"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 161 998
  • 4 468
  •   5
Отговори
# 4 455
Аз например съм ЗА еврото, но съм против инфлационната политика на правителството, против вдигане на данък дивидент, на осигуровки и против прогресивен данък
Проинфлационна. Трябва да я финансират отнякъде
Не му е мястото тук, но лично аз съм разочарован от първият ни евробюджет

# 4 456
Аз например съм ЗА еврото, но съм против инфлационната политика на правителството, против вдигане на данък дивидент, на осигуровки и против прогресивен данък
Проинфлационна. Трябва да я финансират отнякъде
Не му е мястото тук, но лично аз съм разочарован от първият ни евробюджет
ако се разочароваш от пишещите го, по - добре ще направиш. Тия са за трепане. Меко казано.

# 4 457
Тия са?
Бюджетът трябваше да в строго рестриктивни параметри. Това което дават в момента няма и йота от рестрикции. Проинфлационен заради нестабилно правителство. Което ще влече много негативи.

# 4 458
Написала съм кои са. Написалите го. Корупционерите. Проинфлационен е, съгласна, но не заради нестабилно правителство. Много са си стабилни даже.

# 4 459
Тия са?
Бюджетът трябваше да в строго рестриктивни параметри. Това което дават в момента няма и йота от рестрикции. Проинфлационен заради нестабилно правителство. Което ще влече много негативи.
Как? По-стабилно правителство не сме имали досега-двама депутатите и един "премиер"

# 4 460
Проинфлационен е, съгласна, но не заради нестабилно правителство. Много са си стабилни даже.
Не са. Това е проблемът.
И корупцията няма нищо общо.

# 4 461
Проинфлационен е, съгласна, но не заради нестабилно правителство. Много са си стабилни даже.
Не са. Това е проблемът.
И корупцията няма нищо общо.
а кое има общо, щом не е корупцията?

# 4 462
  • София
Корупция и подкупване на ДА, за да знае за кого да гласува следващия път, щото частниците спят и ще плащат само.

# 4 463
ДА не са контингент от Столипиново за да се продават. Мирчев и компания си пускат опорките колкото да не ги забравят.
Ама то от амбулантен търговец, стигнал до председател на партия няма какво повече да очакваш.
@Сирос. Корупцията не покрива "Страх лозе пази". Личното ми мнение е, че Борисов трябваше да хвърли бялата кърпа и да остави "антикорупционерите" на мечките. Всички негативи от влизането в ЕЗ щяха да са за ... тези които внесат следващата папка с изпълнен мандат.

# 4 464
  • София
ДА са по-зле и от контингент от Столипиново. Тия от Столипиново поне работа вършат. Smiley

# 4 465
Какво ще хвърля Бойко? Вече нищо не може да направи. Даже и предсрочни избори не може да предизвика без позволение. Наскоро го видяхме. Най - лошото е, че провали предварително нещо, добро за нас. Още от днес се повтаря, че е виновно еврото, представям си следващата година. А единственият виновен е той.

# 4 466
Може може. Много може да направи.

# 4 467
  • Буркина Фасо
Вие с манифестациите там сте си останали, в оня строй, който и сега ни пробутват с патриотични факелни шествия.

Не, манифестации ще има само, ако местният бей заповяда. Нормалните хора не празнуват, строени да маршируват.
пак изтъркани рефрени.
преди имало манифестации, а сега протести. протести за какво, за добро или за лошо ?

# 4 468
На протест отиваш или по своя воля, или срещу заплащане в натура/брой.

Тези, който ходиха да протестират, а дефакто демонстрират, защото директорът е издал заповед, бяха умиращите от глад зърнари и пътищари. Театър.

Общи условия

Активация на акаунт