Хаха, започваш абсолютно правилно. Не съм стигнала до МАС още, но съм твърдо убедена, че няма да ми отива

Извънредно изненадващо се оказа, че съм един от хората, на които Alone Time им стои чудесно.

Несъзнателно бях и облечена много подходящо - със светлосив пуловер, черни, имитиращи кожа панталони + доста минималистичен грим без никакъв цвят в него, но с драматично направени мигли. Та, веднага добих представа в каква ситуация мога да го нося. Но и генерално не мисля, че е уау стряскащо, няма да ми се налага да го мисля много. Страшно съм изненадана!
(Но и на фона на Folio, например, Alone time си е направо носимо. Folio е... сякаш вече не си между живите.

Вероятно още по-изненадващо е, че и Signature Move - по-тъмният и една идея по-топлият му събрат, също ми легна без да ми стои твърде ретро. Но е повече statement там. Някои от другите нюанси също много ми харесаха, но те бяха далеч по-предвидими и няма да ви отегчавам.
Thanks It's Mac се оказа една идея по-студено за мен (него го суочнах само, не съм го слагала на устните). На тази дълбочина розов нюанс трябва да внимавам и да стоя настрана от тези, които имат нещо... синьо/неоново/бяло в базата. Наистина не знам как да го обясня, но ми стоят излишно... ярко и много студено. Може и от студените отблясъчета да е в случая. Hug me обаче ми заспа!
Видях Warm Teddy и мисля, че ще ти се получи схемата със Spice молива!
По този въпрос:

Май съм готова с финална присъда. Има разлика в нюанса, но не е голяма. По-големият проблем е, че Velvet е много по-мат от Matte, няма тази кремообразност като усещане и завършек като визуален ефект. Въпросът е, че в МАС не видях нищо подобно, а ако там няма, то просто никъде няма да има... Вероятно в даден момент ще го взема.