"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 189 919
  • 5 129
  •   3
Отговори
# 5 070
  • Буркина Фасо
не можеше ли да ги внесеш в сметката си? банките приемат безплатно вноските.

# 5 071
  • София
не можеше ли да ги внесеш в сметката си? банките приемат безплатно вноските.
Не всеки банков клон има машина за броене на монети.
Ако някой даде информация къде мога да направя това, ще съм благодарен. За Уникредит и ОББ става дума

# 5 072
  • Буркина Фасо
не е ли техен проблем? ти им даваш парите, а пък те ако искат да викат помощници за броенето.

# 5 073
  • София
не е ли техен проблем? ти им даваш парите, а пък те ако искат да викат помощници за броенето.
Мой проблем е, защото ако ги чакам един час да броят парите, мога да съм в кабинета и да работя. Тоест губя пари от това, че си пилея времето или пък ако много съм работил, мога да съм някъде другата или да спя един час повече. Ценя си времето.

# 5 074
  • Буркина Фасо
ами плащай с тях в магазините. те умират от кеф за жълтите стотинки. Grinning

# 5 075
Е, много си цениш времето, щом го отделяш да се занимаваш със стотинки.

# 5 076
Кво? Нищо не разбрах.
Разгул, презадоволеност, социални плащания
Така е в по-старите членки на ЕС, НО сега ние ще плащаме и за тяхното разхищение.😉 За нас отново ще бъде затягане на коланите, голата гордост, че сме в “клуба на богатите” длъжници и се отдалечаваме от Путин.Какво още  му трябва на гордият българин?
Да видим и кога ще се изсипят инвеститорите.На 01.01.2007г., когато влязохме с румънците в ЕС, британски журналисти чакаха на летище да видят колко от новите членки ще пристигнат веднага.Дали и наши журналисти да не отидат на софийското летище първи да посрещнат инвеститорите, които с трепет чакат да влизането ни в еврозоната, за да ни засипят с инвестиции?

# 5 077
Кой  е писал за българите? Европа ще става като нас както се вижда.
  Нито пък дотираме африкански режими, нито са тръгнали към нас на социални помощи търпи. 
 Каква е Европа  е взето от коментари и виждания  от мрежата, взаимствано, не е лично мнение.
  И големият страх да не ни развали оттам идва, от изказвания в мрежата, дори от тук.

# 5 078
Българите в момента са разгулни и презадоволени, добре че влизаме в ЕЗ, та да спрем социалните пенсии по 300 евро и да ги дадем на Украйна.
В някаква паралелна реалност сме тук, както обикновено.

Пак вашата Украйна. И лъжи, че някой щял да вземел пенсиите на тарикатите.

Социална пенсия означава, че човекът през евентуалните 50-55 години, които има до получаване на социала, няма поне  15 години, в които да се е осигурявал.

Ами този човек в целия тоя живот не е бил без доходи, все е ял, обличал се, консумирал ток и вода, нали?

Изобщо не е приятно да си внасяш осигуровките, а тарикатът на същата длъжност да си взема цялата сума, че даже и да те пита, колко внасяш, че и защо внасяш (това е мой случай реален). И после - всички ще сме на минимална, ама аз съм се лишавала за да се осигурявам.

# 5 079
дали би имало риск от сътресения с ЕЗ
Сътресения може да има само ако ЕС реши да финансира с теглене на огромен дълг войната в Украйна. А ако добавиш, какво разбираш под риск, може даже да съм по-конкретен.

По-скоро имах предвид дали служебното правителство няма да реши да пробва някакво отлагане или стопиране на процеса заради извънредни обстоятелства - или някаква подобна врътка, на каквато се надяват противниците на ЕЗ.

# 5 080
Не знам
Обаче ако сега откажем по някакъв начин еврото, цените няма да паднат, а ще има и още разходи.
После когато "му дойде времето" (а ще дойде, защото сме подписали) всичко отноео + допълнително покачване на цените, щото всички си знаят и пак ще мине.

И ще стане като оня дето хем ял сол, хем го били, хем го е*Али.

# 5 081
По-скоро имах предвид дали служебното правителство няма да реши да пробва някакво отлагане или стопиране на процеса
Не. Има закони които трябва да се спазват.

# 5 082
Сега вече не можем да откажем еврото. Сърдете се на Гумен Речев за великите му дела през 97ма. Той и аверите му ни пуснаха по тази пързалка, приземяването предстои, за някои ще е доста твърдо

# 5 083
Почти никъде вече няма стартови пакети. В Уникредит директно ми казаха “чак след Нова година, при нас всичко е разграбено”.

# 5 084
  • Буркина Фасо
ако си градско чедо  е възможно. много са маймуните на клона Grinning
на село бях единствен купувач на пакета (когато бях в банката).
следващите дни и познати са си вземали без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт