Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 22 302
  • 531
  •   1
Отговори
# 525
Очаквам с нетърпение Есте  Лаудер 440 с молив. Направих онлайн поръчка, защото в нашия Дъглас го нямаше наличен.

# 526
Очаквам с нетърпение Есте  Лаудер 440 с молив. Направих онлайн поръчка, защото в нашия Дъглас го нямаше наличен.
Хубава е консистенцията на червилата и гилзите са топ, после да ги покажеш!

# 527
  • София
Къде го намерихте? Това ми беше любимият цвят на EL, но навсякъде беше изчерпан.

# 528
Сутринта докарах страхотен цвят комбинация този молив на Никс

NL chocolate milk
И отгоре сложих малко от това матово червило на Panacea cosmetics

Малко пресушаваща комбинация стана, но много ми хареса цвета който се получи

Пробвах го олиото на Nuxe, раздвоена съм, като го сложих веднага омекоти устните, но няма дългосрочния ефект на балсама в бурканчето с мед. Една идея и по-ароматизиран ми е.

# 529
Къде го намерихте? Това ми беше любимият цвят на EL, но навсякъде беше изчерпан.
Нямам идея къде е имало наличност. Написах, че онлайн дадох поръчката .

# 530
  • София
Сутринта докарах страхотен цвят комбинация този молив на Никс

NL chocolate milk
И отгоре сложих малко от това матово червило на Panacea cosmetics

Малко пресушаваща комбинация стана, но много ми хареса цвета който се получи

Пробвах го олиото на Nuxe, раздвоена съм, като го сложих веднага омекоти устните, но няма дългосрочния ефект на балсама в бурканчето с мед. Една идея и по-ароматизиран ми е.
DzhuliB, а как са тези на Panacea? Много ли изсушават устните? Примерно в сравнение с тези на NL.

# 531
В сравнение с NL повече бих казала. С червилата на NL не изпитвам дискомфорт аз. Тези са една идея по, но е сравнително добре, спрямо например на Lollipop cosmetics x Tanya hristova. Имам един много хубав цвят обаче мнооого изсушават.
Иначе на Panacea имам само този светъл нюд и си го ползвам, защото друг такъв светъл цвят не съм намерила и много ми харесва в комбинация с тъмни моливи и червила. Прелива се страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт