Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 23 639
  • 558
  •   9
Отговори
# 375
  • София
Аз съм във върло издирване на новите матови червила на Catrice - гледам в приложението на DM, пише налично в Х магазин. Отивам - няма...

# 376
Аз съм във върло издирване на новите матови червила на Catrice - гледам в приложението на DM, пише налично в Х магазин. Отивам - няма...
Кои?

# 377
  • София
Пробвах в "Изгрев", на "Хубча" до Красно село, на пл. "Македония" под Telus и в Mall of Sofia. Накрая поръчах от Notino, защото сърце юнашко не трае.

# 378
Кои са тези червила и защо ги няма?

# 379
  • София
Ето тези, най-вероятно защото са нови и още не са подредени по стелажите - https://www.catrice.eu/bg-bg/p/948966/endless-matte-liquid-lipstick
Съмнява ме да свършват...

# 380
# 381
Изглеждат готини, ако се докопате до тях кажете мнение (ако имате сухи устни още по-реален отзив ще ми е). Въпреки че пак на всеки различно се усещат..

# 382
  • София
Във вторник ще дойдат от Notino, ще пиша.

# 383
# 384
  • София
Вероятно ще са същите, като тези, които сега спряха. Бяха ги пуснали на разпродажба.
Обикновено така правят - маркетингов трик Wink Не бяха лоши за цената си, ама не са и нещо невиждано.

# 385
А, да, бяха горе долу ок, но издръжливостта им беше по-кратка от онези на есенс, дето са няколко цвята. 8h matte нещо си.

# 386
  • София
При мен държаха страшно много, бях влюбена в This is my statement.

# 387
  • София
При мен държаха страшно много, бях влюбена в This is my statement.
Аз ги имам май всичките и така си ми стоят. Не са лоши, но не са ми в топ листа. Има едни на ДМ-ската марка She и са почти същите - дори може би по-добри. И са супер евтинджос. Прегледайте ги, ако не сте. То тази марка има нелоши нещица впрочем. Моливите им за устни и за очи са много хубави. Гланцовете и червилата също.

# 388
Тези та Catrice новити ги има в ринга

# 389
  • София
Получих новото матово червило на Catricе - цвят Red Flag.
Опаковката е по-малка от тази на предишната серия течни матови червила. Цветът е идентичен с This is my Statement, но трансферира кошмарно. Иначе не се изтрива лесно и цветът е красив, но определено е крачка назад.

Общи условия

Активация на акаунт