Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 23 310
  • 547
  •   1
Отговори
# 540
Бой е първато ми червило от Шанел, беше истински празник за мен, когато го взех. След реформулирането не съм купувала ново, но и имам още едно старо, не ми се смята на колко години е, пазя го по сантиментални причини. Трябва да прегледам запасите Grinning

# 541
  • Вестерос
Може ли да го покажете, че ми стана интересно?

# 542
Бой ли? Изстрадалите остатъци

# 543
  • Вестерос
Mного хубав цвят, мой стил

# 544
Ти пробва ли го Alone Time?
Според мен изглежда готино на много edgy натури, включвам и чертите на лицето. Сега са модерни тоя тип студени нюанси, но според мен отиват на много малко хора.
Серията не е от най- трайните, но всички се изтриват сравнително добре, малка е вероятността да останеш само по молив.
Има лилав оттенък. За мен е като молива Stone в червило версия. Смятам, че състарява.

Хаха, започваш абсолютно правилно. Не съм стигнала до МАС още, но съм твърдо убедена, че няма да ми отива Laughing - точно по причините, които посочваш. На някои видеа изглежда направо... носим (включително и в сайта на МАС), но при реална светлина се вижда, че си е сив. Любимата ми консултантка е точно този edgy тип, в готик стилистика, убедена съм, че го носи нонстоп Grinning

Сравняват го с доста други нюанси - идеята е за еквиваленти с малка разлика, но достатъчна, за да бъде "твоето" червило - записала съм си да видя Signature Move, Thanks It's Mac, Hug me от същата линия - LustreGlass Sheer-shine lipstick; Blankety и Cream in your coffee от M·A·CXIMAL SLEEK SATIN LIPSTICK; Warm Teddy, Honey Love, Yash, Mull it to the Max от M·A·CXIMAL SILKY MATTE LIPSTICK, щом така и така ще ходя.

Абе, тества ми се по целия диапазон на нюд. Но евала наистина, има страаашно добри нюанси, линията е инклузив в истинския смисъл на думата, не с напън.

Твоят нюанс самостоятелно сигурно е чудовищен, обаче в центъра на устните ще се получи. Ако желаеш, можеш да покажеш комбото. Blush

Какво се в случило с Диор 100, това е едно от любимите ми червила, да не е спряно?

100 Matte е спрян, сега имат 100 Velvet, но още преди да отида да го тествам, се настроих от прочетени коментари, че има разлика в нюансите. Sweat Smile И Шоколадка беше писала по темата. Въпросът е, че и на мен така ми се стори наживо... ходя, периодично го гледам и още не съм се решила да го взема. Не че е голяма загуба, ама не искам да се разочаровам Grinning Накрая ще отида с любимия молив и ще нанеса комбото преди да дам финална присъда.

Boy e много красив нюанс и според мен всеки трябва да се види с него, спор няма, но - колкото и да не търся чудовищна издръжливост - все пак искам някаква тип червило, не тип балсам. Много бързо си заминава при мен (а аз дори не пия вода Joy) и ми се иска да си имам опция, която не изисква особен upkeep.

# 545
  • София
Chanel Boy e класика и фаворит на много жени по света. Трайността обаче е 0, дори с молив. Но аз винаги имам от него в запас (не че биха си позволили да го спрат, защото вероятно ще настане смут Grinning).
За червилото на Mac не бих се подлъгала от инстаграмърките грам, а цветът е... ужас на ужасията за мен и не мисля, че на някого би отивал (както и Stone). Или аз поне не бих се правила зорлем на труп Simple Smile

# 546
Thanks It's Mac е едно от най- носените ми червила на Мас. Онзи ден ги вадих и подреждах и ми скочи в чантата. Вчера и днес съм с него в един момент от деня. Сменям по няколко пъти на ден червила.

# 547
  • София
Два, чудовищен е. Реално го взех, за да се възползвам от намаление, което важеше за 2 продукта. Исках да си подновя едно нещо и всичко друго си имах. Та играх ва банк. Нямаше в момента Photo/Iconic Photo, който всъщност исках.

Yash е страхотен цвят, един от любимите ми. Това, което търсех от Taupe, което не намерих в него. Thanks, it's MAC е много приятен, според мен ще ти върви. А Warm Teddy ми предстои да пробвам. На видеа ми се вижда, че ще ми отива, но никога не се знае. Grinning

Към него съм се насочила заради това. Много бих се радвала да са един цвят, вместо да запълвам целите устни с молива. И на мен ми е любим.

Общи условия

Активация на акаунт