Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 24 971
  • 581
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Взех си това балсамче тези дни:

Скрит текст:

Ухае много приятно!

Купих и тази разновидност, но още не съм я пробвала, за да изкажа мнение:

Скрит текст:

# 361
Аз д с похваля един балсам на essence с кокос , взех си го от дм да си разкарам дребните и нямах  очаквания , но е доста приятен .

# 362
И аз да похваля балсам. Много набързо минах да грабна нещо - по принцип не използвам навън, само вкъщи и не признавам друго освен бурканчето на Nuxe. Но нещо с отворена уста ли бях спала, не зная, устните ми бяха леш, на парченца се късаха. Взех на Skincyclopedia - периодично им тествам нещата, в момента имам отворен измивен гел с киселини, оранжевия серум със серамиди (мега яка текстура, на макс ме кефи), тонер и серум от biotics серията.

И балсамчето се оказа чудесно. С едно нанасяне оправи ситуацията. Любопитна консистенция е - като разтопен измивен балм за лице е, течен и гелообразен е един такъв, не е плътен гел, крем или пък ваксов. Не белее, стои като олио на устните. Като състав: хубав баланс между хидратанти и оклузиви. Ще си го използвам с кеф.

# 363
  • Варна
Здравейте момичета, струват ли си червилата на Прада и въобще продават ли се в България? Зарибих се от една реклама на балсама им в Инстаграм.

# 364
Не се продават в България. Дали си струват не знам, за всеки е различно, защото има различни очаквания и изисквания.

# 365
  • София
Гледам, че Maybelline Superstay са в нови опаковки. Някой има ли идея дали са с нова и евентуално малко по-лека формула?
Цветовете им са разкошни, но са като мазилка…

# 366
  • София
Гледам, че Maybelline Superstay са в нови опаковки. Някой има ли идея дали са с нова и евентуално малко по-лека формула?
Цветовете им са разкошни, но са като мазилка…
Същите лепила са си Stuck Out Tongue Winking Eye За мен няма по-ужасни. Може би, тези теди тинт ги конкурират, но това е ужас.

# 367
Толкова са зле тази серия червила на Мейбълин , че даже и инфлуенсърите дето им ги дават без пари се чудят как да замажат. Преди малко гледах видео в тик ток  , в което дамата каза нещо от сорта "ако не ви притеснява че изсушават устните са много трайни" ...

# 368
  • София
Мда, като тапетно лепило са. Жалко, имах бледа надежда. Ще залагам на NARS.

# 369
Ужасни са.

# 370
  • София
Толкова са зле тази серия червила на Мейбълин , че даже и инфлуенсърите дето им ги дават без пари се чудят как да замажат. Преди малко гледах видео в тик ток  , в което дамата каза нещо от сорта "ако не ви притеснява че изсушават устните са много трайни" ...
Последно гледах и аз една мацка как ли не се мъчи да ги рекламира милата - слага ги като руж, сенки, но на устните едва-едва сложи и го размаза Joy Но пък явно имат и фенове, защото гледам, че и доста нови цветове са пуснали. А и щом им сменят опаковките..

# 371
Аз харесвам и суперстей и Теди тинт.

# 372
  • София
Аз ги слагам за разни поводи, при които искам да знам, че няма да мръдне. Свалям после с двуфазна мицеларна вода и нямам проблеми. Ама консистенцията е... ад.

# 373
Аз пък от серията Super Stay просто обожавам Vinyl Ink. За всеки ден е малко хард, разбира се, но за по-специални поводи е истинско спасение. Премахвам го с малко зехтин за секунди

# 374
Точно с винила не се сработих аз, самото усещане и после как ми стоеше на устните ми беше биг но но. И открих shine bomb и даже на рождения ден бях с него - в жегата, с ядене, пиене и целувки, за цяла вечер нанесох веднъж допълнително и то всъщност нямаше нужда. Просто викам така и така си дооправям грима поне да сложа още малко червило.
Впечатли ме тогава.

Общи условия

Активация на акаунт