Звездни Компромати- Юни'25

• 276 480
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 275

В "Мазерати" без брада.
 Реклами направи добри, с негова музика и  е режисьор на едната.. Песни, сносни, 15 млн в Инстаграм, близо 3 във ФБ, 2 в Ютуб, те се повтарят , но и така не е малка цифра. Има групи фенове в много държави, ако коментираш негативно,  да не си там. Разтапят се фенките.
 Очакват се " Прислужницата" по книга на Фрида Макфадън,  някакъв сериал -2 се снима,  "Сицилианецът" е  в плана за снимки ,но ще излязат другата година на екран явно,  от снимките до екрана минава време.
 Добре си  е младежът. Освен това е модел.
 Има много  фейк профили,  за пари, от 2 до 5 хил евро е цената им.
Една се оплака ,че го мрази, всеки месец превеждала суми да е неин. Печелят хората от него.
 Ако е никой - не става и  фалшифициране.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 12:31 от Бор_яна

# 1 276
Гледах последната Мисия Невъзможна с Том Круз. Абсолютна машина е този човек, на всичко отгоре и сълзливите сцени му се получават все едно лично ги е изживял. Как, същия този човек не поддържа връзка с единствената си дъщеря, за Бога! Според мен Том Круз е един от най - великите актьори живяли някога. Друго обяснение не се сещам 🙄Или кръвта за него е просто кръв. Дори и неговата собствена да е.

# 1 277
Не видях за Сорос-ката сватба да е писано. Младоженика е Алекс Сорос, булката Хума Абедин-политически стратег и автор.

Скрит текст:

# 1 278
На по-предходната страница не е Езра Милър, а Алекс Уолф.
Кога щеше да се женят Безовци?

# 1 279
  • София
И друга поза имат - ръце и крака оплетени.

Много са ми немъжествени епилирани мъжки ръце.

# 1 280
  • София
Безовци са в края на другата седмица. Ще е епично, от седмици местните и активисти протестират против сватбата във Венеция.

# 1 281
Снимката е рекламна .

# 1 282
  • София
Джорджина Чапман е много красива. Русото не е баш нейният цвят, но пак.

# 1 283
  • София
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Фран Дрешър
Скрит текст:
Миша Бартън
Скрит текст:
Мария Грация Кучинота
Скрит текст:
Приянка Чопра
Скрит текст:
Принц Уилям и Кейт Бланшет
Скрит текст:

# 1 284
Гледах последната Мисия Невъзможна с Том Круз. Абсолютна машина е този човек, на всичко отгоре и сълзливите сцени му се получават все едно лично ги е изживял. Как, същия този човек не поддържа връзка с единствената си дъщеря, за Бога! Според мен Том Круз е един от най - великите актьори живяли някога. Друго обяснение не се сещам 🙄Или кръвта за него е просто кръв. Дори и неговата собствена да е.

Има дъщеря и с Никол Кидман, Сури не е единствена. С другите деца поддържа връзка.
Явно в разрива там е намесена и Сури и Кейти Холмс. Развода беше кофти там.
И аз много го харесвам като актьор, всички негови филми са ми любими.
Че е малко хахо с онази секта, така е. Но в Холивуд явно няма един нормален.

# 1 285
Аз пък откакто знам за тези му...изпълнения не гледам нито един негов филм.Неприятен ми е.Даже вече ми е и грозноват. Simple SmileМара какви възлести пръсти и ръце на възрастна жена.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 09:31 от *Амбър*

# 1 286
Мисля, че и двете деца на Том Круз с Никол Кидман са сциентолози. Синът Конър даже май живее на нещо като територия на тяхната общност. Затова и Круз е близък с тях.

# 1 287
Да, Том руз общува с осиновените с Никол Кидман деца. Те пък не общуват с нея, защото са сциентолози.
Със Сури не поддържа връзка, защото тя, както и майка ѝ не са в сектата. И слава на Бога! Отърваха се. Спомням си, че Кейти Холмс доста време се е подготвяла да избяга от него и да му прати докуменитте за развод. Ако не се лъжа, баща ѝ бил по онова време поне един от много търсените бракоразводни адвокати в САЩ и благодарение на опита и съветите му е успяла да се подготви адекватно, пък после и да се споразумеят по някакъв начин с Том Круз.

# 1 288
Прилича на лелка от пред блока, която си мисли, че изглежда вървежна.
Преди беше толкова хубаво момиче, на снимките е неразпознаваема.
Мадона ли се опитва да имитира?
Всъщност в последните години доста успешно имитира Лепа Брена, колкото и смешно да ви се стори.
Но даже и сърбите го бяха забелязали и правиха доста колажи с визии, които Брена е имала през 80-те, включително и дрехи. Това не е първият път на американски звезди да поглеждат на Балканите, Бионсе и Ким К. бяха изкопирали пози и визии на певицата Йелена Карлеуша преди. Няма лошо.
Скрит текст:

# 1 289
  • Berlin
Ама на Майли много й ходи mullet и тя доста време си беше така, т.е. така модерното при нас от миналото - отпред късо, отзад модерно. Определено не мисля, че е копирала Лепа Брена, просто имат еднаква прическа.

Общи условия

Активация на акаунт