"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 264 173
  • 7 171
  •   6
Отговори
# 6 930
  • Пловдив
Ееее, ами да се увеличават цените. Нека се увеличават! Какво пък толкова, нали няма да достигнат 1997. Докато не я стигнат да се увеличават. Пазар, какво да го правиш. Толкоз благословия на увеличаващи се цени не съм вярвала да доживея. Обикновено се опява за обратното.

# 6 931
Сирос
"Тия не минават вече. Пробвай с ще взривим ЕЗ отвътре и ЕС се разпада."
а добре. Но все пак, редно е да обясниш твоят пост с увеличението цената  на погребалните услуги в Бургас в тая тема? Как да го разбираме? Така и не го правиш, защото не можеш. Пропаганда къща не храни, Барса. Ще свърши.

# 6 932
Точно тези могат да си вдигат цените колкото решат и пак ще имат клиенти, Memento mori.
Те затова го и правят съвсем безогледно.
Хич не е от еврото дам…😎
Явно скоро не си опирала до техните услуги и не знаеш, че точно тези си качват цените всяка година.  На мен ми се наложи в началото на 25-та. Та тогава цените им бяха с + 100 нагоре. Може би и тогава еврото ми е било виновно дам.

# 6 933
Защо точно при смяна на валутата цените се коригираха нагоре?

Лекарство, което купувам всеки месец от 9,13лв. е 5.95€, дори старата цена стои на опаковката - 4,67€.

# 6 934

Лекарство, което купувам всеки месец от 9,13лв. е 5.95€, дори старата цена стои на опаковката - 4,67€.
това е пропаганда. Проста. Цените и до сега са се вдигали и без еврото. Защо?

# 6 935
  • София
Нана, обясни защо преди две години ми вдигнаха такса смет. Защо сиренето поскъпва редовно през последните 5 години, защо маслото поскъпваше, защо олиото поскъпна. Всичко това години преди ЕЗ.

# 6 936
Скрит текст:

Откога фактите са пропаганда? За да има стар етикет, означава, че няма ново зареждане в аптеката т.е. новата цена е поставена по усмотрение на собственика.
Каквото и да говорим, смяната на валутата се ползва най-малко за повод за вдигане на цените дори безпричинно.

Нана, обясни защо преди две години ми вдигнаха такса смет. Защо сиренето поскъпва редовно през последните 5 години, защо маслото поскъпваше, защо олиото поскъпна. Всичко това години преди ЕЗ.
Подготовка за влизане в ЕЗ.

# 6 937
Скрит текст:

Откога фактите са пропаганда? За да има стар етикет, означава, че няма ново зареждане в аптеката т.е. новата цена е поставена по усмотрение на собственика.
Каквото и да говорим, смяната на валутата се ползва най-малко за повод за вдигане на цените дори безпричинно.
кои тия факти?

# 6 938
  • Русе

При сигнали за нередно ценообразуване с евро (необосновано поскъпване, двойно етикетиране, проблеми с ресто, касови апарати), подайте сигнал към КЗП (0700 111 22, kzp.bg)
Не говорете, а подайте сигнал.

# 6 939
Заради инфлацията. А инфлацията се вдига, защо? Еврозоната, не така влизането ни в еврозоната където инфлацията е около 2% а нашата минава три разбира се няма нищо общо, ама ако помня добре го писах още преди излизането на конвергентният.
Нищо де. Сега ще се спре, даже и дефлация ще има да спре малко ръста на икономиката

# 6 940
Причината за инфлацията е, че народът купува като обезумял, извинявам се за израза. Пълни са с пари, изглежда. Магазините са претъпкани, всички влачат пълни колички. Преди НГ беше някаква лудница. Не може да се разминеш от хора, паркингите пълни догоре.

# 6 941
А кога по нг не е било така?

# 6 942
Ееее, ами да се увеличават цените. Нека се увеличават! Какво пък толкова, нали няма да достигнат 1997. Докато не я стигнат да се увеличават. Пазар, какво да го правиш. Толкоз благословия на увеличаващи се цени не съм вярвала да доживея. Обикновено се опява за обратното.
А заплатите от 97 ма дали ги искаме, че по спомен бяха около 10-15 долара?

# 6 943
$27 минимална при $100 квадрат жилище. Сега как е?

# 6 944
А кога по нг не е било така?
Така е. Значи не се влошава положението, а проблемът на Барса си е в нейният телевизор Grinning

Общи условия

Активация на акаунт