Звездни Компромати- Юни'25

• 276 416
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 470
Кое е заведението на Воче?
La Delizia di Kamelia Voce. То е нещо като магазин с няколко маси отпред .

# 1 471
50 процента на съпругата, останалите 50, ако има 4 деца, се дели на 5 части на всяко дете и на майката.
Колко да не са нейни повечето?!?

Такива големи бизнеси обаче рядко са СИО, всичко е на името на фирми, дори и като махнем факта, че повечето му авоари вероятно са отпреди брака му с нея. Със сигурност са сложни нещата и силно се съмнявам, че има 50% от всичко плюс още 1/6 от всичко.

# 1 472
Жаки, може би при тях е разделено не така, защото тя е казвала, че Ева държи 16 процента, 100:6 е 16.67, т.е. по равно за всяко дете и за нея, което е супер правилно в случая според мен. Вероятно в някакво завещание е описано? Не знам, така го мисля на база прочетени неща в нета.

# 1 473
Бианка на мен ми е супер сексапилна
Това е тяло за показване, защото е толкова красиво и младо и всичко си има

Не е моето като естетика, нито аз някога съм искала да изглеждам така, но просто е жена та дрънка

Бива без гърдите, те определено не са за такова показване. Даже се учудвам как на тази възраст са толкова увиснали, макар да са големи.
Но пък погледът й е.....
Ооо, на Шарлопов бизнесът да е сио, шегувате ли се Joy

# 1 474
  • София
Може ли да я познаете?
Скрит текст:

Жокер
Скрит текст:
Рон Мос(Рич от "Дързост и красота") със съпругата си Девин(като родопския град)Деваскес
в средата , вдясно е певицата Мария-Елена  Инфантино
Скрит текст:
Драго и Тони Димитрова
Скрит текст:
Лепа Брена с визията от 1989 година
Скрит текст:
Райна не пази диети и става все по-секси и по-хубава
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 00:33 от lite16

# 1 475
Първата е Преслава. На втората снимка не разбрах коя е жената на Рон Мос. Райна се снима с отрупани трапези, но това нищо не значи, най-вероятно внимава какво яде.

# 1 476
Да, на тези години точно хапва на корем и расте само на джуки и цици Райна.... иначе на мен ми харесва как изглежда, макар леко селския вайб.

# 1 477
Съмнявам се Шарлопова да харчи чужди пари. Убедена съм, че и децата и тя са достатъчно осигурени.
Между другото, понеже не знаех нищичко за Шарлопов, а за нейното съществуване научих от тази тема се поразтърсих за него и погледнах няколко негови интервюта. В едно от тях беше поканил някакъв журналист в къщата им в нещо като преддверие, където пушеха и той обясняваше как срещнал Бояна. Видял я в лабораторията на фабриката му и веднага си помислил цитирам "ей това ще го прасна". По това време е бил женен, бизнесмен, голямата работа. Толкова ми стана противно, направо ми загорча. Каквото и да е взела и да харчи жена му, малко ми се вижда за това, което е изтърпяла с такъв простак.

# 1 478
Тя доброволно е седяла с него , в крайна сметка малко хора знаят как са били нещата между тях . Приемерно Ласкин пишеше непрестанно любовни обяснения за Сърчаджиева във Фейсбук , но си беше алкохолик , та не знам колко лесен е бил живота с пияница .
Аз не я жаля Шарлопова , какъвто и да е бил мъжа и е бил неийн избор , 4 деца му е родила , сега си гледа живота , което е нормално .

# 1 479
И аз си го спомням това интервю. Журналистът беше Сашо Диков. По едно време на Диков му стана неудобно от това, както казва Шарлопов и му намекна, че и жена му е в стаята.  После я показаха как свенливо се усмихва, застанала отзад, в другия край на помещението. Изглеждаше като “ послушна” жена, докато беше с него. Тя си знае,  аз трудно бих търпяла такъв мъж, пък било то и за пари.

# 1 480
Има книга за него, не се сещам за името на авторката, Такардъкова ли беше ,  и тя го смени с нов брак, журналистка. Не мога да намеря книгата. не съм я  чела, чак толкова не ми беше интересен, сега тук стана дума.

# 1 481
В интервюто при Патрашкова, Шарлопова си каза нещата, точно както ги тълкувате и тук - че е започнала да живее късно, на 25 е мечтала за семейство, не е ходила по дискотеки и партита, пита я за двамата Стефановци, странно но тя за мъжа си говори като го нарича Шарлопов, а за този сегашния каза нещо от сорта, че я е научил да живее. Не слушах много внимателно, че четях нещо и го бях пуснала като фон. Интервюто е сравнително ново от тази година.

Ама какво значи търпяла? Търпяла го е защото е Шарлопов, ако беше някой Стефан с панелка в Надежда, едва  ли щеше да му ражда 4 деца. Седяла си е съвсем доброволно при него, родила му е деца. Стандартът, който той й е осигурил е струвал нещо, на едни струва пари, на други послушание, не е за ожалване. Аз смятам, че всеки има избор и на въже не е била държана от него.

# 1 482
Аз лично изобщо не я жаля. Не е останала без дом и храна на улицата, че да я ожаля. Но мисля, че скъпо е заплатила за всичко, което сега има. Тя е загубила най-хубавите си млади години с някакъв властен, грозен простак. Вместо да живее и да се забавлява, тя е раждала деца и е държана на каишка. И сега по благоволение на съдбата на средна възраст тя се държи като ученичка. Снимки по бански, муцки, стойки, които по мое мнение не подобават нито на годините й, нито на положението й, но тъй като е пропуснала, когато му е било времето, сега наваксва. На мен ми изглежда жалко, но със сигурност е платила цена, каквато много от нас не биха.

# 1 483
Нищо не е пропуснала, вие си представяте,  че е седяла заключена вкъщи. Виждала съм ги на партита и купони, Шарлопова си изглеждаше много спокойна и безгрижна жена.

# 1 484
А, то защото е точно същото да ходиш по купони с млади гаджета и приятелки и да ходиш с възрастен контрол-фрийк, край когото не можеш да гъкнеш.
Както и да е, в момента си наваксва Шарлопова, на никого не пречи.

Общи условия

Активация на акаунт