"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 189 868
  • 5 129
  •   2
Отговори
# 5 115
  • София
Единственото, от което не съм доволен в София към момента, е че оная грозотия МОЧА все още не е демонтирана.
Обърка темата.
П.с. Не беше учителка?

Гошо от почивка съм. С маникюр.
УчителКА съм, но клавиатурата на телефона си има автономно мнение. Това какво значение има в случая? Thinking
Да, обърках темата.

# 5 116
Аз ще се съобразя с бизнеса. Няма да го плюя. И ще плащам с евро. Съпричастност му се вика. И подкрепа за бизнеса. Нямам намерение да се карам с хората, които работят за хляба си. Нямам необходимост от излишни демонстрации за надмощие, той на мене - аз на него.

Съпричастност с нарушителите на закона? Браво!

# 5 117
  • Пловдив
Как нарушавам закона, че ще плащам с евро от 01.01. Никаква полза няма от протести. Ние сами ще се изядем като кучета. И онези срещу, които протестирате го знаят. Плащам с евро, получавам касов бон, взимам си покупките. Къде е нарушен законът. От поколение, което не може да чете, колкото и да протестира, не очаквам нищо.

# 5 118
Нарушава този, който ти заявява, че от първи януари няма да ти приема левовете.
Съвсем ясно е написано.

# 5 119
Почти виц
 На опашка за евромонети,  по едно време въпрос : Като свърша тези, пак ли трябва  да идват тук да си купувам?

Прочетох го, но въпросите са  излишни предварително, заблуда ли е,  закърнял усет за реалност ли  е, чиста простотия  или простота, голямо напрежение е  за няма нищо.
 Кой както сметне за добре да си пази нервите ,защото законът  е  едно, стадото  е друго.  Овци има от двете страни от първи - едни за едно, други за друго.
 Бабите да дават всички левове на внуците преди 1.1, че са невалидни после,  аз ще спазя това, да нямам невалидни , че е загуба.

# 5 120
  • Пловдив
Когато реално откаже да ти приеме плащане с евро, тогава ще наруши закона. Какво ти заявява нищо не нарушава. Честно, предавам се.

# 5 121
Да кажа за монетите.Вчера пред тавекс в мола имаше голяма опашка.Две жени се обърнаха недоволни от гишето и възмутено говориха, но не разбрах какво.Само минавах.В ръцете си държаха пликчета с жълти монети и явно или са ги отсвирили, или им искат такса за броене.По тв казват, че търговските банки и догодина ще сменят пари безплатно, но аз чувам, че навсякъде се цупели на монети и искат такса броене.Не, че на мен не ми взимат такса като внасям банкноти, но май доста хора, които искат да си обменят и малките суми, с които разполагат ще останат разочаровани.

# 5 122
  • София
Да ги вкарат чрез банкомата. А, монетите да харчат до Нова година.

# 5 123
Торбички с жълти монети, трудно ще се похарчат.В Била и Кауфланд казват да не се плаща в монети повече от 50лв. на каса.Хайде повечето хора ще прежалим монетите, но има от уязвими групи и за тях си е болезнено.

# 5 124
  • София
Има автомати по супермаркетите, които дават ваучер срещу жълти стотинки дори повече от 50 лева.
И не е като да нямаха повече от 6 месеца да изразходят стотинките.

# 5 125
Автоматите ги махнаха преди няколко месеца.

# 5 126
Таксата за монетите са седмичния хляб, който е основна храна за някои, мдамм...

# 5 127
по-назад се разправяше, че в банките приемат стотинки безплатно, ако са сортирани, не ми се търси къде точно, защото не ме интересува
имам макс 100 всякакви стотинки - под 1 евро в центове, под 1 лв в стотинки, не ги пазя

колко са различни нещата навсякъде, тук при мен по супермаркетите им трябваха монети, та ако им платиш 50 реала в монети дават подарък, примерно една кока кола... Тук обаче кеша все по-малко се ползва, дори тия дето мият стъклата по кръстовищата приемат електронно.

# 5 128
  • София
Единственото, от което не съм доволен в София към момента, е че оная грозотия МОЧА все още не е демонтирана.
Обърка темата.
П.с. Не беше учителка?

Или профила. Така става като управляваш няколко. Laughing

# 5 129
Какви са тези килограми жълти монетки над 50 лв, които твърдите, че са били събирани от хората? С каква цел изобщо е правено това?

Общи условия

Активация на акаунт