какво са ми други? Но нали да не се мина, че може пък да има и по-хубаво. То всички сме така де. Жени!

# 418
  • София
И аз съм така - имам две любими, обаче понякога не издържам...

# 419
Общо взето колкото пъти съм изневерила на доказалите се при мен продукти все съм сгрешила. Така, че продължавам да си ползвам червилата на Диор и Шисейдо и внимавам с експериментите много. Само трупаме боклуци и даваме излишни пари!

Общи условия

Активация на акаунт