Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 22 077
  • 531
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Тези на Лореал са трайни върху устните, но ужасно лепкави. Полумат, в началото с блясък, който бързо попива и се матира. Консистенция на гипсовите мейбълин с капка масло, колкото да не засъхва и да стои като лепило през цялото време.

# 481
Имам червеното, не знам кой номер е. При мен издържа дълго, трансфера е минимален.  Да знаеш, че лепне. И да обърна внимание, че трябва да се разклати преди употреба.

# 482
  • София
Да, Лореал за жалост са лепкави като винил инк на Мейбълин, иначе цветовете са хубави.
Течните на Диор на мен грам не ми харесват и не ги препоръчвам, въпреки че съм фен на течните матови червила по принцип. Не си заслужават цената, ама изобщо!
Аз пък напоследък се върнах към един забравен от мен любимец - Mac Creme cup. Това беше първото ми червило на марката и много си го обичам. Забелязвам обаче промяна и то не само в текстурата, ами и в цвета. Преди беше красив розов нюд, а сега е по-peachy. Срамота! Вие забелязвали ли сте такова нещо? Аз принципно много рядко подновявам, тъй като имам прекалено много, но все пак любимите ми като свършат, взимам пак. И при Мac винаги има разлика. Velvet Teddy и моливът Whirl никога не са еднакви Simple Smile Много тъпо..

# 483
Аз много, много обичам течното на Диор в цеят 558. Мисля, че е по-универсално от 720, което също е прекрасно. В матовата версия 558 някак е супер сухо и цветът е по-различен. Мъча го вече него доста време. От течните миналата година си купих това с частичките, на мен ми седи ужасно, супер сухо, набива се и все едно съм изръсила един буркан голям брокат върху устните 😀
Чудя се какво да го правя😀

# 484
И аз чак не съм във възтрг от глитерите на Диор. Не че не е хубаво, но устата много суха става. Сега по Коледа ще го изваждам пак...че и две купих, едното от Лондон ми го пратиха от нетърпение 🤣🤣🤣

# 485
  • София
Аз купих няколко цвята още веднага като излязоха и ги разкарах скоропостижно. Бяха сухи, лепкави и не ми харесаха. Сред дрогерийните има в пъти по-добри...
Но явно си е индивидуално, щом на вас ви допадат Simple Smile
От по-високия клас течни матови харесвам само на Tom Ford и двустранните на Chanel, които така и не заредиха тук Sad
Мими, това от линка, което ти препоръчаха, според мен няма да ти хареса. Сухо е доста..

# 486
До сега не съм открила дълготрайно, течно матово, което да не изсушава. Отказах се от тях.
Винила на Мейбълин ми харесва и не ми изсушава толкова.

# 487
А, Шоколадка аз няма да го взимам, само да го видя.
Сега се радвам на новия глос на МАС.
Шишенцето много ме кефи...

# 488
  • Sofia
Моите течни матови Диор ги нося с гланц отгоре и стават satin Grinning. Иначе устните ми изглеждат сухи и свити.

# 489
Изсушават коледните Диори, но аз си ги обожавам. Всимки ме питат с какво съм. Купих много и съжалявам, че тази година нама да има в коледната колекция.

# 490
Аз имам 3, две 999 и още едно по нюдесто! 🤣🤣🤣

# 491
Аз пък много ги харсвам - имам две 999, две 333, 353 и 113. А, и маскарада.
Смесвам понякога два цвята.
Аз хаерсам устните да ми сухи. Сега ще пътувам и се надявам някъде по летищата да има нещо изостанало и да се се заредя.

# 492
Бях цяла вечер с червилото на НЛ, за моите много сухи и проблемни устни е ок. Не се е изтрило и не съм подновявала въпреки пиене и пушене.
Но със сигурност съм отвикнала да нося червило.

# 493
  • София
Ето това течно матово червило на Mac не изсушава, поне при мен - https://www.notino.bg/mac/retro-matte-liquid-lipcolour-matirassh … rvilo/p-15701297/
Почти не го усещам на устните, лошото е, че това върви и с ниска трайност.

# 494
Имам го, друг цвят е, но нещо не уцелих цвета, тъмно ми е и май само веднъж го носих, та нямам много мнение. Ще взема да го понося и ще преценя.

Общи условия

Активация на акаунт