Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 24 784
  • 581
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Скрит текст:
Радвам се, че са ти харесали Simple Smile Тази серия на Nyx също е много добра - Smooth Whip Matte. Като мус е, но е дълготрайно, макар че има трансфер в началото. Наподобява много Matte lip cream серията, но е с по-гъста текстура. Има и дооста богат избор от цветове. Заслужават да се прегледат Stuck Out Tongue (Аз имам цвят Teddy Fluff и ми е една идея тъмно, но е страхотно истинско кафяво 🐻).

Тъкмо си казах, че временно се спирам с новите червила...
Аз имам едно по-старо Nyx Lingerie в нюд розово, мисля, че е от миналата година, и намирам разлика с чисто новото ми в цвят Sizzlin. По-старото е с по-мека формула, но не държи толкова, колкото червеното в момента.

# 571
  • Sofia
Взех си за всеки ден едно просто ревлон в студено перлено бежово розово. Цветът е изненадващо устойчив, текстурата не мазна.
Натурално устните ми са бледи като на удавник, а това ми дава малко цвят без да е нужен цялостен грим.

# 572
  • на последния етаж
Много хубав цвят! Кой номер е?

# 573
  • Стара Загора
Здравейте , дами ! Излез ми клипче в Tik Tok ,на тези червила на Dior. Много ми харесаха ! Не ги намирам в нашите сайтове . Има ли ги в България , и къде мога да ги намеря ?

# 574
Оо, от коледната колекция ще са.
Уж щяло да има много, не като миналогодишните. Да видим.

# 575
  • Стара Загора
Благодаря,Денси ! 💕 Значи ,тепърва предстои ,да се порадваме на тези красоти ! Ще следя с нетърпение!

# 576
  • Sofia
Много хубав цвят! Кой номер е?

460 blushing mauve

# 577
Оо, от коледната колекция ще са.
Уж щяло да има много, не като миналогодишните. Да видим.
М дааа, от едната страна са с блясък, което омекотява сухотата на лаковите червила. Тъй, че чакаме коледа😍

# 578
Вече съм на есенна вълна. Много приятен  цвят- води се слива. Търсих го в други брандове- Диор, Герлен, но го намерих само в Кларанс. Не е много трайно и затова продължавам да търся. Може би в други магазини на Дъглас го има, но в Бургас е това положението. Ще се радвам, ако ми подскажете какво да поръчам. Купеното на снимката е 744 S

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 15:33 от Die Eiskönigin

# 579
  • София
Вече съм на есенна вълна. Много приятен  цвят- води се слива. Търсих го в други брандове- Диор, Герлен, но го намерих само в Кларанс. Не е много трайно и затова продължавам да търся. Може би в други магазини на Дъглас го има, но в Бургас е това положението. Ще се радвам, ако ми подскажете какво да поръчам. Купеното на снимката е 744 S

Виж просто матовата и велвет серии на Clarins, те са по-дълготрайни, а формулата им е чудесна - не изсушават устните. Мисля, че като цветове се дублират, така че вероятно ще има същия цвят Simple Smile
П.П Май е това https://douglas.bg/clarins-joli-rouge-velvet-conf-75031
Тези новите на Диор май са сходни с любимите ми двустранни на Шанел, които хвалих тук няколко пъти Simple Smile И които така и не заредиха в БГ Sad Иначе и аз ги видях от разни инстаграмърки, но не тая големи надежди... Ще видим де, дано не съм права.

# 580
Взех си за всеки ден едно просто ревлон в студено перлено бежово розово. Цветът е изненадващо устойчив, текстурата не мазна.
Натурално устните ми са бледи като на удавник, а това ми дава малко цвят без да е нужен цялостен грим.
Скрит текст:
Много са хубави, това са новите цветове и аз харесах и цвят, и текстура, и как стои, но... не е за вярване направо, това червило ми изсушава устните! 🙄

# 581
Някой знае ли за олио или течен балсам от типа на Catrice full five или summer fridays, hydra boost neutrogina lip oil, да не лепка, да е кремаво с много голям апликатор. Ида не прави устните твърде розови.

По скоро цвят kiko lip gloss - tutu rose.
Нещо млечно розово прасковено. Да не потъмнява устните и да не е прозрачно.

Общи условия

Активация на акаунт