"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 273 670
  • 7 427
  •   2
Отговори
# 5 880
Не знам дали си вярва или просто плещи това, което искат да чуят еуглените, гласуващи за него. Пък може още да го държат изпаренията.
"Висока избирателна активност и суверенистите от Възраждане печелят изборите. Следва незабавно възстановяване на българския лев, завеждане на поредица от дела в Люксембург срещу Европейската комисия за фалшифицираното и незаконно анексиране на България в еврозоната, искове от страна на българското правителство за десетки милиарди щети, срив на еврозоната, разпад на Европейската комисия. България се превръща в световна новина, българите стават за пример на целия свят как един поробен народ извоюва сам свободата си."

# 5 881
  • Буркина Фасо
Кога станахте, къде пихте кафе?
Държавата работи, кервана си върви Wink
отдавна станахме и пихме кафето у дома.
кой е казал, че държавата ще спре, макар че е почивен ден?

# 5 882
Копейкин организира голям митинг, на който всички борци за лева ще направят клада и публично ще си изгорят евробанкнотите. Давайте патриоти, изгорете омразното евро Smiley
Почетен гост ще бъде нейно превъзходителство г-жа Митрофанова, която лично ще запали кладата.
Какви са тези глупости? 😂😂😂
Очаквам следващият въпрос да е: Защо си държите средствата в евро? Bowtie
Права си Jasmin. Копейките не са толкова тъпи. Ако има клада, еврото, което горят ще е имитация, а не истински банкноти.
Просто ще е още едно фалшиво представление на чуй ме, виж ме, маймуна съм и ставам за сеир. А всъщност отдавна си диплят евраците и си ги харчат доволно в омразната еврочужбина...

# 5 883
Честита Нова година!

Чакам следващите големи приоритети на държавниците ни след Шенген и Еврозоната.

# 5 884
  • София
Евробанкнотите и монетите ще се превърнат за всички българи в осезаем символ на свободата.
https://dnes.dir.bg/svyat/fon-der-layen-evrobanknotite-shte-se-p … mvol-na-svobodata
Поредното освобождение.
Много глупаво изявление на г-жа Урсула.

# 5 885
Скрит текст:
Евробанкнотите и монетите ще се превърнат за всички българи в осезаем символ на свободата.
https://dnes.dir.bg/svyat/fon-der-layen-evrobanknotite-shte-se-p … mvol-na-svobodata
Поредното освобождение.
Много глупаво изявление на г-жа Урсула.
То цялото превъзнасяне относно влизането ни в ЕЗ е глупаво. Имаме договор, който изпълняваме поетапно във времето, подробности /като допитване например/ са толкова незначителни, че няма смисъл от тях, така или иначе ни анексират. Wink

# 5 886
Скрит текст:
Не знам дали си вярва или просто плещи това, което искат да чуят еуглените, гласуващи за него. Пък може още да го държат изпаренията.
"Висока избирателна активност и суверенистите от Възраждане печелят изборите. Следва незабавно възстановяване на българския лев, завеждане на поредица от дела в Люксембург срещу Европейската комисия за фалшифицираното и незаконно анексиране на България в еврозоната, искове от страна на българското правителство за десетки милиарди щети, срив на еврозоната, разпад на Европейската комисия. България се превръща в световна новина, българите стават за пример на целия свят как един поробен народ извоюва сам свободата си.
..преди да върне бг лев ще има ли референдум кой иска Joy

# 5 887
Скрит текст:
Скрит текст:
"Висока избирателна активност и суверенистите от Възраждане печелят изборите. Следва незабавно възстановяване на българския лев, завеждане на поредица от дела в Люксембург срещу Европейската комисия за фалшифицираното и незаконно анексиране на България в еврозоната, искове от страна на българското правителство за десетки милиарди щети, срив на еврозоната, разпад на Европейската комисия. България се превръща в световна новина, българите стават за пример на целия свят как един поробен народ извоюва сам свободата си.
Добър въпрос, би трябвало да има, особено ако на власт са Възраждане и компания.

# 5 888
Давам отчет.
Банкомат на УниКредит пусна нови банкноти от печатницата в Испания

# 5 889
Аз се чувствам страхотно с еврото, Костя искрено ме забавлява, единственият минус днес е, че явно трябва да си сменя банката, защото не може всички да са готови, само ДСК да е със спрени услуги. Grinning

# 5 890
  • Шумен
Скрит текст:
Референдумът, няма значение от въпроса, освен изключени от закон, все още се приема като достижение на демокрацията. Допитването не е от вчера, нито демокрацията. Отделен въпрос е как се прилага  днес на практика вложеното в двете думи. Можеш да си направиш справка за значението на двете в речника за чужди думи.

# 5 891
Аз съм супер хепи от новата валута, а коце е шут. Пък шута служи за забавление.

# 5 892
Аз се чувствам страхотно с еврото, Костя искрено ме забавлява, единственият минус днес е, че явно трябва да си сменя банката, защото не може всички да са готови, само ДСК да е със спрени услуги. Grinning

Не е само тя, на цкб приложението не работи от вчера.

# 5 893

Нямаш си на идея колко си права. ДСК трябва веднага да изгонят подръжката на сайта и да вземат кадърни хора. Отиваш на каса и цял час служителка се мъчи да влезе в директ и да те обслужи, а ти се припотяваш и си кълнеш късмета

Ако някой си е блокирал картата, сега трябва да чака до утре или събота за да я отблокира и да тегли.

# 5 894
На Уникредит всичко работи. И банкомати и онлайн приложение. Честито на теглилите кеш. Smiley

P.S. Вече 11 часа сме с изгубен суверенитет.
Нали? Ние и още 20 държави! Живи да ни ожалиш.
Честито на всички умни българи, които се радват на този исторически момент за България.

Общи условия

Активация на акаунт