Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 21 815
  • 522
  •   1
Отговори
# 450
Mehr е прекрасно червило.
Сега в новата колекция има Stone, като молива.

# 451
  • София
Mehr е наистина уникално, но стои толкова различно, че не е истина просто Grinning И не само то всъщност. Вчера тръгнах да търся Шанела, по който страдам, че го няма вече и в Гугъл ми излязоха суочове и снимки на червилото, които нямат нищо общо с цвета, който е при мен.
Сега се сетих, че на Mac харесвам и Faux, който също се води студен. Djuli, виж го и него, ако харесваш такива. То е по-светло обаче и е сатенен финиш (аз го харесвам - траен е и не изсушава устните).
Stone при мен е смърт! Ужасен цвят, който не знам на кого би отивал. Такива нюанси за мен лично състаряват и създават една .. как да го кажа, несвежа и посърнала визия Simple Smile

# 452
Аз много обичам и modesty на MAC.

# 453
  • София
Цитат
Аз много обичам и modesty на MAC.
Modesty е cremesheen и е по-мазно и нетрайно. Аз търся течно матово с цвета на Mehr, но досега не съм открила такова. Ако се сетите нещо, споделете Simple Smile

# 454
  • София
Мацки, минавам да се похваля, че си открих мечтания нюанс mauve червило. Оказа се едно забравено от мен на L’Oréal - бях го поръчала от Ebay, защото естествено тук го няма Simple Smile Цветът е Saucy mauve и стои страхотно. Комбинирам го с молива на Mac Whirl или с един на Chanel. Не е мат, но е доста трайно.
Похвалете се и вие с някое комбо или нова придобивка Simple Smile

# 455
  • В морето
Да се похваля аз с нещо интересно и леко необичайно Stuck Out Tongue Winking Eye

Това пише на капачката.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 00:25 от Taffta

# 456
Аз се хваля с Диор 720, днес минах през парфюмерията и толкова ми хареса цвета, че го взех, въпреки че персоналът ужасно ме дразни и се бях зарекла да поръчвам единствено директно от Диор. Естествено нямаха мостра на новия Мис Диор, имали само мостри на Прада и Клое, друго не могат да ми предложат 😏

# 457
Честито, прекрасно е!
Пробвайте го обаче първо, насляпо не е добра идея никога.

# 458
Благодаря много, пробвах и двата обсъждани цвята, но имам други цветове близки до 743, а и 720 беше любов от пръв поглед. Суоч на ръка ми стига, рядко се лъжа в цвета. Относно благодаря за препоръката, не бих се загледала в цвета по принцип. Взех мат версията.

# 459
  • София
Благодаря много, пробвах и двата обсъждани цвята, но имам други цветове близки до 743, а и 720 беше любов от пръв поглед. Суоч на ръка ми стига, рядко се лъжа в цвета. Относно благодаря за препоръката, не бих се загледала в цвета по принцип. Взех мат версията.
Честито, че ти харесва Simple Smile Дано и да ти отива, защото и аз така го купих впечатлена от проба върху ръката в магазина. Но като се прибрах и го пробвах, много се разочаровах. Стои много бабешки и едно такова странно - просто не е моето Cry

# 460
  • В морето
И аз го загледах този номер 720, наистина впечатляващо изглежда на снимките, но ще тествам първо, че ярко ми се вижда за неносещи-много-грим.

# 461
На моя пигмент на устните застана перфектно, действително цветът е леко убит, но на 15 градуса сутринта беше страхотно есенно червило. Слизайки в София обаче ми се стори скучно, температурите тук предполагат все още ярки летни цветове, затова ще отпочива малко. За моя вкус не е ярко, но аз не съм критерий, защото обожавам всякакви червилни експерименти, включително и много тъмните зимни лимитки. Червилото обаче предразполага да се носи по френски маниер с размазване с пръст или четка и според мен би седяло добре и на по-обрани визии, стига да пасне цветово.

# 462
  • София
На мен много "утрепано" ми стои. Пробвах го и не така плътно нанесено, а само с потупване, но пак не ми харесва. С топъл подтон съм, но такива откровено кафяви с керемиден оттенък не ми стоят добре или поне аз не се одобрявам. Може и да е, защото съм на по-розова, mauve вълна - някак повече освежават, независимо от сезона.
По същия начин ми стои и на Lisa Eldridge Velvet muse. Поръчах го на сляпо по снимки в нета и се оказа греда (поредната Simple Smile)

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 23:46 от ShokolaDkaa

# 463
  • В морето
sunrise_sunset - еййй това много ми хареса, така си го описала сякаш е за мен! Още утре ще гледам да тествам, сякаш не ми се поръчва без да го видя, както правех досега.

# 464
И аз повлияна от форума тествах 720, но на моята кожа стои по-кафяво от нужното и ще се въздържа. Да използвам поста и да попитам за предложения за червило , подобно на Диор адикт 612, което в момента не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт