Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 23 277
  • 547
  •   2
Отговори
# 420
И аз съм съгласна, имам доста продукти, а не знам колко живота ще ми трябват да ги изхабя. Решила съм да не се затрупвам, аз се прецаках и с пептидното балсамче на Ole Henriksen, макар че в сравнение с това на Summer Fridays е една идея по-добро.

# 421
Аз обичам да имам разнообразие от продукти и цветове. Имам любими, но обичам да разнообразявам, да сменям, да имам избор.
Сега поне са модерни глосовете, а аз предпочитам червилата в гилза. Надявам се това да ми помогне в ограничаването на излишното пазаруване.

# 422
  • София
Аз така и не намерих червило в гилза, което да издържи над 30 минути. Но си знам, че при мен е така. Затова и не само предпочитам течни матови червила, а и имам доста кръгло лице и бляскави устни не ми ходят.

# 423
Да ви кажа, провокирана от NaiV, която писа в друга тема, а на мен са ми слаби ангелите и хич не се бавих, купих веднага новия глос на MAC и е просто пристрастяващ! Такова разкошно усещане ми носи на устните. Да не говорим, че са така хидратирани, че са двойни!
За този става въпрос
https://www.notino.bg/mac-cosmetics/lipglass-air-khidratirassh-bljask-za-ustni/

# 424
При мен на голдън роуз обикновените червила в гилза, червен цвят, ми издържа повечко време.

Сега поръчах за първи път на Dior Rouge. Ще видя то как ще ми е. Преди съм ползвала Addict, но нямам спомени дали ми е било трайно. По-скоро не.
Ей това взех наскоро

Три пъти съм го слагала. Издържа ми цяла вечер. Снощи имаше леко изтриване, но аз си похапнах мазнички неща, та според мен е нормално. Изглеждаше да е равномерно изтриването.

# 425
Dior Adict не е трайно, но е така приятно креместо, ммм!

# 426
Здравейте, някой някога откривал ли е червило на sephora в цвят Pretty beige, защото когато съм го търсила в douglas този цвят никога не е бил наличен.

# 427
Е как червило на Sephora ще е налично в Douglas? Thinking

# 428
Охх, обърках се, в Sephora 😄 просто този цвят го няма, има почти всички други, но се надявам поне някой да го е виждал.

# 429
L’Oréal са пуснали колаборация с Mugler. Сега видях, че червилата и къшън фон дьо тените ги има налични в Нотино. Много се чудя да си взема някое от червилата, но като гледам цветовете, нещо не ме грабват много. Вие какво мислите?

# 430
Dior Adict не е трайно, но е така приятно креместо, ммм!
О, да, и аз мисля, че е много приятно, Мими.

# 431
Здравейте! Преди време една дама много препоръчваше едно червено червило на Dior от Велвет серията. Мисля, че не беше 999. Имате ли идея кое е, че не ми се връща толкова назад да търся 😅

# 432
То е. Няма по- добро за мен.

# 433
  • на последния етаж
Червеното червило понякога цапа зъбите. Как се предотвратява това?

# 434
  • София
Червеното червило понякога цапа зъбите. Как се предотвратява това?

Знам за трик с мазване на много тънък слой вазелин. Аз нося червено червило предимно и от време на време проверявам с малко джобно огледалце или в тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт