Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 22 109
  • 531
  •   1
Отговори
# 435
То е. Няма по- добро за мен.

Така е, аз го имам. Но ми се иска и друг нюанс да пробвам. Една идея не толкова ярко

# 436
720 е иконично червило на марката, есенно е, но не червено. Вижте го, нвероятно е. Всички ме питат за него.

# 437
720 е иконично червило на марката, есенно е, но не червено. Вижте го, нвероятно е. Всички ме питат за него.

Леле, сега го видях. Наистина изглежда страхотно! Утре отивам и да го прибвам на живо. Много благодаря!

# 438
Сподели как го намираш, но това е червило, което отива за мен на всеки и маже да се нанесе леко или много тежко като вечерно. Есен зима е неговото време. Блестящо и красиво.
Това е червилото с което Диор винаги рекламират, снимат и показват на устните на актрисите. Аз така разбрах за него.

# 439
Сподели как го намираш, но това е червило, което отива за мен на всеки и маже да се нанесе леко или много тежко като вечерно. Есен зима е неговото време. Блестящо и красиво.
Това е червилото с което Диор винаги рекламират, снимат и показват на устните на актрисите. Аз така разбрах за него.

Ще дам отзиви задължително. Видях, че в АППа на Дъглас с талон ми излиза на най-добра цена. Та го поръчах заедно с молива .

# 440
С кой молив поръчахте Диор 720?

# 441
С кой молив поръчахте Диор 720?

Със същия молив - 720

# 442
  • София
720 Icone е по-керемидено и е доста тъмно при мен. Съветвам ви да го пробвате преди да поръчате. Аз имам 999 велвет и много го харесвам, но 720 не ми допадна - между кафяво и червено е. Така си ми стои и не го нося Sad
Аз имам 743 Rouge Zinnia и е страхотно, но не е мат (поне преди нямаше). Много хубаво тъмночервено е и прави зъбите бели, а и е подходящо за сезона.
Имам и аз едно питане. Харесвам много Mehr на Mac и съм в издирване на подобен цвят, но течно матово. Някакви идеи?

# 443
Аз не мисля , ме има аналог на Mehr, аз просто го обожавам със soar lip liner.
Аз съм метнала око на новите гланцове на Кико , зарината съмс  гласове и пак искам , ли искам 😃

# 444
  • София
Не се сещам за течно матово, но със сигурност има. Кремообразно има на Ревлон - Sassy Mauve.

Аз точно лилавата жилка не можах да харесам достатъчно е Soar и много по- често посягам към Nyx Ever, което е една идея по- топло и определено повече ми пасва цветово. Като издръжливост не може да се сравнява с МАС.

# 445
  • София
И аз харесвам много Nyx Ever, той е по-розов и ми стои добре. Soar и при мен лилавее.
Хубавото на Mehr е, че е точният баланс между розово и лилаво за моя подтон на кожата и до момента не съм му открила алтернатива. Единствено Chanel velvet Extreme matte 118, но ми свършва, а вече го няма Sad

# 446
Шоколадка, ти не беше ли маслинена?
Ако да, не мога да повярвам, че Merh ти харесва. Моето така отлежава в шкафа... Няма друго червило, което да ме прави така мъртва като него 😀 при мен избива ужасен сив цвят..

# 447
  • Sofia
Ще издирвам това Mehr, на мен много ми отиват студени нюанси.

# 448
  • София
Шоколадка, ти не беше ли маслинена?
Ако да, не мога да повярвам, че Merh ти харесва. Моето така отлежава в шкафа... Няма друго червило, което да ме прави така мъртва като него 😀 при мен избива ужасен сив цвят..
Да, с жълт подтон съм и учудващо, но Mehr ми стои уникално - точно, каквото търся е. Между другото, забелязала съм, че най-вече при Mac има голяма разлика в цветовете при различните партиди. Ползвам Velvet Teddy и всеки път е различно - някой път е по-розово, а друг път пък по-сиво. Много странно. Принципно е разбираемо, че няма как да са 100 % един и същ цвят, но все пак. С молива Whirl е същата работа.
Tulip, пробвай Brave - той е другият ми фаворит и е сходен с Mehr, но е със сатин финиш (който също не е никак лош Simple Smile

# 449
Еййй, подстрекателки Simple Smile
И аз поръчах Mac Mehr. Дано да ми допадне, на мен ми отиват студени нюанси. Цвета много ми хареса като го видях.

Общи условия

Активация на акаунт