Звездни Компромати- Юни'25

• 276 477
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 290
Прилича на лелка от пред блока, която си мисли, че изглежда вървежна.
Преди беше толкова хубаво момиче, на снимките е неразпознаваема.
Мадона ли се опитва да имитира?
Всъщност в последните години доста успешно имитира Лепа Брена, колкото и смешно да ви се стори.
Но даже и сърбите го бяха забелязали и правиха доста колажи с визии, които Брена е имала през 80-те, включително и дрехи. Това не е първият път на американски звезди да поглеждат на Балканите, Бионсе и Ким К. бяха изкопирали пози и визии на певицата Йелена Карлеуша преди. Няма лошо.
Скрит текст:
Това за лепа Брена трябва да е някакъв майтап. Не, че не се е докарала на съща Брена Майлито, ама чак да  копира турбофолк певица от 80-те... Laughing Съмнявам се дори да знае къде се намира Сърбия. Виж, като малка бях много нещастна, защото вуйчо вместо кукла Барби, ми донесе от сръбско кукла Лепа Брена.

# 1 291
Ако погледнем реално, през 80-те години повечето хора изглеждаха доста еднакво – прически, стил, всичко беше в една посока. Не мисля, че копира някого конкретно, по-скоро е вдъхновена от модата на онова време.

# 1 292
Том Круз отне на Никол Кидман децата, за да ги прати за отглеждане в сциентоложки пансиони, докато снима екшъни. Ужасно човеченце.

# 1 293
  • Glasgow
Просто 80-тарската мода е такава, то ако на някой му се занимава да сравнява сигурно и български певици от това време е копирала, Елвира Георгиева и т.н.Simple Smile Харесвам си я аз Майли, нещо е различна напоследък, но не знам от веждите ли е само. Много обичам Flowers и където и да я пуснат всички танцуват

# 1 294
  • София
Майли ми е най хубава с късата руса коса от клипа Wrecking Ball.

# 1 295
  • До морето
Нямам еднозначно мнение за Майли аз. Хем я харесвам, защото е талантлива, хем ми е на едно ниво по мизерабъл  с оная от Здрач. С 2 думи -слушам я, но не я гледам 😃

# 1 296
Аз много харесвах Майли преди, обикнах я още от времето на Хана Монтана. След странния ѝ период след раздялата с мъжа ѝ ми стана антипатична. Иначе е много талантлива.

# 1 297
  • София
И аз по принцип съм И фен на Майли, но и на мен в последно време ми е променена в посока, която не ми харесва  (визуално)! И веждите и зъбите изострят чертите И и я правят някак изцъклена! И другото, което ми прави впечатление- напоследък е все с отворена уста... като втора Кристен Стюарт е, само дето при Майли и зъбите са и на показ!

# 1 298
  • София
Майли си е с огромни зъби от малка, така че природните дадености не си ги избираме. Харесвам я много, и като визия, и като изпълнител. Това, че се облича шантаво и прическата й е като на тираджия от 80-те не ми пречи.
А показаните й по-назад снимки и паралелът с Лепа Брена много ме развесели (не отричам, че имат прилика). За мен Лепа е единствена и неповторима, мой идол от ранните ми детски години. Joy

# 1 299
Това за лепа Брена трябва да е някакъв майтап. Не, че не се е докарала на съща Брена Майлито, ама чак да  копира турбофолк певица от 80-те... Laughing Съмнявам се дори да знае къде се намира Сърбия. Виж, като малка бях много нещастна, защото вуйчо вместо кукла Барби, ми донесе от сръбско кукла Лепа Брена.
Не мога да твърдя с такава сигурност, че не я копира, защото и за Jelena Karleusa така се говореше, но даже медиите в USA гръмнаха с такава новина.
Скрит текст:

Стилистите им ги обличат, а много от тях са европейци. Майли може да не знае коя е сръбската певица, но за нея не е важно, важно е стилистите й да й дават идеи.
Куклата на Брена си беше топ попадение, днес я търсят и наддават за нея, защото не се произвежда от 30 години. Хитър ход е било от нейна страна, всяко момиченце да иска да прилича на нея. Grinning

# 1 300
  • Glasgow
Лепа Брена като пристигна с хеликоптера, помните ли? 😅аз бях малка, но го помня, сигурно са давали по Тв. Някоя друга дали го е правила 😎

# 1 301
Не го е правила и аз го помня.

# 1 302
  • София
Жокерче, не ми говори за хеликоптера, че цялата настръхвам! Joy
Качват тогава Лепа Брена в хеликоптера, но на път за Васил Левски прелетели над друг стадион, където нямало хора, и тя си казала "каквото - такова". И в един момент се появяват над националния стадион, пукащ се по шевовете от народ. Лепа Брена едва се удържа да не ревне и до ден днешен си спомня това велико посрещане като нещо грандиозно в кариерата й. А колко майсторски пилотът висна върху специалната платформа, където тя слезе с оная ми ти къса поличка и 2 метра крак. Ех, къде ме върнахте, в едни други времена.

# 1 303
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Единственото общо между Майли и Лепа Брена е, че и двете имат убийствени крака. Дълги, изящни, без капка целулит, абе с една дума перфектни.

# 1 304
Майли ако не си изсветляваше веждите, нямаше да изглежда така тираджийски. Тая прическа и хлътнали страни/бузи още по-странен вайб, не лице ами череп

Общи условия

Активация на акаунт