"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 276 286
  • 7 458
  •   8
Отговори
# 6 015
  • София
Защото без такива индивиди като резидента, бойко и компания, статистиката можеше да бъде още по-благоприятна. Това е за друга тема обаче

# 6 016
Новата опорка! Лева ще се върне! Национален референдум за връщане на лева! 😂🤡

# 6 017
  • Deutschland/HE
Започнаха панаирите. Обединение 29 (вчера за първи път чух за тях): Създаване на проблеми в Кауфланд

Днес сутринта и една възрожденска създателка на цифрово съдържание, също така и: Българка, православна християнка, майка на три деца – пазителка на традиционните семейни ценности, призова:

Цитат
Онези от вас, които усещат нервно напрежение, имат уникалната възможност да се разтоварят от него посредством скандали в магазинната мрежа. Просто излезте на пазар, платете в лева и… следвайте събитията.

# 6 018
Започнаха панаирите. Обединение 29 (вчера за първи път чух за тях): Създаване на проблеми в Кауфланд

Днес сутринта и една възрожденска създателка на цифрово съдържание, също така и: Българка, православна християнка, майка на три деца – пазителка на традиционните семейни ценности, призова:

Цитат
Онези от вас, които усещат нервно напрежение, имат уникалната възможност да се разтоварят от него посредством скандали в магазинната мрежа. Просто излезте на пазар, платете в лева и… следвайте събитията.

Лилия Божкова! Отявлена копейка и путинофилка. Същата дрънкаше врели-некипели, когато Школо беше прехвърлено на друга частна фирма. Англичаните щели да ни видят отличниците и да ги подлъжат да ходят на запад. Между другото синът и на тази смешница работи в Испания. Не в Русия.

# 6 019
  • Пловдив
Къде ги намирате тези. 🤣🤣🤣 На мен фейсбук не ми предлага подобни публикации, може би защото не ровя на тази тема. Изобщо не ме интересуват подобни нелепици, че чак и да ги разпространявам.....Кой изобщо се връзва на подобни шуротии. Ама, като гледам как пост след пост се цитират, явно има кой. Това е абсолютно несериозно. Някаква болезнена пристрастеност подозирам да се издирват подобни публикации. 🤔

# 6 020
За сведение,в Изипей може да пуснете фиш за тото и да го платите с левове.

# 6 021
Там е работата, че не се издирват, а ни заливат буквално.
Вълнуват се от "подобни щуротии" избирателите на Костадин. Това за Школо от него тръгна от трибуната на НС. От там тръгна и за Шенген, че ще ни залеят с мигранти, от там тръгна и че курсът при смяната на лева с евро ще е друг и ще обеднеем, от там тръгна и че цените ще станат двойни и т.н. Та има вярващи и още как, щом гласуват за него. Малко ли сме ги чели тук в темата. Този е вреден за обществото. Добре знае, че лъже хората, но продължава.

# 6 022
  • София
Когато левъ беше свободен

# 6 023
  • София
Там е работата, че не се издирват, а ни заливат буквално.
Вълнуват се от "подобни щуротии" избирателите на Костадин. Това за Школо от него тръгна от трибуната на НС. От там тръгна и за Шенген, че ще ни залеят с мигранти, от там тръгна и че курсът при смяната на лева с евро ще е друг и ще обеднеем, от там тръгна и че цените ще станат двойни и т.н. Та има вярващи и още как, щом гласуват за него. Малко ли сме ги чели тук в темата. Този е вреден за обществото. Добре знае, че лъже хората, но продължава.

Много точно. Ако ги нямаше щуротиите на копейките, то и тази тема нямаше да я има, нямаше да я има и паниката за еврото, че щели да ни анексират, цените да са двойни, незаконни реферерендуми,  да обедняваме и какви ли не глупости.

# 6 024
Даже и Путин направи референдум за Крим, преди да го присъедини, ей така формален, фалшив, .... но го направи, а нашите политици дори не си направиха този труд, когато му беше времето, колкото и да протестирате е факт и когато не са те питали си е чиста анексия. Сега КК виновен, че говори и прави глупости, ами те не са безпочвени, а можеше изобщо да не се стига до тях.

# 6 025
Ето я и поредната Костадинова опорка.

# 6 026
  • София
Ето я и поредната Костадинова опорка.

Затова не им допада, че публикуваме Костадиновите глупости от фейсбук и тук. Вижда се кой им е първоизточникът и, че не отнася нищо друго освен подигравки.
Глупостта за нелигитимен реферерендум е поредното доказателство кой/кои стоят зад антиевро кампанията. Wink

# 6 027
Със средна заплата за страната от 500 лева бруто през 2008-ма година, не знам кой лъжете, че сте живяли по-добре.
Виж и цените какви бяха.

Помня ги доста добре, нищо че бях гимназистка. През зимата имахме трицифрени суми ток на трицифрени заплати. Подготовката ми за началото на учебната година също излизаше трицифрена сума. Един учебник по английски беше трийсетина лева и имах съученици, които преснимаха целия учебник и купуваха само учебната тетрадка. Хубав mid-range телефон беше колкото една средна заплата. Като гледам с какво разполагат днешните тийнове, се чудя дали биха оцелели в началото на хилядолетието изобщо. Ние сме мислехме, че дрехи от Витошка са "маркови".

# 6 028
  • Бургас
Ето, на какви провокации са изложени магазините.
Цел? За мен, неизвестна, освен излагация за някакви дребни грошове, евентуално.

https://m.youtube.com/watch?v=WvCw4uvOsK8&t=109s&pp=2AFtkAIB

# 6 029
  • Далечният изток
А, този е от онова "обединение"...
"Приятел" във фейса видях, че го е пуснал. Вече не ми е приятел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт